PostNord Logistics tager næste skridt mod en fossilfri fremtid

Til efteråret 2021 byder PostNord Logistics 10 nye biogaslastbiler velkommen i flåden, og tager dermed næste vigtige skridt i den grønne strategi.

PostNord Logistics tager næste skridt i vores grønne omstilling .

I sidste uge kunne vi løfte sløret for vores nye Co2-regnskab, som viste en samlet Co2-reduktion på vores interne flåde siden 2019 på 73%. Den flotte reduktion er primært drevet af implementeringen af HVO100 biodiesel på vores lastbiler, ligesom at en øget fyldningsgrad i bilerne, ved brug af pallestativer fra Spaceinvader, sparer hver 8. lastbil på vejene væk.

Nu tager vi næste skridt i ambitionen om at blive en fossilfri logistikudbyder i 2030, idet vi udvider vores flåde med 10 biogaslastbiler. Leasingen af de nye biogaslastbiler forventes at reducere vores Co2-udslip med yderligere 850 tons pr. år. Satsningen bliver den største i Danmark med biogas som drivmiddel for en enkelt virksomhed. Senere på året vil vi ligeledes opføre vores egen biogas-tankanlæg ved PostNord-terminalen i Brøndby.

”Vi har en meget klar og målrettet ambition i PostNord Logistics om at blive den grønneste logistikleverandør i Danmark. Vi føler os forpligtet til at trække i førertrøjen og hjælpe den grønne omstilling på vej i branchen. Med implementeringen af biogaslastbiler tager vi hul på fase to i vores grønne omstilling, som er at få den sidste del af vores flåde over på biobrændstof ” siger Jakob Manori, CEO for PostNord Logistics. 

23.01.2023PostNord Logistics A/S

Sponseret

Ruteoptimering og mindre C02-udledning

04.01.2023PostNord Logistics A/S

Sponseret

Philipson Wine anbefaler nyt leveringskoncept med PostNord

07.12.2022PostNord Logistics A/S

Sponseret

Vinlevering i original emballage: PostNord Logistics udvider med nyt, smart koncept

16.11.2022PostNord Logistics A/S

Sponseret

Fra elev til leder på rekordtid

06.05.2022PostNord Logistics A/S

Sponseret

Queen Flowers og PostNord Logistics leverer glæde på Mors dag

05.05.2022PostNord Logistics A/S

Sponseret

Toprent A/S: "PostNord Logistics går en ekstra mil for os"