Robotspecialist lancerer cloud-baseret dataplatform

Robotlagerspecialisten Element Logic lancerer en cloud-baseret dataplatform, som i realtid indsamler, analyserer, deler og anvender datastrømme fra flere datakilder.

Robotlagerspecialisten Element Logic lancerer en cloud-baseret dataplatform, som i realtid indsamler, analyserer, deler og anvender datastrømme fra flere datakilder. Foto: Arkivfoto..

07.10.2022

SCM.dk

eLogig er en helt ny softwareløsning, som er bygget på Microsoft Azure-teknologi med det langsigtede mål om at tilbyde en fuldautomatisk lagerløsning, der optimerer sig selv.

”Intralogistikverdenen er under konstant forandring. En dygtig måde at bruge data på vil være et vigtigt parameter for optimering af drift og lønsomheden for den enkelte virksomhed”, siger Nikolaj Bjørn Eriksen, Managing Director, Element Logic Denmark.

Data er guld
Element Logic, hvis danske afdeling har kontor i Odense, har indgået partnerskab med Microsoft. Som følge af dette partnerskab er dataplatformen eLogiq bygget på Microsofts cloud-baserede Azure-teknologi. eLogiq gør det muligt at analysere datastrømme fra forskellige kilder i realtid, hvilket tillader virksomheder at tage de nødvendige skridt til konstant at optimere lagerdriften.

”Med eLogiq kan vi hjælpe vores kunder med at forbedre interne processer, øge effektiviteten og give dem hurtigere og mere pålidelig ordrehåndtering”, siger Sutharshan Nadarajah, teknologidirektør i Element Logic.

”Der findes værdifulde data i vores kunders lagerløsninger, og eLogiq samler og strukturerer dem i en database. Dataene findes i flere kilder, herunder Element Logics øvrige softwareløsninger, eManager, eOperator og eController. Vores software kan derfor anvendes til datadreven optimering”, uddyber teknologidirektøren.

Et maraton - ikke en sprint
Element Logic har optimeret lagerdrift siden 1980'erne og specialiseret sig i at udvikle software og automatiserede løsninger, der gør det muligt for virksomheder at designe, drifte og administrere en lagerløsning fra ende til anden. Softwaren og de automatiserede lagerløsninger genererer løbende store mængder data, der behandles, analyseres og præsenteres som værdifulde indsigter for at skabe et pålideligt datagrundlag for beslutninger.

eLogiq-dataplatformen er udviklet til netop dette formål; at indsamle data, strukturere og analysere dem og derefter bruge dem til forskellige værdiskabende tjenester og applikationer.

Læs også: T. Hansen installerer Danmarks største robotlager

I de kommende måneder og år vil flere tjenester og applikationer blive tilføjet til eLogiq, herunder en dashboard-løsning, der viser behandlede nøgledata baseret på KPI'er og en API-løsning, der gør det muligt for lagerstyringssystemer at hente rådata fra eLogiq.

Fremtidige tjenester vil desuden omfatte forudsigende analyser af vareflow og mulige problemer, samt yderligere optimering af lageret, selve dataløsningen og dataindsamling for at dokumentere bæredygtighed, risikostyring og regulatoriske krav.

”På sigt er målet en automatiseret lagerløsning, der optimerer og justerer sig selv ud fra dataindsigt. Dette vil frigøre tid og ressourcer til andre opgaver. Vores digitaliserings- og procesoptimeringsløsninger kan leveres som færdige applikationer, hvilket betyder, at vores kunder kan fokusere på værdien og resultatet og mindre på selve processen”, forklarer Sutharshan Nadarajah.

 
- PiB

Bredana Axcite A/S

Sponseret

Download gratis e-bog om BI-løsning udviklet specielt til Supply Chain Management

Teknologisk Institut Innovation og Digital Transformation

Sponseret

Vækst kræver robusthed

Relateret indhold

27.02.2024SCM.dk

Tidligere Maersk-chef får toppost i Ørsted

27.02.2024SCM.dk

Første ammoniakdrevne containerskib er bestilt

23.02.2024Bredana Axcite A/S

Sponseret

Download gratis e-bog om BI-løsning udviklet specielt til Supply Chain Management

22.02.2024SCM.dk

Robotindustri mødes om AI, den grønne omstilling og fremtidens arbejdsmarked

21.02.2024TrueCommerce

Sponseret

Derfor bør du opgradere din On-Premise-løsning

21.02.2024SCM.dk

Nyt kvantespring for 3D-print

21.02.2024Industriens Fond

Sponseret

Kunstig intelligens hjælper robotter med at passe på dyr og mennesker

14.02.2024SCM.dk

Inspirationsdag skal hjælpe med overblik over robotteknologi

Jobmarked

Se alle

Styrelsen for Forsyningssikkerhed

IT-konsulent til Styrelsen for Forsyningssikkerhed

Vil du være med til at gøre samfundet mere modstandsdygtigt over for fremtidens trusler? Er du ivrig efter, at blive en del af et fantastisk team, hvor du får ansvaret for at udvikle og understøtte styrelsens IT-løsninger? Så er stillingen som IT-konsulent i Styrelsen for Forsyningssikkerhed noget for dig.

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

03.03.2024

Apport Systems A/S

Bliv vores Software Developer. Vores SQL Expert til udviklingsteamet.

Er du klar til at blive Apports nye softwareudvikler: et job med ansvar, selvstændighed og IT-kundskaber. Vi glæder os til at modtage din ansøgning.

Område

Midtjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Bredana Axcite A/S

Er du vild med programmering - og stærk til D365FO?

Hvis du elsker programmering helt ud i fingerspidserne og nikker entusiastisk, når snakken går på D365FO, OOP, SOLID og polymorphe variable, så læs endelig videre. Vi er nemlig på udkig efter en passioneret og hardcore udvikler til vores team i Kolding. Er det dig?

Område

Midtjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Bredana Axcite A/S

Banker dit hjerte for programmering?

Hvis du elsker programmering helt ud i fingerspidserne og nikker entusiastisk, når snakken går på OOP, SOLID og polymorphe variable, så læs endelig videre. Vi er nemlig på udkig efter en passioneret og hardcore udvikler til vores team i Aarhus eller Kolding. Er det dig?

Område

Midtjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Bredana Axcite A/S

Har du erfaring inden for intern logistik og/eller produktion?

Bredana Axcite søger en handlekraftig ERP-konsulent

Område

Midtjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Bureau Veritas

Specialist i livscyklusvurderinger, miljøvaredeklarationer mm.

Specialist i livscyklusvurderinger, miljøvaredeklarationer mm. søges til international virksomhed

Område

Sydjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Bureau Veritas

Auditor til ISO 9001, ISO 14001 OG ISO 45001

Bureau Veritas Certification søger auditor til ISO 9001, ISO 14001 og ISO 45001

Område

Sydjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Bureau Veritas

Administrative assistant for marine & offshore

Join Bureau Veritas Denmark in an exciting position as part-time administrative assistant in the Marine Department

Område

Hovedstaden

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Bureau Veritas

IT-Sikkerhedskonsulent

Bureau Veritas søger IT-sikkerhedskonsulent

Område

Sydjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Zetes

Zetes søger ny Business Consultant i Supply Chain-løsninger

Som Business Consultant inden for supply chain-optimering vil du bidrage med din ekspertise gennem hele salgscyklussen, være en betroet rådgiver og deltage i kvalificeringen af forretningsmuligheder. Du vil tage ansvar for udvælgelsen af den bedste projekttilgang og påvirke strategien for vores supply chain-løsninger.

Område

Hele landet

Ansøgningsfrist

28.02.2024

Hold dig opdateret med SCM.dk

Tilmeld dig nyhedsbrevet og følg med i alt som rører sig indenfor ledelse af forsyningskæden, Nyhedsbrevet kommer kun to gange pr. uge.

Se flere temaer

Events

Se alle
RELEX Solutions
Webinar
The future of consumer goods supply chain planning

Join us for an exclusive online event that will introduce the new RELEX end-to-end supply chain planning solution capabilities for consumer goods companies.

Dato

07.02.2024

Sted

On-line

RELEX Solutions
Webinar
RELEX Next

Deltag til vores årlige online begivenhed RELEX Next. Her vil du høre alt om RELEX’ nyeste løsninger, samt erfaringer fra virksomheder, der allerede bruger dem succesfuldt. At følge med udviklingen er afgørende for detailhandlens succes. Under RELEX Next vil vi dykke ned i kritiske branchetemaer for at undersøge, hvordan hurtigt skiftende forbrugsvaner, supply chain disruptions og økonomisk usikkerhed understreger behovet for intelligent detailplanlægning - og hvorfor det er vigtigere end nogensinde før. Se hele agendaen på linket.

Dato

15.02.2024

Tid

14:00

Sted

On-line

TrueCommerce
Webinar
Webinar: EDIFACT

Alt du skal vide om EDIFACT

Dato

05.03.2024

Tid

11:00

Sted

Online

DTU Learn for Life
Efteruddannelse
Agile projekter - Hybrid - dag

Vil du lære at lede agile projekter professionelt og effektivt? Så tilmeld dig dette kursus, som også er et diplommodul, og få indsigt i agile værktøjer og kompetencer i agil projektledelse.

Dato

08.03.2024

Tid

09:00

Sted

Lautrupvang 15. 2750 Ballerup

DTU Learn for Life
Efteruddannelse
Projektledelse – metoder og værktøjer - dag

Vil du være projektleder – eller ønsker du at opkvalificere dine projektlederkompetencer? Så tilmeld dig dette kursus, som også er et diplom modul, og styrk dine evner til at planlægge, styre og følge op på projekter.

Dato

11.03.2024

Tid

09:00

Sted

Lautrupvang 15. 2750 Ballerup

DTU Learn for Life
Efteruddannelse
Projektstrategi og -organisation

Skal du til at lede projekter, – eller gør du det allerede? Så tilmeld dig kurset Projektstrategi og –organisation, som også er et diplommodul, og få indblik i virksomheders og organisationers værdiskabelse, udviklingsfaser og meget mere.

Dato

11.03.2024

Tid

09:00

Sted

Lautrupvang 15. 2750 Ballerup