Nyt pakkeboksanlæg i Aarhus og logistikcenter i Göteborg skal styrke PostNord

Tirsdag åbnede PostNord Danmarks største pakkeboksanlæg i Aarhus, som skal være med til at gøre hverdagen lettere for pakkemodtagere. Samtidig offentliggjorde PostNord TPL, at de sammen med Landvetter Logistik Center skal opføre et nyt logistikcenter i Sverige.

PostNord TPL har indgået en aftale med Landvetter Logistik Center om at opføre et nyt logistikcenter ved Göteborg-Landvetter lufthavn. Illustration: PostNord.

12.09.2019

SCM.dk

Mens PostNord i Danmark åbnede landets største pakkeboksanlæg på Banegårdspladsen i Aarhus, kunne selskabets tredjepartslogistikvirksomhed, PostNord TPL, i Sverige offentliggøre, at de har indgået en aftale med Landvetter Logistik Center om at opføre et nyt logistikcenter ved Göteborg-Landvetter lufthavn.

Med åbningen af pakkeboksanlægget har PostNord nu åbnet 12 nye udleveringssteder i Aarhus i år. På landsplan forventer de at nå op på 500 nye udleveringssteder i år, og når de alle står klar, vil PostNord tilbyde landets største netværk med 2.000 udleveringssteder, lyder det fra koncernen.

Landets største pakkeboksanlæg er åbent på Banegårdspladsen i Aarhus. Arkivfoto: PostNord/Sine Fiig.

”De nye åbninger og de lange åbningstider gør hverdagen lettere for pakkemodtagerne. Vi kommer til at tilbyde aarhusianerne det største antal pakkeudleveringssteder og den bedste tilgængelighed nogensinde”, siger Vibeke Mousing, distriktschef hos PostNord.

Det nye pakkeboksanlæg kan rumme 240 pakker ad gangen, og her kan aarhusianerne hente og sende pakker fra kl. 7.00 til 22.00 alle ugens dage.

Samtidig med åbningen udvides kapaciteten på posthuset hos Føtex Food i Ceres Byen, så de kan udlevere endnu flere pakker. Til gengæld fraflytter PostNord fra postcenteret i Ankersgade, der hidtil har fungerer som pakkeudlevering og udgangssted for en mindre del af de aarhusianske postbude.

Overtager 46.000 kvm.
Mens det danske fokus var rettet mod pakkeudleveringsløsninger, kunne PostNord TPL offentliggøre, at de kommer til at overtage alle 46.000 m2 i Landvetter Logistik Center.

Første etape, der omfatter omkring 20.000 m2, forventes at være klar til indflytning d. 1. juni 2020, mens resten af bygningen forventes klar i løbet af efteråret 2020.

”Vi er inde i en fase med stærk vækst. Sidste år etablerede vi os i Jönköping og byggede nyt i Norrköping, ved årsskiftet overtager vi en ny ejendom i Helsingborg, og med denne satsning vil vi forstærke vores tilstedeværelse ved Göteborg”, siger udviklingschef i PostNord TPL, Mårten Koshko.

Det nye logistikcenter kommer også til at skabe nogle nye arbejdspladser hos PostNord TPL. Det er dog endnu ikke blevet besluttet, hvilke opgaver der skal håndteres i den nye ejendom.

Læs også: 'Dyre og dårlige' PostNord angribes af nyt leveringssamarbejde

Landvetter Logistik Center ejes af de to svenske virksomheder Bockasjö og Swedavia. Bygningen er klassificeret som en Green Building med et lavt energiforbrug, og det vil blive muligt at udstyre bygningen med solceller.

- JMA

Toyota Material Handling A/S

Sponseret

Bæredygtig materialehåndtering i logistikterminalen

Teknologisk Institut Innovation og Digital Transformation

Sponseret

Vækst kræver robusthed

Relateret indhold

17.07.2024SCM.dk

Virksomheder styrker it-sikkerhed med mærkningsordning

16.07.2024SCM.dk

Maersk tager levering af første 777 fragtfly

12.07.2024SCM.dk

Flot vækst og generationsskifte hos Eryk A/S

10.07.2024SCM.dk

Motorola opruster for at tage livtag med Norden

05.07.2024DTU Learn for Life

Sponseret

Nyt kursus i jernbaneteknologi tilbyder dybdegående indsigt

04.07.2024GS1 Denmark

Sponseret

5 gode råd til at kortlægge dine emballagedata

02.07.2024Descartes

Sponseret

Descartes bliver stærkere inden for fragthåndtering med opkøbet af BoxTop Technologies

02.07.2024SCM.dk

Maersk har trukket sig - DSV fortsat med i budkrig om DB Schenker

Jobmarked

Se alle

Tasklet Factory

Softwareudvikler til Tasklet

Vi søger lige nu en dygtig kollega til vores #TeamCode til at bidrage med at udvikle vores mobilapp, der effektiviserer lagre verden over.

Område

Nordjylland

Ansøgningsfrist

14.08.2024

Apport Systems A/S

Sales And Administration Coordinator

Her hos Apport Systems A/S er vi på udkig efter en ny medarbejder, der skal være med til at få dagligdagen på vores kontor i Risskov til at glide let. Er du en haj til administrative opgaver inden for bogholderi, salg og kontor? Perfekt, så læs med her.

Område

Midtjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Körber Supply Chain DK A/S

Technical Documentation Engineer / Technical Writer

Kan du formulere og forenkle tekniske instruktioner og skabe gode brugeroplevelser i interaktionen mellem menneske og maskine? Og motiveres du af en varieret hverdag som en del af et stærkt team og muligheden for at arbejde med komplekse og højteknologiske løsninger? Så er det dig vi leder efter!

Område

Nordjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Körber Supply Chain DK A/S

Service Specialist

Har du en dybdegående teknisk viden og en passion for fejlfinding, og drømmer du om at udforske verden? Vi leder efter en dygtig Service Specialist med en solid baggrund og kendskab til både mekanik, elektronik, samt PLC.

Område

Nordjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Körber Supply Chain DK A/S

Category Manager - med primært fokus på projektindkøb

Hos Körber Supply Chain lægger vi stor vægt på godt kollegaskab og stærk holdånd i en travl hverdag: Vi ved ganske enkelt, at det er nøglen til vores succes! Vi er en virksomhed i udvikling og søger derfor en erfaren Category Manager til at styrke vores indkøbsteam. Vores dedikation til innovation har gjort os til en førende aktør i branchen. Som Category Manager hos Körber bliver du en del af et passioneret og resultatorienteret team, hvor din erfaring vil spille en central rolle i at udvikle vores indkøbsstrategi og forbedre vores leverandørnetværk.

Område

Nordjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Körber Supply Chain DK A/S

Project Engineer - Controls

Hos Körber Supply Chain lægger vi stor vægt på godt kollegaskab og stærk holdånd i en travl hverdag: Vi ved ganske enkelt, at det er nøglen til vores succes! Som vores nye Project Engineer - Controls bliver det derfor også en central del af din hverdag, som del af et passioneret og internationalt team der hver dag arbejder for at bringe automation og PLC til nye højder.

Område

Nordjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Hold dig opdateret med SCM.dk

Tilmeld dig nyhedsbrevet og følg med i alt som rører sig indenfor ledelse af forsyningskæden, Nyhedsbrevet kommer kun to gange pr. uge.

Se flere temaer

Events

Se alle
DTU Learn for Life
Efteruddannelse
Netværkssikkerhed

Vil du opkvalificere dine færdigheder inden for netværkskommunikation? Så tilmeld dig dette kursus, som også er et diplommodul, og få kompetencer til at sikre virksomhedens netværk mod angreb.

Dato

26.08.2024

Tid

13:00

Sted

Lautrupvang 15. 2750 Ballerup

DTU Learn for Life
Efteruddannelse
Udviklingsmetoder og udviklingsprocesser

Vil du styrke dine kompetencer inden for systematiske metoder til analyse, design og implementering af objektorienterede systemer? Så er dette kursus, som også er et diplommodul, interessant for dig.

Dato

26.08.2024

Tid

17:00

Sted

Lautrupvang 15. 2750 Ballerup

DTU Learn for Life
Efteruddannelse
Projektledelse – metoder og værktøjer - aften

Vil du være projektleder – eller ønsker du at opkvalificere dine projektlederkompetencer? Så tilmeld dig dette kursus, som også er et diplom modul, og styrk dine evner til at planlægge, styre og følge op på projekter.

Dato

26.08.2024

Tid

17:00

Sted

Lautrupvang 15. 2750 Ballerup

Bredana Axcite A/S
Webinar
Sådan får I (bedre) styr på jeres varer i transit

Landed Cost modulet i Dynamics 365 giver jer en stribe fordele

Dato

27.08.2024

Tid

10:00

Sted

Live webinar fra Bredana Axcite, Aarhus

DTU Learn for Life
Efteruddannelse
Fra specialist til leder

Vil du have mere viden om de krav, der stilles til ledere i erhvervslivet? Og vil du udvikle dine ledelseskompetencer? Så tag dette kursus, som også er et diplommodul modul, og få sat fokus på dit potentiale i overgangen fra rollen som specialist til rollen som leder.

Dato

27.08.2024

Tid

17:00

Sted

Lautrupvang 15. 2750 Ballerup

DTU Learn for Life
Efteruddannelse
Det personlige lederskab og forandring - aften

Udvid og styrk dine personlige ledelseskompetencer og få udviklet dine samarbejdsevner og evner til at vække tillid hos medarbejdere.

Dato

27.08.2024

Tid

17:00

Sted

Lautrupvang 15. 2750 Ballerup