Nyt distributionscenter til Schaeffler

For tyske Schaeffler, som er leverandør til bilindustrien og industrien, har SSI SCHÄFER installeret et nyt og moderne distributionscenter. Se det nye center her.

I Kitzingen, Tyskland, har SSI SCHÄFER installeret et nyt distributionscenter til Schaeffler, som blandt andet indeholder et højlager med syv krangange, omfattende palle- og kassetransportanlæg samt et elektrisk monorailsystem i gulvet.

Højlageret rummer 28.000 lagerlokationer til europaller og 56.000 lagerlokationer til halvpaller, som betjenes af syv stærke, tomastede kraner af den energieffektive Exyz-type. De er hver udstyret med to retrievere og kan løfte to europaller eller fire halvpaller samtidigt.

Lagring af mindre enheder sker i et miniloadlager med seks krangange. Her arbejder 12 kraner af typen Schäfer Miniload Crane i to niveauer og giver dermed stor kapacitet. I hele anlægget vil der fremover være ca. 100.000 plastkasser af typen LTB i omløb, der også er en del af SSI Schäfers leverance.

Leverancen rundes af med fuldautomatiserede robotteknologi-applikationer til depalletering og palletering af kasser samt ergonomiske arbejdsstationer.

Derudover har SSI SCHÄFER i samarbejde med Schaeffler udviklet vedligeholdelseskonceptet “Maintenance 4.0 for Intralogistics”, som gør det muligt for Schaeffler at overvåge lagerløsningerne og forudse driftsstop.

Med det nye distributionscenter er Schaeffler nu godt rustet til at servicere sine europæiske industrikunder.

Læs mere om hele casen her. 

Mere fra...

05.10.2023SSI Schäfer

Sponseret

SSI Schäfer indgår samarbejde med STL Lagerteknik A/S for at udbygge tilstedeværelsen i Danmark

15.12.2022SSI Schäfer

Sponseret

Sådan løses de tre største udfordringer ved fryselagring

24.10.2022SSI Schäfer

Sponseret

Automatisering som konkurrencefordel

17.10.2022SSI Schäfer

Sponseret

SSI Schäfer Group udnævner Michael Hillström til ny administrerende direktør for SSI Schäfer Nordics

19.09.2022SSI Schäfer

Sponseret

Den ultimative rejse fra manuel drift til automatisering

06.09.2022SSI Schäfer

Sponseret

Den ultimative rejse fra manuel drift til automatisering