Robotproducent øger effektiviteten med VMI-løsning

Leverandørstyret lagerløsning letter det daglige arbejde for Blue Ocean Robotics. Løsningen sikrer nemlig robotproducenten en høj leveringssikkerhed uden at optage medarbejder-ressourcer, der kunne bruges til andre opgaver.

Lemvigh-Müllers VMI-koncept SmartLager™ kan sikre, at strategisk vigtige varer altid er til rådighed i rette mængde - helt uden at trække på virksomhedens egne medarbejder-ressourcer. Foto: Lemvigh-Müller.

30.11.2021

SCM.dk

Danske Blue Ocean Robotics, der blandt andet står bag den populære desinfektionsrobot UVD Robot, har lettet sit daglige arbejde ved selv at investere i smarte løsninger til sin produktion og lager.

SmartLager™ er en VMI, et leverandørstyret lager-koncept, udviklet af stål- og teknikgrossisten Lemvigh-Müller, som Blue Ocean Robotics har fået indført.

Det indebærer, at helt uden at trække på virksomhedens egne medarbejder-ressourcer så er varer fra et stort antal producenter altid til rådighed i rette mængde for virksomheden. Det er de, fordi Lemvigh-Müller selv står for indkøb og opfyldning af lageret.

Læs også: UVD-robotter rykker ind i supermarkederne

”Det giver tryghed at vide, at vi har en meget høj leveringssikkerhed for komponenter, som er kritiske for vores produktion. Lemvigh-Müller er tilgængelige og tilpasser sit sortiment vores særlige behov. Det betyder, at vi kan source mere fra en enkelt leverandør og på den måde spare tid og ressourcer”, siger Anton Vittrup, der er Strategic Purchaser hos Blue Ocean Robotics.

Aktuelt er Blue Ocean Robotics’ SmartLager™-løsning baseret på et såkaldt box2box-system, som serviceres af en mercher fra Lemvigh-Müller. Det betyder, at robotproducentens egne medarbejdere kun er i kontakt med lageret for at hente varer. En SmartLager™-løsning fra Lemvigh-Müller kan også være baseret på automater eller vægtsystemer.

En velegnet løsning til vækstvirksomheder

Hos Lemvigh-Müller ser man især et potentiale for sin lagerløsning hos unge, højteknologiske virksomheder. Indkøbsløsninger som VMI og EDI – elektronisk samhandel – kan udgøre strategiske vækstværktøjer.

”Indkøbsløsninger sikrer, at det, der er brug for til produktionen eller til serviceopgaver, altid er til rådighed, hverken mere eller mindre. Vel at mærke uden at trække på virksomhedens egne ressourcer. Dem er der som regel god brug for til andre opgaver i vækstvirksomheder”, siger Tobias Høenhof, Account Manager hos Lemvigh-Müller.

Læs også: Blue Ocean Robotics modtager endnu en blåstempling med ”Verdens Mest Innovative” Top 10-placering

Men for Blue Ocean Robotics har samarbejdet med Lemvigh-Müller også rakt videre end blot levering af komponenter. For med sit eget dedikerede automationsteam, som løbende styrker sine kompetencer, kan Lemvigh-Müller bidrage med viden i forbindelse med valg af komponenter og løsninger hos robotproducenten.

”Med Lemvigh-Müller oplever vi en samarbejdspartner, der følger Blue Ocean Robotics tæt og engagerer sig i de udfordringer og opgaver, vi arbejder med. Det er en stor hjælp, både i forhold til konsolidering af leverancer og udvikling af tekniske løsninger”, siger Anton Vittrup.

- KCP

Bredana Axcite A/S

Sponseret

Download gratis e-bog om BI-løsning udviklet specielt til Supply Chain Management

Teknologisk Institut Innovation og Digital Transformation

Sponseret

Vækst kræver robusthed

Relateret indhold

27.02.2024SCM.dk

Første ammoniakdrevne containerskib er bestilt

27.02.2024SCM.dk

Stor international aktør udvider sit lager på Aalborg havn

19.02.2024Apport Systems A/S

Sponseret

Episode 1 Fremtiden for lagerstyring: AI og automatisering

15.02.2024SCM.dk

GLS’ sjællandske kapacitet øges med 30-35 procent

15.02.2024Zetes

Sponseret

Modexpress optimises order verification with ZetesMedea RFID solution

14.02.2024SCM.dk

Første spadestik til nyt kæmpe lagercenter

12.02.2024SCM.dk

JYSK vil bygge nyt distributionscenter i Holland

07.02.2024SCM.dk

Robotter langer selv butiksvarer over disken – og gør det døgnet rundt

Jobmarked

Se alle

Apport Systems A/S

Bliv vores Software Developer. Vores SQL Expert til udviklingsteamet.

Er du klar til at blive Apports nye softwareudvikler: et job med ansvar, selvstændighed og IT-kundskaber. Vi glæder os til at modtage din ansøgning.

Område

Midtjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Bredana Axcite A/S

Er du vild med programmering - og stærk til D365FO?

Hvis du elsker programmering helt ud i fingerspidserne og nikker entusiastisk, når snakken går på D365FO, OOP, SOLID og polymorphe variable, så læs endelig videre. Vi er nemlig på udkig efter en passioneret og hardcore udvikler til vores team i Kolding. Er det dig?

Område

Midtjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Bredana Axcite A/S

Banker dit hjerte for programmering?

Hvis du elsker programmering helt ud i fingerspidserne og nikker entusiastisk, når snakken går på OOP, SOLID og polymorphe variable, så læs endelig videre. Vi er nemlig på udkig efter en passioneret og hardcore udvikler til vores team i Aarhus eller Kolding. Er det dig?

Område

Midtjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Bredana Axcite A/S

Har du erfaring inden for intern logistik og/eller produktion?

Bredana Axcite søger en handlekraftig ERP-konsulent

Område

Midtjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Bureau Veritas

Specialist i livscyklusvurderinger, miljøvaredeklarationer mm.

Specialist i livscyklusvurderinger, miljøvaredeklarationer mm. søges til international virksomhed

Område

Sydjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Bureau Veritas

Auditor til ISO 9001, ISO 14001 OG ISO 45001

Bureau Veritas Certification søger auditor til ISO 9001, ISO 14001 og ISO 45001

Område

Sydjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Bureau Veritas

Administrative assistant for marine & offshore

Join Bureau Veritas Denmark in an exciting position as part-time administrative assistant in the Marine Department

Område

Hovedstaden

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Bureau Veritas

IT-Sikkerhedskonsulent

Bureau Veritas søger IT-sikkerhedskonsulent

Område

Sydjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Zetes

Zetes søger ny Business Consultant i Supply Chain-løsninger

Som Business Consultant inden for supply chain-optimering vil du bidrage med din ekspertise gennem hele salgscyklussen, være en betroet rådgiver og deltage i kvalificeringen af forretningsmuligheder. Du vil tage ansvar for udvælgelsen af den bedste projekttilgang og påvirke strategien for vores supply chain-løsninger.

Område

Hele landet

Ansøgningsfrist

28.02.2024

Hold dig opdateret med SCM.dk

Tilmeld dig nyhedsbrevet og følg med i alt som rører sig indenfor ledelse af forsyningskæden, Nyhedsbrevet kommer kun to gange pr. uge.

Se flere temaer

Events

Se alle
RELEX Solutions
Webinar
The future of consumer goods supply chain planning

Join us for an exclusive online event that will introduce the new RELEX end-to-end supply chain planning solution capabilities for consumer goods companies.

Dato

07.02.2024

Sted

On-line

RELEX Solutions
Webinar
RELEX Next

Deltag til vores årlige online begivenhed RELEX Next. Her vil du høre alt om RELEX’ nyeste løsninger, samt erfaringer fra virksomheder, der allerede bruger dem succesfuldt. At følge med udviklingen er afgørende for detailhandlens succes. Under RELEX Next vil vi dykke ned i kritiske branchetemaer for at undersøge, hvordan hurtigt skiftende forbrugsvaner, supply chain disruptions og økonomisk usikkerhed understreger behovet for intelligent detailplanlægning - og hvorfor det er vigtigere end nogensinde før. Se hele agendaen på linket.

Dato

15.02.2024

Tid

14:00

Sted

On-line

TrueCommerce
Webinar
Webinar: EDIFACT

Alt du skal vide om EDIFACT

Dato

05.03.2024

Tid

11:00

Sted

Online

DTU Learn for Life
Efteruddannelse
Agile projekter - Hybrid - dag

Vil du lære at lede agile projekter professionelt og effektivt? Så tilmeld dig dette kursus, som også er et diplommodul, og få indsigt i agile værktøjer og kompetencer i agil projektledelse.

Dato

08.03.2024

Tid

09:00

Sted

Lautrupvang 15. 2750 Ballerup

DTU Learn for Life
Efteruddannelse
Projektstrategi og -organisation

Skal du til at lede projekter, – eller gør du det allerede? Så tilmeld dig kurset Projektstrategi og –organisation, som også er et diplommodul, og få indblik i virksomheders og organisationers værdiskabelse, udviklingsfaser og meget mere.

Dato

11.03.2024

Tid

09:00

Sted

Lautrupvang 15. 2750 Ballerup

DTU Learn for Life
Efteruddannelse
Projektledelse – metoder og værktøjer - dag

Vil du være projektleder – eller ønsker du at opkvalificere dine projektlederkompetencer? Så tilmeld dig dette kursus, som også er et diplom modul, og styrk dine evner til at planlægge, styre og følge op på projekter.

Dato

11.03.2024

Tid

09:00

Sted

Lautrupvang 15. 2750 Ballerup