RELEX Solutions køber Optimity for at tilbyde up-stream supply chain planlægning og -optimering

Overtagelsen styrker RELEX’ evne til produktionsplanlægning og -optimering ved at give produktionsvirksomheder synkroniseret planlægning af efterspørgsel, forsyning, produktion og distribution på én platform.

Den 3/1-2024 meddelte RELEX Solutions, der leverer samlede løsninger inden for supply chain og retail planning, at de har erhvervet Optimity, en udbyder af supply chain planlægning og -optimering. Overtagelsen vil styrke RELEX' platform inden for supply chain og retail planning med produktionsplanlægning og -optimering, som er afgørende for produktionsvirksomhedens end-to-end værdikæde.

"Dagligvareindustrien  er utrolig dynamisk og kompleks. Overtagelsen af Optimity vil enkelt forbinde downstream efterspørgsel med upstream-planlægning, så produktionsvirksomheder bedre kan forudsige forbrugerbehov, optimere produktionsplaner, tilpasse lagerbeholdninger og reagere hurtigt på markedsændringer eller uventede forstyrrelser," udtaler Mikko Kärkkäinen, medstifter og CEO hos RELEX. "Denne erhvervelse fremskynder også vores vision om en tilpasningsdygtig, autonom og synkroniseret supply chain, der forener beslutninger om efterspørgsel og forsyning i én platform for at minimere spild og omkostninger. Vi byder Optimity-teamet varmt velkommen til RELEX."

Optimity, med globalt hovedkontor i Sverige og kontorer over hele verden, tilbyder en omfattende løsning inden for supply chain planlægning og -optimering, specielt til produktionsvirksomheder og grossister. Optimity giver kunderne mulighed for at træffe bedst mulige beslutninger inden for supply chain fra strategiske niveauer til detaljeret produktionsplanlægning. Deres tilbud inkluderer efterspørgselsplanlægning, produktionsplanlægning og -skedulering, forsyningsplanlægning, distributionsplanlægning, lageroptimering og S&OP. Med over 80 kunder inden for fødevare- og drikkevareindustrien samt kompleks fremstillingsindustri, supplerer Optimity's erfaring RELEX' ekspertise inden for detail- og dagligvareindustrierne.

Opkøbet forener yderst komplementære løsninger mellem de to organisationer og muliggør, at RELEX udvider og fordyber sine produktionsplanlægnings- og forsyningskædeoptimeringskapaciteter, såsom synkroniseret daglig produktionsplanlægning, optimering og skedulering inden for fødevare- og drikkevare- og fremstillingssektoren.

"Vores dybde inden for nogle af de mest komplekse dagligvareindustrier som bageri, færdigretter, proteinproduktion og industriel produktion supplerer den store forståelse for forbrugerbehov, som RELEX har, baseret på deres imponerende ekspertise med at håndtere mere end 700 milliarder dollars i efterspørgsel alene inden for dagligvarer," sagde Christer Liden, administrerende direktør for Optimity. "Vi er begejstrede for at slutte os til RELEX-teamet og yderligere optimere forsyningskæden for dagligvarer sammen."

For at få mere at vide om erhvervelsen læs her.

Nye eller udvidede kapaciteter inden for den integrerede supply chain og retail planning platform fra Optimity inkluderer:

Produktionsplanlægning:

  • Opret optimerede produktionsplaner baseret på opdaterede prognoser for at afbalancere operationelle omkostninger og fleksibilitet under hensyntagen til produktionsrestriktioner, materialebegrænsninger og forretningsprioriteter. 
  • Generer og håndter optimerede produktionsplaner baseret på begrænsninger for at reducere omstillingstid og styrke produktionseffektivitet.

Netværksoptimering: 

  • Korriger ubalancer i komplekse distributionsnetværk for at minimere risici, reducere omkostninger og øge operationel effektivitet.

Distributionsplanlægning: 

  • Opnå komplet synlighed over distributionsnetværket for at træffe klogere, proaktive beslutninger i overensstemmelse med forretnings- og kundeservicemål.

Indkøbsplanlægning: 

  • Afvej forsyningskompleksiteten med end-to-end synlighed for at identificere den mest effektive og profitable måde at opfylde efterspørgselsplaner og kundeforpligtelser på.

Mere fra...

RELEX Solutions køber Optimity for at tilbyde up-stream supply chain planlægning og -optimering

08.01.2024RELEX Solutions

Sponseret

11.12.2023RELEX Solutions

Sponseret

RELEX recognized as a Leader in 2023

16.08.2023RELEX Solutions

Sponseret

Reitan Convenience Sverige udvider deres partnerskab med RELEX for at transformere kampagneplanlægning og -optimering

REMA 1000 Norge vælger RELEX Solutions til at optimere forecasting, replenishment og space i deres butikker

02.02.2023RELEX Solutions

Sponseret

12.01.2023RELEX Solutions

Sponseret

3 fundamentals to maintaining control of demand in the consumer goods supply chain

13.12.2022RELEX Solutions

Sponseret

JYSK vælger RELEX Solutions til at understøtte ambitiøse globale vækstplaner med AI-drevet demand forecasting