Reducer det manuelle Supply Chain planlægnings arbejde med cockpit tankegangen

Har du nogensinde spekuleret på hvad piloter laver i flyets cockpit? Det ligner lidt det job som Chief Supply Chain Officer (CSO) eller CFO'en har i virksomheden når det gælder styring af virksomhedens Supply Chain Planlægning. Download whitepaper.

Ser du din Supply Chain som et cockpit?.

Inden piloter tager afsted, har de planlagt deres rejse fremad og tænkt de forskellige scenarier, der kan påvirke den planlagte rejse igennem. De har planlagt og øvet sig i de forskellige scenarier, der kan finde sted, herunder også de handlinger de har brug for at gennemføre undervejs.

Lige før start kontrollerer de de seneste oplysninger om vejret, data omkring udstyret og beder om godkendelse. Skulle de støde på en turbulens i luften eller andre udfordringer, bruger de deres cockpit til at styre flyet på en ny kurs, i henhold til foruddefinerede politikker.

De har stadig slutdestinationen som deres mål. Nogle gange bruger de kontroltårnet til at kontrollere kursen, men som udgangspunkt vil de gerne undgå at bruge det. Synlighed, beslutningstagning og handlinger baseret på de nyeste oplysninger fra forskellige kilder er med til at sikre at piloterne forbliver i kontrol.

Få inspiration til hvordan du kan tænke din egen Supply Chain planlægning som et cockpit og få inspiration til hvordan i kan forblive i kontrol. Download vores seneste whitepaper.

Mere fra...

07.11.2023Optilon Danmark

Sponseret

Har dit lager et skjult potentiale, der kan realiseres ved intelligent planlægning af forsyningskæden?

22.05.2023Optilon Danmark

Sponseret

Supply chain - ny betydning på ledelsesniveau

21.05.2023Optilon Danmark

Sponseret

Supply chain – ny betydning på ledelsesniveau

08.09.2022Optilon Danmark

Sponseret

Vær med idag klokken 13-16.30 - Årets vigtigste Supply Chain konference

18.08.2022Optilon Danmark

Sponseret

Har i en plan for Cybersecurity i Supply Chain?

08.08.2022Optilon Danmark

Sponseret

Re-imagine the Supply Chain: Konference 8. September