Pressemeddelelse: AMCS overtager Recy Systems

AMCS, verdens førende leverandør af integreret software og køretøjsteknologi til affalds-, genbrugs- og logistikbrancherne, har i dag offentliggjort overtagelsen af Tysklands førende software specialist, Recy Systems (Recy).

21.01.2019

Sponseret

AMCS

Recy har kontorer i Tyskland, USA, U.K. og Slovakiet. Deres kunder inkluderer nogle af verdens største og mest komplekse genbrugsselskaber. Samlet set vil overtagelsen tilføje yderligere 600 kunder til AMCS’ kundeportefølje, hvilket bringer det samlede antal af kunder på verdensplan op til over 2400. Recys kunder er fordelt udover Europa, Nordamerika, Asien og Afrika.

Udover at øge AMCS’ markedsandel på et tysk marked i høj vækst, så vil overtagelsen understøtte virksomhedens fortsatte udvikling af en global ’best-in-class’ løsning til metal- og genbrugsbranchen. Den vil også bidrage til udviklingen af virksomhedens Cloud Platform, der anvendes af en bredere skare af affalds- og genbrugsvirksomheder og organisationer, ved at maksimere effektiviteten og øge rentabiliteten.

AMCS’ nuværende portefølje af løsninger vil også blive styrket af Recys førsteklasses softwareløsninger, hvilket inkluderer deres avancerede funktionalitet til styring af komplekse lagerbeholdninger og værdiansættelse. Recys branchemodel sikrer at deres løsninger er designet til de specifikke behov der opstår hos affalds-, genbrugs- og materialebranchen, der omfatter jernaffald, ikke-jern-metaller, papir, træ, glas, tekstiler og elektronik.

AMCS’ CEO Jimmy Martin udtaler følgende om overtagelsen af Recy:

”Det globale metal- og genbrugsmarked bliver helt sikkert et spændende område at begå sig i, i de kommende år. Den dynamiske natur og høje grad af kompleksitet involveret vil uden tvivl betyde, at markedet vil have gavn af en øget og acceleret brug af teknologi. Vores fortsatte investering i dette marked har resulteret i en skalerbar platform der kan møde kundernes behov over hele kloden. Recys imponerende kundebase vil tilføje yderligere omfang til vores forretning internationalt, særligt i Tyskland og Nordamerika, og jeg er overbevist om at nuværende såvel som nye kunder vil have gavn af integrationen af de to virksomheder.”

Freddie Kavanagh, General Manager for EMEA & ANZ hos AMCS diskuterede virksomhedens retning i Europa og fortalte:

“Jeg vil gerne benytte lejligheden til at byde Recys kunder og medarbejdere velkommen til AMCS og forsikre dem om, at de vil opleve en problemfri overgang og et højt niveau af støtte fra vores globale organisation. I fremtiden er jeg sikker på, at de vil få gavn af adgangen til en endnu bredere og mere kraftfuld portefølje af teknologiske løsninger, der er designet til at forbedre deres operationelle effektivitet og supportere deres planer for fremtidig vækst.”

Overtagelsen vil også betyde en øget synergi med Brady Recycling Solutions’ (SAI) forretning, som AMCS overtog 12 måneder tidligere. Ud over at tilføje mere end 100 kunder i Nordamerika, Europa, Australien og Asien, har Brady overtagelsen også udvidet AMCS’ portefølje af løsninger designet særligt til kommercielt genbrug af skrot- og metalaffald.

https://www.businesswire.com/news/home/20190121005193/en/AMCS-Announces-Acquisition-Recy-Systems

Mere fra...

19.04.2022AMCS

Sponseret

Cascades Recovery+, Synlighed i operationer

28.02.2022AMCS

Sponseret

Lang Recycling, smarte løsninger til metal

23.02.2022AMCS

Sponseret

Seks grunde til, at Telematik er en Game Changer for affalds- og genanvendelsesindustrien

17.02.2022AMCS

Sponseret

En ny verden af Transport Logistics er ved at opstå hurtigt - grib mulighederne

09.11.2021AMCS

Sponseret

AMCS Launches AMCS Platform Winter 21 Release

04.11.2021AMCS

Sponseret

Meet us at ICT & Logistiek - online!