RELEX Solutions overtager Formulate for at styrke sin integrerede platform

Effektiv kampagneplanlægning er en stadig mere afgørende faktor detailhandlere skal tage i betragtning, men samtidig også notorisk vanskeligt og tidskrævende at administrere. RELEX vil styrke sin integrerede platformsløsning og opkøber analysevirksomheden Formulate.

Formulate blev grundlagt i 2016 og tilbyder AI-baseret analyse til evaluering, forecast og planlægning af detailkampagner. Foto: Formulate.

27.05.2022

SCM.dk

RELEX Solutions annoncerer, at de har opkøbt Formulate, en svensk kampagneplanlægnings- og analysevirksomhed, for at styrke sin position som etableret leverandør af integrerede planlægningsløsninger til detailhandlen.

Formulate blev grundlagt i 2016 og tilbyder AI-baseret analyse til evaluering, forecast og planlægning af detailkampagner.

Købet er et stort skridt og fastslår RELEX’ fortsatte engagement om at tilbyde en best-in-class integreret platform med en stærk kampagneplanlægningsløsning til detail- og produktionsvirksomheder over hele verden.  

“Dette køb vil styrke vores produktportefølje på et område, hvor vi oplever stor efterspørgsel fra kunderne”, siger Mikko Kärkkäinen, RELEX’ Group CEO, og fortsætter:

Læs også: DFDS udvider med 3.700 kvadratmeter køleterminal i Herning

”Deres banebrydende og innovative kampagneplanlægningsløsning samt deres meget kvalificerede kampagneeksperter vil være et godt kulturelt match for RELEX og en perfekt tilføjelse til vores løsning. Vi er glade for at hjælpe med at bringe denne teknologi til den globale detailhandel og forbedre vores kunders oplevelse”. 

Med dette opkøb vil detailhandlerne drage fordel af forbedrede planlægnings- og optimeringsfunktioner for hvert trin i kampagneprocessen ved hjælp af proprietær AI, machine learning og avanceret analyse - på en let tilgængelig og forståelig måde.  

Effektiv kampagneplanlægning er en stadig mere afgørende faktor detailhandlere skal tage i betragtning, men samtidig også notorisk vanskeligt og tidskrævende at administrere - og fejl kan være dyre. Mangel på forecast af høj kvalitet og scenarietest skader detailhandlernes overordnede forretnings- og logistikstrategi, hvilket fører til et tab på 30-40 procent af kampagnesalget og 15-30 procent af kampagneprofitten. 

”Nu, mere end nogensinde, har detailhandlere og brands brug for kampagneplanlægning og optimering, der tilpasser sig den hurtigt skiftende forbrugeradfærd og som viser den egentlige effekt af kampagner”, udtaler Andreas Willgert, Co-Founder og CEO hos Formulate, og fortsætter:

Læs også: Lexit vokser: Overtager Markem-Imajes virksomhed i Norden

”Derfor er vi glade for at samarbejde med RELEX og fremskynde vores vækst og nå ud til en bredere kundebase. Formulate vil blive fuldt integreret i RELEX Living Retail Platform og giver os mulighed for at bringe denne fantastiske teknologi ud til flere detailhandlere over hele kloden og hjælpe dem, samt brands, med at opnå markante resultater i deres kampagneplanlægning”. 

RELEX’ opkøb kommer i hælene på en finansieringsrunde på 500 millioner euro, ledet af midler forvaltet af Blakstone Growth (BXG), Blackstone’s investeringsforretning for vækstvirksomheder - den største finansieringsunde rejst nogensinde af en finsk vækstvirksomhed. Købet vil styrke RELEX’ planlægningsløsning og bane vejen for, at Formulates software når ud til et større globalt netværk af kunder.  

- KCP

Scanlox ApS

Sponseret

AGILOX AMR fra SCANLOX muliggør en implementering af automatiseret intern transport på få timer

Teknologisk Institut Innovation og Digital Transformation

Sponseret

Vækst kræver robusthed

Relateret indhold

23.02.2024SCM.dk

Kinesiske kraner mistænkt for spionage

23.02.2024SCM.dk

Unimec bygger nyt og udvider med 33 procent

23.02.2024SCM.dk

Vores tilgang til karriere og liv har ændret sig markant

21.02.2024Delfi Technologies A/S

Sponseret

Mestergruppen har indgået en koncernaftale med Delfi Technologies om digital skilteløsning

20.02.2024SCM.dk

Flere håndværkere har en højere indkomst end akademikere

20.02.2024Global AGV

Sponseret

Overse ikke disse 5 tegn på, at du har brug for en Global AGV

19.02.2024Delfi Technologies A/S

Sponseret

Københavns Maskinservice får hjælp af digitale prisskilte

15.02.2024TrueCommerce

Sponseret

SAP Excellence Day 2024

Jobmarked

Se alle

Apport Systems A/S

Bliv vores Software Developer. Vores SQL Expert til udviklingsteamet.

Er du klar til at blive Apports nye softwareudvikler: et job med ansvar, selvstændighed og IT-kundskaber. Vi glæder os til at modtage din ansøgning.

Område

Midtjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Bredana Axcite A/S

Er du vild med programmering - og stærk til D365FO?

Hvis du elsker programmering helt ud i fingerspidserne og nikker entusiastisk, når snakken går på D365FO, OOP, SOLID og polymorphe variable, så læs endelig videre. Vi er nemlig på udkig efter en passioneret og hardcore udvikler til vores team i Kolding. Er det dig?

Område

Midtjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Bredana Axcite A/S

Banker dit hjerte for programmering?

Hvis du elsker programmering helt ud i fingerspidserne og nikker entusiastisk, når snakken går på OOP, SOLID og polymorphe variable, så læs endelig videre. Vi er nemlig på udkig efter en passioneret og hardcore udvikler til vores team i Aarhus eller Kolding. Er det dig?

Område

Midtjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Bredana Axcite A/S

Har du erfaring inden for intern logistik og/eller produktion?

Bredana Axcite søger en handlekraftig ERP-konsulent

Område

Midtjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Bureau Veritas

Specialist i livscyklusvurderinger, miljøvaredeklarationer mm.

Specialist i livscyklusvurderinger, miljøvaredeklarationer mm. søges til international virksomhed

Område

Sydjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Bureau Veritas

Auditor til ISO 9001, ISO 14001 OG ISO 45001

Bureau Veritas Certification søger auditor til ISO 9001, ISO 14001 og ISO 45001

Område

Sydjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Bureau Veritas

Administrative assistant for marine & offshore

Join Bureau Veritas Denmark in an exciting position as part-time administrative assistant in the Marine Department

Område

Hovedstaden

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Bureau Veritas

IT-Sikkerhedskonsulent

Bureau Veritas søger IT-sikkerhedskonsulent

Område

Sydjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Zetes

Zetes søger ny Business Consultant i Supply Chain-løsninger

Som Business Consultant inden for supply chain-optimering vil du bidrage med din ekspertise gennem hele salgscyklussen, være en betroet rådgiver og deltage i kvalificeringen af forretningsmuligheder. Du vil tage ansvar for udvælgelsen af den bedste projekttilgang og påvirke strategien for vores supply chain-løsninger.

Område

Hele landet

Ansøgningsfrist

28.02.2024

Hold dig opdateret med SCM.dk

Tilmeld dig nyhedsbrevet og følg med i alt som rører sig indenfor ledelse af forsyningskæden, Nyhedsbrevet kommer kun to gange pr. uge.

Se flere temaer

Events

Se alle
RELEX Solutions
Webinar
The future of consumer goods supply chain planning

Join us for an exclusive online event that will introduce the new RELEX end-to-end supply chain planning solution capabilities for consumer goods companies.

Dato

07.02.2024

Sted

On-line

RELEX Solutions
Webinar
RELEX Next

Deltag til vores årlige online begivenhed RELEX Next. Her vil du høre alt om RELEX’ nyeste løsninger, samt erfaringer fra virksomheder, der allerede bruger dem succesfuldt. At følge med udviklingen er afgørende for detailhandlens succes. Under RELEX Next vil vi dykke ned i kritiske branchetemaer for at undersøge, hvordan hurtigt skiftende forbrugsvaner, supply chain disruptions og økonomisk usikkerhed understreger behovet for intelligent detailplanlægning - og hvorfor det er vigtigere end nogensinde før. Se hele agendaen på linket.

Dato

15.02.2024

Tid

14:00

Sted

On-line

Bureau Veritas
Kursus
NIS2 – Hvad er det, hvad betyder det, og hvordan kommer du i gang?

Sæt kryds i kalenderen den 26. februar og vær med, når vores ekspert på området, Thomas Vestergaard, giver en intro til NIS2 og gennemgår en mulig plan for arbejdet imod efterlevelse af kravene i din virksomhed.

Dato

26.02.2024

Tid

08:30

Sted

Fredericia

TrueCommerce
Webinar
Webinar: EDIFACT

Alt du skal vide om EDIFACT

Dato

05.03.2024

Tid

11:00

Sted

Online

DTU Learn for Life
Efteruddannelse
Agile projekter - Hybrid - dag

Vil du lære at lede agile projekter professionelt og effektivt? Så tilmeld dig dette kursus, som også er et diplommodul, og få indsigt i agile værktøjer og kompetencer i agil projektledelse.

Dato

08.03.2024

Tid

09:00

Sted

Lautrupvang 15. 2750 Ballerup

DTU Learn for Life
Efteruddannelse
Projektstrategi og -organisation

Skal du til at lede projekter, – eller gør du det allerede? Så tilmeld dig kurset Projektstrategi og –organisation, som også er et diplommodul, og få indblik i virksomheders og organisationers værdiskabelse, udviklingsfaser og meget mere.

Dato

11.03.2024

Tid

09:00

Sted

Lautrupvang 15. 2750 Ballerup