Rockwell Automation og Ansys samarbejder om at optimere procesindustri

Et partnerskab mellem Rockwell Automation og Ansys giver automatiserings- og procesingeniører nye måder at bruge simulering på: Rockwells Studio 5000 Simulation Interface kan nu bruges sammen med Ansys digitale tvillinger.

Studio 5000 Simulation Interface giver brugerne mulighed for at tilslutte en digital tvilling til enten en imiteret eller en fysisk controller. Tilslutning til en imiteret controller hjælper dem med at optimere produktionen i designfasen, før de har en fysisk controller. Foto: Rockwell Automation.

27.10.2021

SCM.dk

Rockwell Automation og Ansys offentliggør, at Studio 5000 Simulation Interface nu kan bruges sammen med Ansys digitale tvillinger. Det giver automatiserings- og procesingeniører nye måder at bruge simulering på for at optimere design, implementering og ydeevne i procesindustrien.  

Studio 5000 Simulation Interface forbinder Rockwell Automations industrielle kontrolsystemer med simulerings- og modelværktøjer. Den nyeste version forbedrer forbindelsen til Ansys Twin Builder, en førende software, der bruges til at skabe simuleringsbaserede digitale tvillinger eller digitale kopier af fysisk udstyr. Softwaren bruger multifysik til at identificere, hvordan for eksempel strømningshastigheder, mekanisk belastning og termiske profiler kan påvirke udstyrets ydeevne og tilstand.  

"Ved at forbinde et kontrolsystem til Ansys Twin Builder kan brugerne simulere komplekse fysiske processer og give realistiske input til kontrolsystemet", sagde Julie Robinson, business manager hos Rockwell Automation i en pressemeddelelse. “Det giver rigtig god indsigt i hele udstyrets livscyklus. For eksempel kan en simuleringsmodel, der kører parallelt med et fysisk system i produktion, vise muligheder for at optimere ydeevnen i realtime”.  

Ingeniører kan bruge digitale tvillinger og simulering til at forbedre systemdesign, levering og ydeevne ved at:  

  • Oprette og teste design i et virtuelt rum for at spare tid og reducere behovet for at fremstille dyre fysiske prototyper.  
  • Tage udstyr i brug virtuelt for at undgå problemer på selve produktionsstedet under opstart  
  • Sammenligne simuleret og faktisk systemydeevne og identificere justeringer, der kan forbedre effektivitet, output og meget mere.  
  • Teste procesændringer med henblik på at øge produktion eller andre ydelsesaspekter i et virtuelt rum, før de eksekveres i et fysisk system.  
  • Beregne komponenternes resterende levetid, som en del af en forebyggende vedligeholdelsesstrategi, så komponenterne kan udskiftes, før de forårsager uplanlagt nedetid.  
  • Gennemføre operatørtræning i et virtuelt miljø, hvor det ikke er nødvendigt at have udstyr til rådighed. Operatører kan undervises i og træne uventede eller farlige situationer.  

"At forbinde den digitale og fysiske verden med Studio 5000 Simulation Interface har stor værdi for brugerne", sagde Shane Emswiler, senior vice president of products hos Ansys, og fortsætter:

”Det kan øge tempoet fra konceptuel designfase til fysisk udstyr og gøre det til en lavere pris. Det giver også en ny, værdifuld indsigt under produktionen. For eksempel kan brugere teste forskellige scenarier for at forstå virkningen af ændringer på den samlede proces. De kan oprette virtuelle sensorer for at estimere værdier, der ellers er for dyre eller ikke er mulige at fastslå i dag, og de kan forudsige fejl, der skader produktionen og bundlinjen”.

Studio 5000 Simulation Interface giver brugerne mulighed for at tilslutte en digital tvilling til enten en imiteret eller en fysisk controller. Tilslutning til en imiteret controller hjælper dem med at optimere produktionen i designfasen, før de har en fysisk controller. Ved at oprette forbindelse til en fysisk controller kan de via den digitale tvilling se, hvordan udstyret bør fungere, og sammenligne det med den reelle ydeevne.  

- KCP

Bredana Axcite A/S

Sponseret

Download gratis e-bog om BI-løsning udviklet specielt til Supply Chain Management

Teknologisk Institut Innovation og Digital Transformation

Sponseret

Vækst kræver robusthed

Relateret indhold

03.03.2024SCM.dk

Rotterdam-terminal vil komme først med landstrøm til alle skibe

02.03.2024SCM.dk

Aalborg Havn klarer sig flot uden Royal Arctic Lines

27.02.2024TrueCommerce

Sponseret

Webinar: Alt du skal vide om EDIFACT

26.02.2024SCM.dk

Manglende kompetencer er stopklods for brug af cobots

23.02.2024Bredana Axcite A/S

Sponseret

Download gratis e-bog om BI-løsning udviklet specielt til Supply Chain Management

22.02.2024SCM.dk

Robotindustri mødes om AI, den grønne omstilling og fremtidens arbejdsmarked

21.02.2024TrueCommerce

Sponseret

Derfor bør du opgradere din On-Premise-løsning

21.02.2024SCM.dk

Nyt kvantespring for 3D-print

Jobmarked

Se alle

Styrelsen for Forsyningssikkerhed

IT-konsulent til Styrelsen for Forsyningssikkerhed

Vil du være med til at gøre samfundet mere modstandsdygtigt over for fremtidens trusler? Er du ivrig efter, at blive en del af et fantastisk team, hvor du får ansvaret for at udvikle og understøtte styrelsens IT-løsninger? Så er stillingen som IT-konsulent i Styrelsen for Forsyningssikkerhed noget for dig.

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

03.03.2024

Apport Systems A/S

Bliv vores Software Developer. Vores SQL Expert til udviklingsteamet.

Er du klar til at blive Apports nye softwareudvikler: et job med ansvar, selvstændighed og IT-kundskaber. Vi glæder os til at modtage din ansøgning.

Område

Midtjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Bredana Axcite A/S

Er du vild med programmering - og stærk til D365FO?

Hvis du elsker programmering helt ud i fingerspidserne og nikker entusiastisk, når snakken går på D365FO, OOP, SOLID og polymorphe variable, så læs endelig videre. Vi er nemlig på udkig efter en passioneret og hardcore udvikler til vores team i Kolding. Er det dig?

Område

Midtjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Bredana Axcite A/S

Banker dit hjerte for programmering?

Hvis du elsker programmering helt ud i fingerspidserne og nikker entusiastisk, når snakken går på OOP, SOLID og polymorphe variable, så læs endelig videre. Vi er nemlig på udkig efter en passioneret og hardcore udvikler til vores team i Aarhus eller Kolding. Er det dig?

Område

Midtjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Bredana Axcite A/S

Har du erfaring inden for intern logistik og/eller produktion?

Bredana Axcite søger en handlekraftig ERP-konsulent

Område

Midtjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Bureau Veritas

Specialist i livscyklusvurderinger, miljøvaredeklarationer mm.

Specialist i livscyklusvurderinger, miljøvaredeklarationer mm. søges til international virksomhed

Område

Sydjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Bureau Veritas

Auditor til ISO 9001, ISO 14001 OG ISO 45001

Bureau Veritas Certification søger auditor til ISO 9001, ISO 14001 og ISO 45001

Område

Sydjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Bureau Veritas

Administrative assistant for marine & offshore

Join Bureau Veritas Denmark in an exciting position as part-time administrative assistant in the Marine Department

Område

Hovedstaden

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Bureau Veritas

IT-Sikkerhedskonsulent

Bureau Veritas søger IT-sikkerhedskonsulent

Område

Sydjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Hold dig opdateret med SCM.dk

Tilmeld dig nyhedsbrevet og følg med i alt som rører sig indenfor ledelse af forsyningskæden, Nyhedsbrevet kommer kun to gange pr. uge.

Se flere temaer

Events

Se alle
RELEX Solutions
Webinar
The future of consumer goods supply chain planning

Join us for an exclusive online event that will introduce the new RELEX end-to-end supply chain planning solution capabilities for consumer goods companies.

Dato

07.02.2024

Sted

On-line

RELEX Solutions
Webinar
RELEX Next

Deltag til vores årlige online begivenhed RELEX Next. Her vil du høre alt om RELEX’ nyeste løsninger, samt erfaringer fra virksomheder, der allerede bruger dem succesfuldt. At følge med udviklingen er afgørende for detailhandlens succes. Under RELEX Next vil vi dykke ned i kritiske branchetemaer for at undersøge, hvordan hurtigt skiftende forbrugsvaner, supply chain disruptions og økonomisk usikkerhed understreger behovet for intelligent detailplanlægning - og hvorfor det er vigtigere end nogensinde før. Se hele agendaen på linket.

Dato

15.02.2024

Tid

14:00

Sted

On-line

TrueCommerce
Webinar
Webinar: EDIFACT

Alt du skal vide om EDIFACT

Dato

05.03.2024

Tid

11:00

Sted

Online

DTU Learn for Life
Efteruddannelse
Agile projekter - Hybrid - dag

Vil du lære at lede agile projekter professionelt og effektivt? Så tilmeld dig dette kursus, som også er et diplommodul, og få indsigt i agile værktøjer og kompetencer i agil projektledelse.

Dato

08.03.2024

Tid

09:00

Sted

Lautrupvang 15. 2750 Ballerup

DTU Learn for Life
Efteruddannelse
Projektledelse – metoder og værktøjer - dag

Vil du være projektleder – eller ønsker du at opkvalificere dine projektlederkompetencer? Så tilmeld dig dette kursus, som også er et diplom modul, og styrk dine evner til at planlægge, styre og følge op på projekter.

Dato

11.03.2024

Tid

09:00

Sted

Lautrupvang 15. 2750 Ballerup

DTU Learn for Life
Efteruddannelse
Projektstrategi og -organisation

Skal du til at lede projekter, – eller gør du det allerede? Så tilmeld dig kurset Projektstrategi og –organisation, som også er et diplommodul, og få indblik i virksomheders og organisationers værdiskabelse, udviklingsfaser og meget mere.

Dato

11.03.2024

Tid

09:00

Sted

Lautrupvang 15. 2750 Ballerup