Robotproducent øger effektiviteten med VMI-løsning

Leverandørstyret lagerløsning letter det daglige arbejde for Blue Ocean Robotics. Løsningen sikrer nemlig robotproducenten en høj leveringssikkerhed uden at optage medarbejder-ressourcer, der kunne bruges til andre opgaver.

Lemvigh-Müllers VMI-koncept SmartLager™ kan sikre, at strategisk vigtige varer altid er til rådighed i rette mængde - helt uden at trække på virksomhedens egne medarbejder-ressourcer. Foto: Lemvigh-Müller.

30.11.2021

SCM.dk

Danske Blue Ocean Robotics, der blandt andet står bag den populære desinfektionsrobot UVD Robot, har lettet sit daglige arbejde ved selv at investere i smarte løsninger til sin produktion og lager.

SmartLager™ er en VMI, et leverandørstyret lager-koncept, udviklet af stål- og teknikgrossisten Lemvigh-Müller, som Blue Ocean Robotics har fået indført.

Det indebærer, at helt uden at trække på virksomhedens egne medarbejder-ressourcer så er varer fra et stort antal producenter altid til rådighed i rette mængde for virksomheden. Det er de, fordi Lemvigh-Müller selv står for indkøb og opfyldning af lageret.

Læs også: UVD-robotter rykker ind i supermarkederne

”Det giver tryghed at vide, at vi har en meget høj leveringssikkerhed for komponenter, som er kritiske for vores produktion. Lemvigh-Müller er tilgængelige og tilpasser sit sortiment vores særlige behov. Det betyder, at vi kan source mere fra en enkelt leverandør og på den måde spare tid og ressourcer”, siger Anton Vittrup, der er Strategic Purchaser hos Blue Ocean Robotics.

Aktuelt er Blue Ocean Robotics’ SmartLager™-løsning baseret på et såkaldt box2box-system, som serviceres af en mercher fra Lemvigh-Müller. Det betyder, at robotproducentens egne medarbejdere kun er i kontakt med lageret for at hente varer. En SmartLager™-løsning fra Lemvigh-Müller kan også være baseret på automater eller vægtsystemer.

En velegnet løsning til vækstvirksomheder

Hos Lemvigh-Müller ser man især et potentiale for sin lagerløsning hos unge, højteknologiske virksomheder. Indkøbsløsninger som VMI og EDI – elektronisk samhandel – kan udgøre strategiske vækstværktøjer.

”Indkøbsløsninger sikrer, at det, der er brug for til produktionen eller til serviceopgaver, altid er til rådighed, hverken mere eller mindre. Vel at mærke uden at trække på virksomhedens egne ressourcer. Dem er der som regel god brug for til andre opgaver i vækstvirksomheder”, siger Tobias Høenhof, Account Manager hos Lemvigh-Müller.

Læs også: Blue Ocean Robotics modtager endnu en blåstempling med ”Verdens Mest Innovative” Top 10-placering

Men for Blue Ocean Robotics har samarbejdet med Lemvigh-Müller også rakt videre end blot levering af komponenter. For med sit eget dedikerede automationsteam, som løbende styrker sine kompetencer, kan Lemvigh-Müller bidrage med viden i forbindelse med valg af komponenter og løsninger hos robotproducenten.

”Med Lemvigh-Müller oplever vi en samarbejdspartner, der følger Blue Ocean Robotics tæt og engagerer sig i de udfordringer og opgaver, vi arbejder med. Det er en stor hjælp, både i forhold til konsolidering af leverancer og udvikling af tekniske løsninger”, siger Anton Vittrup.

- KCP

Toyota Material Handling A/S

Sponseret

Bæredygtig materialehåndtering i logistikterminalen

Teknologisk Institut Innovation og Digital Transformation

Sponseret

Vækst kræver robusthed

Relateret indhold

24.07.2024SCM.dk

Norden køber norske Norlat Shipping

24.07.2024SCM.dk

Beskæftigelsen blandt ældre er steget markant det seneste årti

08.07.2024Apport Systems A/S

Sponseret

Nize Equipment ser frem til at maksimere potentialet af deres nye lagersystem

25.06.2024SCM.dk

Verdion fortsætter ekspansion med opkøb af byggegrund

18.06.2024SCM.dk

Lemvigh-Müller køber 34.000 kvm. i Kolding

18.06.2024EAB Lagerindretning

Sponseret

EAB Kundecase: 4000 FLEKSIBLE M² TIL MEDICOBRANCHEN

17.06.2024Apport Systems A/S

Sponseret

Party In A Box udvider lageret

14.06.2024SCM.dk

Carlsberg omlægger distribution i Taastrup

Jobmarked

Se alle

Tasklet Factory

Softwareudvikler til Tasklet

Vi søger lige nu en dygtig kollega til vores #TeamCode til at bidrage med at udvikle vores mobilapp, der effektiviserer lagre verden over.

Område

Nordjylland

Ansøgningsfrist

14.08.2024

Apport Systems A/S

Sales And Administration Coordinator

Her hos Apport Systems A/S er vi på udkig efter en ny medarbejder, der skal være med til at få dagligdagen på vores kontor i Risskov til at glide let. Er du en haj til administrative opgaver inden for bogholderi, salg og kontor? Perfekt, så læs med her.

Område

Midtjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Körber Supply Chain DK A/S

Technical Documentation Engineer / Technical Writer

Kan du formulere og forenkle tekniske instruktioner og skabe gode brugeroplevelser i interaktionen mellem menneske og maskine? Og motiveres du af en varieret hverdag som en del af et stærkt team og muligheden for at arbejde med komplekse og højteknologiske løsninger? Så er det dig vi leder efter!

Område

Nordjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Körber Supply Chain DK A/S

Service Specialist

Har du en dybdegående teknisk viden og en passion for fejlfinding, og drømmer du om at udforske verden? Vi leder efter en dygtig Service Specialist med en solid baggrund og kendskab til både mekanik, elektronik, samt PLC.

Område

Nordjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Körber Supply Chain DK A/S

Category Manager - med primært fokus på projektindkøb

Hos Körber Supply Chain lægger vi stor vægt på godt kollegaskab og stærk holdånd i en travl hverdag: Vi ved ganske enkelt, at det er nøglen til vores succes! Vi er en virksomhed i udvikling og søger derfor en erfaren Category Manager til at styrke vores indkøbsteam. Vores dedikation til innovation har gjort os til en førende aktør i branchen. Som Category Manager hos Körber bliver du en del af et passioneret og resultatorienteret team, hvor din erfaring vil spille en central rolle i at udvikle vores indkøbsstrategi og forbedre vores leverandørnetværk.

Område

Nordjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Körber Supply Chain DK A/S

Project Engineer - Controls

Hos Körber Supply Chain lægger vi stor vægt på godt kollegaskab og stærk holdånd i en travl hverdag: Vi ved ganske enkelt, at det er nøglen til vores succes! Som vores nye Project Engineer - Controls bliver det derfor også en central del af din hverdag, som del af et passioneret og internationalt team der hver dag arbejder for at bringe automation og PLC til nye højder.

Område

Nordjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Hold dig opdateret med SCM.dk

Tilmeld dig nyhedsbrevet og følg med i alt som rører sig indenfor ledelse af forsyningskæden, Nyhedsbrevet kommer kun to gange pr. uge.

Se flere temaer

Events

Se alle
DTU Learn for Life
Efteruddannelse
Netværkssikkerhed

Vil du opkvalificere dine færdigheder inden for netværkskommunikation? Så tilmeld dig dette kursus, som også er et diplommodul, og få kompetencer til at sikre virksomhedens netværk mod angreb.

Dato

26.08.2024

Tid

13:00

Sted

Lautrupvang 15. 2750 Ballerup

DTU Learn for Life
Efteruddannelse
Udviklingsmetoder og udviklingsprocesser

Vil du styrke dine kompetencer inden for systematiske metoder til analyse, design og implementering af objektorienterede systemer? Så er dette kursus, som også er et diplommodul, interessant for dig.

Dato

26.08.2024

Tid

17:00

Sted

Lautrupvang 15. 2750 Ballerup

DTU Learn for Life
Efteruddannelse
Projektledelse – metoder og værktøjer - aften

Vil du være projektleder – eller ønsker du at opkvalificere dine projektlederkompetencer? Så tilmeld dig dette kursus, som også er et diplom modul, og styrk dine evner til at planlægge, styre og følge op på projekter.

Dato

26.08.2024

Tid

17:00

Sted

Lautrupvang 15. 2750 Ballerup

Bredana Axcite A/S
Webinar
Sådan får I (bedre) styr på jeres varer i transit

Landed Cost modulet i Dynamics 365 giver jer en stribe fordele

Dato

27.08.2024

Tid

10:00

Sted

Live webinar fra Bredana Axcite, Aarhus

DTU Learn for Life
Efteruddannelse
Fra specialist til leder

Vil du have mere viden om de krav, der stilles til ledere i erhvervslivet? Og vil du udvikle dine ledelseskompetencer? Så tag dette kursus, som også er et diplommodul modul, og få sat fokus på dit potentiale i overgangen fra rollen som specialist til rollen som leder.

Dato

27.08.2024

Tid

17:00

Sted

Lautrupvang 15. 2750 Ballerup

DTU Learn for Life
Efteruddannelse
Det personlige lederskab og forandring - aften

Udvid og styrk dine personlige ledelseskompetencer og få udviklet dine samarbejdsevner og evner til at vække tillid hos medarbejdere.

Dato

27.08.2024

Tid

17:00

Sted

Lautrupvang 15. 2750 Ballerup