PostNord Logistics reducerer Co2-udslippet med 73%

Det er ikke noget nyt, at den grønne omstilling står højt på agendaen hos PostNord og PostNord Logistics. Nu er den samlet Co2-opgørelse pr. juli 2021 landet med et tilfredsstillende resultat.

PostNord Logistics tager et skridt mere i den grønne omstilling.

Resultatet af Co2-opgørelsen viser en imponerende samlet reduktion i Co2-udslippet for PostNord og PostNord Logistics på 73 % fra januar 2019 til juli 2021 på vores interne flåde af biler. Desuden viser opgørelsen også, at vi har reduceret NOx, som er sundhedsskadeligt luftforurening, med hele 69,2%.

Det grønne initiativ, som har haft størst betydning for den samlede Co2- og NOx reduktion, er implementeringen af HVO100 biodiesel på vores lastbiler. Dette har alene, siden implementeringen sommeren 2020, skabt en Co2-reduktion på 900 tons pr. måned.  

Men ambitionerne rækker meget længere, og derfor kan kunder, samarbejdspartnere og den almene dansker se frem til endnu flere initiativer fra vores side mod den grønne omstilling i transportbranchen.
 
”Vi har en klar ambition om at gå forrest i den grønne omstilling. Derfor har vi en række dygtige medarbejdere, som løbende undersøger og tester grønnere løsninger til dem, vi ser i branchen i dag. Næste skridt for os er, at alle vores interne biler skal køre på enten HVO100 biodiesel eller biogas inden udgangen af 2022. Derfra er målet at blive en 100% Co2-neutral logistikleverandør inden udgangen af 2030”  siger Jan Greve, Director of Operational Development, PostNord Logistics.

Søger du en logistikleverandør, som bakker op om dine grønne visioner?

Er grønne løsninger også et fokusområde i din virksomhed? Så vil vi rigtig gerne hjælpe dig med dine logistikløsninger.  Du velkommen til at få tilsendt et uforpligtende tilbud på din godsdistibution. Tilbuddet er tilpasset dine specifikke behov. Få det her 

23.01.2023PostNord Logistics A/S

Sponseret

Ruteoptimering og mindre C02-udledning

04.01.2023PostNord Logistics A/S

Sponseret

Philipson Wine anbefaler nyt leveringskoncept med PostNord

07.12.2022PostNord Logistics A/S

Sponseret

Vinlevering i original emballage: PostNord Logistics udvider med nyt, smart koncept

16.11.2022PostNord Logistics A/S

Sponseret

Fra elev til leder på rekordtid

06.05.2022PostNord Logistics A/S

Sponseret

Queen Flowers og PostNord Logistics leverer glæde på Mors dag

05.05.2022PostNord Logistics A/S

Sponseret

Toprent A/S: "PostNord Logistics går en ekstra mil for os"