Nyt fuldautomatisk lagerautomatsystem præsenteres på LogiMAT 2014

Kardex Remstar demonstrerer sin Logistikekspertise på LogiMAT 2014 i Stuttgart 25.-27. februar. Ved brug af sloganet ”Order picking starts with storage”, vil vi præsentere alt omkring kompakt lagring og smarte plukkeløsninger på stand 651 i hal 1.

18.02.2014

Sponseret

Nikolaj Bjørn Eriksen, Kardex Danmark

Kardex Remstar leverer effektive og pålidelige løsninger for pluk og lagring til alle brancher efter ”varer-til-mand” princippet. Den seneste applikation sort2ship er løsningen, når der er behov for bufferlagring eller sekventielle ordrer.

Med sort2ship er det muligt for kunden at gruppere ordrelinjer fra forskellige lagersystemer, det kan være lagerautomater, paternostre og lagerreoler, på en tidsbesparende og omkostningseffektiv måde. Ved hjælp af rullebaner bliver boksene med varer transporteret til en bufferlokation, hvor de lagres midlertidigt på mindst mulig plads.  Ved behov kan boksene sorteres efter kundens valgte kriterier. For eksempel i ordrerækkefølge, efter leveringstid eller efter andre kriterier. Sort2ship gør lagerterminaler og e-handelsvirksomheder med tusindvis af ordrelinjer per dag i stand til at øge plukkeeffektiviteten med op til 35 %. Sort2ship er også velegnet til dagligvarebranchen.

Med sloganet ”Order picking starts with storage” er Megamat RS vertikal karrusel og Shuttle XP lagerautomat grundlaget for effektive plukkeløsninger fra Kardex Remstar.  Det moderne og brugervenlige softwareprogram Power Pick Global gør det muligt at benytte batchplukning, og brugervenlige løsninger som ”pick to light” eller ”put to light” kan integreres.  På LogiMAT 2014 vil Kardex Remstar også præsentere sine servicekoncepter.

Om Kardex Remstar

Kardex Remstar udvikler, producerer og vedligeholder dynamiske lagerautomater. Vi er førende leverandør af lagerautomater, paternostre, ordreplukningssoftware og service. Kunder fra alle brancher bruger løsninger fra Kardex Remstar til at organisere deres intralogistikprocesser på en enklere og mere gennemskuelig måde samt for at spare plads og nedskære procesomkostninger. Kardex Remstar’s kunder kommer fra en lang række af virksomheder, såsom bilindustrien, elektronikindustrien, detailhandel, e-handel, maskinindustrien, kemi- og farmaceutisk industri samt sundhedsplejen.

Kardex Remstar har to produktionssteder i Tyskland (Bellheim og Neuburg). Til dato har selskabet installeret omkring 140.000 dynamiske lagersystemer globalt og mere end 1.000 i Danmark. Kardex Remstar aktiv i over 30 lande og beskæftiger omkring 1.200 ansatte på verdensplan.

Yderligere information kan fås på www.kardex-remstar.dk

Mere fra...

20.04.2023Kardex Danmark

Sponseret

Kardex introduces a new way of picking at LogiMAT 2023

10.01.2023Kardex Danmark

Sponseret

Med24: en fortsat stærk vækstrejse og øget automatisering

10.10.2022Kardex Danmark

Sponseret

Efficient Order Consolidation - Automated order consolidation

06.10.2022Kardex Danmark

Sponseret

3 Strategies to Recession-Proof Your Warehouse in 2023

28.04.2022Kardex Danmark

Sponseret

SkalHuset automatiserer sit nye lager med AutoStore-løsning fra Kardex

30.03.2022Kardex Danmark

Sponseret

Kardex bliver medlem af Odense Robotics