project44 opkøber GateHouse Logistics

Skaber verdens mest omfattende globale visibilitetsplatform inden for transport.

Alle kunder, fra de, der er på gaveindkøb til industrielle producenter, ønsker større visibilitet omkring forsendelser, bedre forudsigelighed og højere effektivitet. Virksomheder leder specifikt efter et samlet overblik over deres globale forsyningskæder, som kan give en Amazon-lignende oplevelse. For at imødekomme dette behov har project44 i dag annonceret overtagelse af GateHouse Logistics, som er beliggende i Nordjylland, Danmark. Overtagelsen skaber øjeblikkeligt den største visibilitetsplatform på tværs af Nordamerika og Europa og accelererer udviklingen af fremtidige globale løsninger inden for visibilitet.

project44 er verdensledende med deres Advanced Visibility Platform for speditører og tredjeparts logistikvirksomheder og leverer en skalérbar, sikker og cloud-baseret platform, der forbinder, automatiserer og leverer visibilitet til vigtige transportprocesser, hvilket giver øget indsigt og forbedre beslutningstagningen. project44-netværket tæller nu mere end 175.000 vognmænd, integrationer med mere end 550 telematiksystemer og med alle de største transportstyringssystemer (transportation management systems, TMS), såsom SAP, Oracle og JDA. Alle integrationer er forbundet ved hjælp af maskine-til-maskine-kommunikation for at sikre branchens bedste datapræcision, kvalitet og genindlæsningshastighed.

“Mange globale virksomheder, fra detailhandlere til producenter, er på udkig efter måder at transformere deres forsyningskæder på og skabe nye forretningsværdier”, siger Jett McCandless, CEO og grundlægger af project44. “Vi indgik et partnerskab med GateHouse Logistics tidligere på året, fordi de tilbyder Europas største netværk af vognmænd, deler vores engagement omkring high-fidelity data og har en “kunden kommer i første række” mentalitet. Ved at fusionere vores virksomheder på permanent basis, har vi skabt den første løsning med overblik i ét enkelt vindue med alle vores kunders globale forsendelser – en værdiskabelse uden sidestykke.”

Den 27. november publicerede Gartner, Inc. den første Market Guide for Real-Time Visibility Providers nogensinde. Guiden indikerer, at markedet for visibilitetsløsninger er vokset og nu omfatter mange flere aktører. De fleste virksomheder er aktive enten i Nordamerika eller Europa, men har svært ved at ekspandere på tværs af begge regioner på grund af forskelligheder i branchekarakteristika, teknologimuligheder og transportørbehov. project44’s erhvervelse af GateHouse Logistics skaber den første, egentlige visibilitetssplatform nogensinde, som har stærke integrationer på de nordamerikanske og europæiske markeder, og som er drivende for en hidtil uset effektivitet og kundetilfredshed på tværs af globale forsyningskæder.

For at hjælpe kunderne med at strømline driften yderligere og reducere omkostninger på tværs af alle geografier og transporttyper, bliver alle GateHouse Logistics løsninger øjeblikkeligt en del af project44s Advanced Visibility Platform. Nuværende GateHouse Logistics produkter vil fortsat være understøttet og alle medarbejdere vil blive ansat af project44.

Jesper Bennike, tidligere CEO for GateHouse Logistics og nuværende executive vice president of business development hos project44 siger: “Vores mission er i perfekt overensstemmelse med project44. Ved at gå sammen om at skabe den største visibilitetsplatform på tværs af Nordamerika og Europa, gør vi vores kunder i stand til at opnå den store forretningsmæssige værdi, der bliver mulig ved hjælp af en enkelt global udbyder, og samtidig at opnå adgang til high-fidelity dataanalyse, automatisering og bedre forudsigelighed ved project44s Advanced Visibility Platform.”

Om project44:
project44 er den verdensførende Advanced Visibility Platform for speditører og tredjeparts logistiskvirksomheder. project44 forbinder, automatiserer og leverer gennemsigtighed til de vigtigste transportprocesser for at accelerere indsigt og reducere den tid, det tager at føre denne indsigt ud i livet. Ved hjælp af project44’s cloud-baserede platform er organsationer i stand til at øge driftseffektivitet, reducere omkostninger, forbedre forsendelsespræstationer og levere en fremragende Amazon-lignende oplevelse til deres kunder. Idet project44 har forbindelser til mere en 175.000 vognmænd verden over og omfattende dækning for alle ELD- og telematik enheder på markedet, er virksomheden i stand til at understøtte alle transport- og forsendelsestyper, inklusive Parcel, Final-Mile og Less-than-Truckload, Volume Less-than-Truckload, Truckload, Rail, Intermodal og Ocean. Hvis du ønsker at få mere at vide, så besøg www.project44.com.

16.12.2022project44

Sponseret

Survey says: 74 of companies will adopt new technology to overcome supply chain challenges in the year ahead

27.11.2022project44

Sponseret

Hvordan du vælger den rette supply chain visibilitetsplatform til din virksomhed [gratis skabelon]

04.11.2022project44

Sponseret

project44 rejser yderligere $80 millioner dollars

14.06.2022project44

Sponseret

project44 named a leader for real-time transportation visibility platforms for the second consecutive year

project44 extends last mile leadership with new product, european expansion, and ’trade up’ promotion

30.03.2022project44

Sponseret

project44 partners with ZEBOX to drive sustainable innovation in transportation, logistics and industry 4.0

24.03.2022project44

Sponseret