Postnord og BESTSELLER CO2-kompenserer danske kunders onlinehandel

Gennem PostNords ”Pakker med omtanke” kan onlinekunder hos BESTSELLER nu kompensere for den CO₂, der udledes, når deres pakke sendes fra modevirksomhedens danske webshops. Det er gratis for kunderne, og pengene går til et unikt projekt, der skal genoprette dansk natur og mindske CO₂-udslippet.

I tæt partnerskab med PostNord tilbyder Danmarks største modekoncern, BESTSELLER, sine kunder en særlig mulighed for at kompensere for det aftryk, en forsendelse fra webshoppen sætter på miljøet. Foto: Henrik Petit / 123RF.

28.07.2022

SCM.dk

Det er blevet lettere at være miljøbevidst – også når du onlineshopper.

I tæt partnerskab med PostNord tilbyder Danmarks største modekoncern, BESTSELLER, sine kunder en særlig mulighed for at kompensere for det aftryk, en forsendelse fra webshoppen sætter på miljøet. Ved at få fragtet sin pakke med PostNord gennem BESTSELLERs webshops, garanterer PostNord en CO₂-kompensation for din ordres rejse fra den forlader netbutikken, til den lander hos dig. Det er gratis for kunderne og betales af BESTSELLER.

”Det er vigtigt for os som en international modevirksomhed, og lige så vel for vores kunder, at vi reducerer vores klimaaftryk. Derfor er vi glade for, at PostNord tilbyder CO₂-kompensation, da det er en af de bedste muligheder, vi har lige nu. Og netop derfor vil vi selvfølgelig gerne tilbyde det til vores kunder, når de handler hos os”, siger Anders Frost Nygård, der er ansvarlig for BESTSELLERs onlineleveringer.

BESTSELLERs bidrag kompenserer for den mængde CO₂, en pakke i gennemsnit udleder, når pakken sendes med PostNord i Norden.

”En grønnere forsyningskæde kræver, at vi hjælpes ad i alle led, og derfor er vi meget begejstrede for aftalen med BESTSELLER. I PostNord bestræber vi os på at gå forrest inden for bæredygtig logistik. Med vores ”Pakker med omtanke” gør vi det lettere at handle mere ansvarligt, og det er vi meget glade for, at BESTSELLER støtter op om og tilbyder CO2-kompenserede pakker til sine kunder”, siger Stine Sander, Vice President Parcels hos PostNord.

Læs også: PostNord er en af Europas klimaledere ifølge Financial Times

Alle bidrag gennem PostNords ”Pakker med omtanke” går ubeskåret til et unikt naturprojekt i Nordjylland, hvor 220 hektar af den ellers forsvundne højmose Hals Mose skal gendannes. Sammen med Den Danske Naturfond og Aalborg Kommune bidrager PostNord til det arbejde, der ikke blot skal genskabe frodig natur, men som skal sikre en reduktion i CO₂-udslippet med mere end 1.900 tons CO₂ om året.

For mens dræning og dyrkning har ødelagt store dele af Hals Mose, vil det store klima- og naturprojekt hæve vandstanden til et naturligt niveau igen, hvilket mindsker udledningen af drivhusgasser og udvider antallet af levesteder for flere dyr og planer.

Aftalen mellem PostNord og Den Danske Naturfond er den første af sin slags i Danmark. Når virksomheder sender ”Pakker med omtanke” hjælper de med at støtte op om projektet og finansiere det vigtige arbejde i Hals Mose.

”Ud over at tage hensyn til miljøet med CO₂-kompenserede pakker, får vores kunder en helt speciel mulighed for at støtte op om et fantastisk projekt, der er et solidt og troværdigt alternativ til mange udenlandske kompensationsprojekter. Det skaber en stor værdi for samfundet”, siger Stine Sander.

- KCP

Bredana Axcite A/S

Sponseret

Download gratis e-bog om BI-løsning udviklet specielt til Supply Chain Management

Teknologisk Institut Innovation og Digital Transformation

Sponseret

Vækst kræver robusthed

Relateret indhold

28.02.2024SCM.dk

Europas største kajkran på plads i havnen i London

28.02.2024SCM.dk

Bekymring i metalindustrien for mulig faldende ordrenedgang

27.02.2024SCM.dk

Første ammoniakdrevne containerskib er bestilt

26.02.2024SCM.dk

CMA CGM i markant tilbagegang

26.02.2024SCM.dk

Kina: Amerikanske påstande er paranoia

23.02.2024SCM.dk

Kinesiske kraner mistænkt for spionage

22.02.2024SCM.dk

ICS vil chikane og mobning til livs

22.02.2024SCM.dk

NGO: Lange udsigter til grøn skibsfart

Jobmarked

Se alle

Styrelsen for Forsyningssikkerhed

IT-konsulent til Styrelsen for Forsyningssikkerhed

Vil du være med til at gøre samfundet mere modstandsdygtigt over for fremtidens trusler? Er du ivrig efter, at blive en del af et fantastisk team, hvor du får ansvaret for at udvikle og understøtte styrelsens IT-løsninger? Så er stillingen som IT-konsulent i Styrelsen for Forsyningssikkerhed noget for dig.

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

03.03.2024

Apport Systems A/S

Bliv vores Software Developer. Vores SQL Expert til udviklingsteamet.

Er du klar til at blive Apports nye softwareudvikler: et job med ansvar, selvstændighed og IT-kundskaber. Vi glæder os til at modtage din ansøgning.

Område

Midtjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Bredana Axcite A/S

Er du vild med programmering - og stærk til D365FO?

Hvis du elsker programmering helt ud i fingerspidserne og nikker entusiastisk, når snakken går på D365FO, OOP, SOLID og polymorphe variable, så læs endelig videre. Vi er nemlig på udkig efter en passioneret og hardcore udvikler til vores team i Kolding. Er det dig?

Område

Midtjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Bredana Axcite A/S

Banker dit hjerte for programmering?

Hvis du elsker programmering helt ud i fingerspidserne og nikker entusiastisk, når snakken går på OOP, SOLID og polymorphe variable, så læs endelig videre. Vi er nemlig på udkig efter en passioneret og hardcore udvikler til vores team i Aarhus eller Kolding. Er det dig?

Område

Midtjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Bredana Axcite A/S

Har du erfaring inden for intern logistik og/eller produktion?

Bredana Axcite søger en handlekraftig ERP-konsulent

Område

Midtjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Bureau Veritas

Specialist i livscyklusvurderinger, miljøvaredeklarationer mm.

Specialist i livscyklusvurderinger, miljøvaredeklarationer mm. søges til international virksomhed

Område

Sydjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Bureau Veritas

Auditor til ISO 9001, ISO 14001 OG ISO 45001

Bureau Veritas Certification søger auditor til ISO 9001, ISO 14001 og ISO 45001

Område

Sydjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Bureau Veritas

Administrative assistant for marine & offshore

Join Bureau Veritas Denmark in an exciting position as part-time administrative assistant in the Marine Department

Område

Hovedstaden

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Bureau Veritas

IT-Sikkerhedskonsulent

Bureau Veritas søger IT-sikkerhedskonsulent

Område

Sydjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Zetes

Zetes søger ny Business Consultant i Supply Chain-løsninger

Som Business Consultant inden for supply chain-optimering vil du bidrage med din ekspertise gennem hele salgscyklussen, være en betroet rådgiver og deltage i kvalificeringen af forretningsmuligheder. Du vil tage ansvar for udvælgelsen af den bedste projekttilgang og påvirke strategien for vores supply chain-løsninger.

Område

Hele landet

Ansøgningsfrist

28.02.2024

Hold dig opdateret med SCM.dk

Tilmeld dig nyhedsbrevet og følg med i alt som rører sig indenfor ledelse af forsyningskæden, Nyhedsbrevet kommer kun to gange pr. uge.

Se flere temaer

Events

Se alle
RELEX Solutions
Webinar
The future of consumer goods supply chain planning

Join us for an exclusive online event that will introduce the new RELEX end-to-end supply chain planning solution capabilities for consumer goods companies.

Dato

07.02.2024

Sted

On-line

RELEX Solutions
Webinar
RELEX Next

Deltag til vores årlige online begivenhed RELEX Next. Her vil du høre alt om RELEX’ nyeste løsninger, samt erfaringer fra virksomheder, der allerede bruger dem succesfuldt. At følge med udviklingen er afgørende for detailhandlens succes. Under RELEX Next vil vi dykke ned i kritiske branchetemaer for at undersøge, hvordan hurtigt skiftende forbrugsvaner, supply chain disruptions og økonomisk usikkerhed understreger behovet for intelligent detailplanlægning - og hvorfor det er vigtigere end nogensinde før. Se hele agendaen på linket.

Dato

15.02.2024

Tid

14:00

Sted

On-line

TrueCommerce
Webinar
Webinar: EDIFACT

Alt du skal vide om EDIFACT

Dato

05.03.2024

Tid

11:00

Sted

Online

DTU Learn for Life
Efteruddannelse
Agile projekter - Hybrid - dag

Vil du lære at lede agile projekter professionelt og effektivt? Så tilmeld dig dette kursus, som også er et diplommodul, og få indsigt i agile værktøjer og kompetencer i agil projektledelse.

Dato

08.03.2024

Tid

09:00

Sted

Lautrupvang 15. 2750 Ballerup

DTU Learn for Life
Efteruddannelse
Projektstrategi og -organisation

Skal du til at lede projekter, – eller gør du det allerede? Så tilmeld dig kurset Projektstrategi og –organisation, som også er et diplommodul, og få indblik i virksomheders og organisationers værdiskabelse, udviklingsfaser og meget mere.

Dato

11.03.2024

Tid

09:00

Sted

Lautrupvang 15. 2750 Ballerup

DTU Learn for Life
Efteruddannelse
Projektledelse – metoder og værktøjer - dag

Vil du være projektleder – eller ønsker du at opkvalificere dine projektlederkompetencer? Så tilmeld dig dette kursus, som også er et diplom modul, og styrk dine evner til at planlægge, styre og følge op på projekter.

Dato

11.03.2024

Tid

09:00

Sted

Lautrupvang 15. 2750 Ballerup