Pingala A/S

Pingala er en ERP konsulent- og udviklingsvirksomhed med dyb ekspertise i Microsoft Dynamics AX. Vi har mere end 15 års erfaring i ERP systemer med udgangspunkt i Dynamics AX /Axapta /Concorde XAL.

Hos Pingala har vi en bred forståelse fra ide til implementering og både praktisk samt teoretisk ballast med IT-projekter. Pingala er Microsoft Dynamics AX certificeret partner.

Vi er specialister i procesoptimering og arbejder på flere niveauer fra rådgivning til konkret optimering. Vi har stor erfaring i alle AX moduler, og er specialiseret i produktionsvirksomheder.

I Pingala arbejder vi efter "Agile" udviklingsmetoder. At være "AGIL " betyder at være hurtig, fleksibel og effektiv. Det betyder at selvom vi kan se værdien i en udførlig specifikation, anlægger vi den antagelse, at der ligger mere værdi i udviklingen af et resultat, som kan genbearbejdes og ændres så det passer til de ønsker, som blev udtrykt både før opgaven blev sat i gang, og som blev opdaget undervejs. En platform som Dynamics AX understøtter den måde at arbejde på. Således vil du med Pingala som ERP partner opleve at dit projekt implementeres og udvikles hurtigt og effektivt og med fleksibilitet i højsædet.

Gennem mange års erfaring med Axapta/Dynamics AX har vi opbygget dyb specialviden. Denne viden har vi samlet i en række add-on's til Dynamics AX. Således har vi udviklet en række mindre moduler som er let integrer bare og som tilfører værdi til din virksomhed.

Hos Pingala har vi en filosofi om ikke nødvendigvis at skulle være de største, men vi skal være de bedste. Derfor rekrutterer vi udelukkende senior konsulenter/udviklere, som kan tilføre værdi til vores kunder. Vi lægger meget stor vægt på at vore folk både besidder den udviklingsmæssige spidskompetence, men også har en dyb forretningsforståelse. Disse to egenskaber skal efter vores opfattelse gå hånd i hånd for at kunderne får størst nytte og værdi af deres ERP system.

Pingala's Specialer:

 • Speciale i MRP / produktion, herunder Shop Floor Control,
  materialestyring, produktionsplanlægning og produktionskalkyler
 • Speciale i lager og logistik, herunder batch- og serienummerstyring,
  plukrutiner, Inventory II, integration med lagerautomater og håndskannere m.m. Vi er certificerede i Inventory II
 • Speciale i disponering / behovsplanlægning (master scheduling)
 • Speciale i kostallokering og efterberegning af kostprisværdi
 • Speciale i styring, lagerføring og kostprisfastsættelse af råvarerester og stumper (remnants)
 • Speciale i integration af software og moduler til AX
 • Speciale i Entreprise Portal samt workflow

Høj kompetence, nærhed og evnen til at lave pragmatiske løsninger der virker - det er Pingalas speciale.

Adresse

Vibeholms Allé 20, 2605 Brøndby,

Telefon

312 712 00

Besøg site

www.pingala.eu

Artikler virksomheden er nævnt i

07.01.2013SCM.dk

GEA matcher projektproduktion og ERP

Berendsen samler it-brikkerne og styrker logistikken

24.09.2012SCM.dk