Vinlevering i original emballage: PostNord Logistics udvider med nyt, smart koncept

Nu behøver du ikke længere bruge tid og penge på specialemballage, der skal sikre vinen under forsendelse. PostNord Logistics fragter hurtigt og sikkert vinen i originalemballage fra A til B med en høj dokumenteret leveringskvalitet.

Vinlevering i original emballage: PostNord Logistics udvider med nyt, smart koncept .

Forhandler du vin til erhvervs- eller privatkunder, og ønsker du en smartere leveringsløsning til konkurrencedygtige priser, der samtidig højner kundeoplevelsen? PostNord Logistics har udvidet porteføljen med et gennemtestet fragt setup, der tilgodeser både afsender og modtager af vin.

Normalt får du sikkert pakket dine vinforsendelser i specialemballage, så de kan tåle håndteringen på pakketerminalen. Det er både tidskrævende for medarbejdere og pålægger dig ekstra omkostninger i form kasser, bobleplast, pap og meget andet for at sikrer vinen – men dette bliver helt overflødigt med det nye koncept, hvor du trygt kan sende kolli op til 20 kg. pr. stk. i original emballage. 

Vinlevering med mange fordele for dig og dine kunder
Når din vin sendes med os, har modtager mulighed for at følge den via Track & Trace, og de angiver selv det sted, hvor forsendelsen skal stilles, hvis de ikke er hjemme. Er det ikke muligt at levere forsendelsen, tager vi den med igen og genleverer dagen efter – og lykkes det heller ikke, kontakter vi dig for at finde en fælles løsning med din kunde. Med dette leveringskoncept kan vi altså sikre tryg levering til kunder både i yderområder og i byer med etageejendomme, og vi hjælpe dig med at yde den bedste service for dine kunder. 

Desuden får du også adgang til vores digitale værktøj, “Min Side”, der giver komplet indsigt og gennemsigtighed i dine vinforsendelser. Du får bl.a. live status på alle dine leverancer, kvalitetsstatestik og mulighed for at planlægge og booke forsendelser døgnet rundt.

Hør mere og kontakt os nu 
Kan vores nye koncept opfylde et transportbehov hos dig, og ønsker du at høre meget mere? Så tøv ikke med at kontakte vores specialist på konceptet, Anders Ringive. Han træffes på anders.ringive@postnord.com eller pr. telefon på 52289870.

23.01.2023PostNord Logistics A/S

Sponseret

Ruteoptimering og mindre C02-udledning

04.01.2023PostNord Logistics A/S

Sponseret

Philipson Wine anbefaler nyt leveringskoncept med PostNord

07.12.2022PostNord Logistics A/S

Sponseret

Vinlevering i original emballage: PostNord Logistics udvider med nyt, smart koncept

16.11.2022PostNord Logistics A/S

Sponseret

Fra elev til leder på rekordtid

06.05.2022PostNord Logistics A/S

Sponseret

Queen Flowers og PostNord Logistics leverer glæde på Mors dag

05.05.2022PostNord Logistics A/S

Sponseret

Toprent A/S: "PostNord Logistics går en ekstra mil for os"