Philipson Wine anbefaler nyt leveringskoncept med PostNord

Sikkerhed i mere end én forstand er nogle af de mange fordele, der følger med vores specialdesignede leveringskoncept af vin.

Skabt af en stor passion for vin blev Philipson Wine stiftet for snart 35 år siden, og de kan nu kalde sig Danmarks største online vinhandler og eneimportør af en række af de største vinbrands i verden. Hvert år sender de i gennemsnit 300.000 forsendelser ud til druetørstende og kvalitetsbevidste vinelskere, der forventer den bedste oplevelse – ikke kun når vinen hældes i glasset, men også dens rejse dertil. 

Med andre ord: Philipson Wine forstår sig på god kvalitet, når det kommer til vin og kundeoplevelser og vælger logistikpartner ud fra samme parameter. Derfor er vi hos PostNord glade for, at Philipson Wine viser stor tillid til og begejstring for vores specialdesignede leveringskoncept af vin: 

Philipson Wine har bakket meget op om skabelsen af det her koncept. Det er som skræddersyet til os i vinbranchen, og vi håber virkelig, at flere får øjnene op for det. Både for deres egen skyld og for vores, så konceptet kan blive ved med at være her” siger Jan Jensen, Lager- & Logistikchef hos Philipson Wine. 

Leveringskonceptet har flere fordele, men den, der gør sig særligt gældende for Philipson Wine, er, at vinen ikke skal på sorteringsbåndet på pakketerminalenerne. Det betyder, at vinen er bedre sikret under håndteringen, da den ikke risikerer at falde af båndet eller blive mast. Og sikkerhed, i mere end én forstand, er noget Philipson Wine vægter højt.

PostNord Logistics betyder sikkerhed 

Det aller, aller bedste ved at bruge PostNord, er den sikkerhed, der følger med” fortæller Jan, da han bliver spurgt ind til fordelene ved vores samarbejde. Dette gælder ikke kun sikkerheden i, at forsendelsen når frem i ét stykke, men også at den når frem til tiden. Her taler leveringskvaliteten sit tydelige sprog, da den for Philipson Wine ligger på over 99% procent, og vidner om et leveringskoncept, der holder, hvad det lover – vin leveret sikkert og til tiden. 

Slutteligt er det også sikkerheden ved at have en erfaringsrig logistikpartner, der både sørger for at dagligdagen kører på skinner i kulissen og kan træde til, når behovet opstår:  

Sikkerheden ved, at når man har brug for noget, så sidder der kompetente folk, der ved hvad det drejer sig om” siger Jan om PostNord.

Hør mere og kontakt os nu  

Kan vores nye koncept opfylde et transportbehov hos dig, og ønsker du at høre meget mere? Så tøv ikke med at kontakte vores specialist på konceptet, Anders Ringive. Han træffes på anders.ringive@postnord.com eller pr. telefon på 52289870. 

23.01.2023PostNord Logistics A/S

Sponseret

Ruteoptimering og mindre C02-udledning

04.01.2023PostNord Logistics A/S

Sponseret

Philipson Wine anbefaler nyt leveringskoncept med PostNord

07.12.2022PostNord Logistics A/S

Sponseret

Vinlevering i original emballage: PostNord Logistics udvider med nyt, smart koncept

16.11.2022PostNord Logistics A/S

Sponseret

Fra elev til leder på rekordtid

06.05.2022PostNord Logistics A/S

Sponseret

Queen Flowers og PostNord Logistics leverer glæde på Mors dag

05.05.2022PostNord Logistics A/S

Sponseret

Toprent A/S: "PostNord Logistics går en ekstra mil for os"