Så er SCM.dk i luften med nyt jobunivers

SCM.dk har netop nu lanceret et nyt jobunivers. Fra i dag 4. februar kan læserne finde mulige nye job på forsiden af SCM.dk, og virksomhederne kan nemt selv oprette jobopslag.

04.02.2013

SCM.dk

Som noget nyt udvider mediehuset Horisont Gruppen a/s med jobuniverser målrettet mediehusets nichemålgrupper. Jobuniverset på SCM.dk er lige nu gået i luften.

Det nye jobunivers er et godt supplement til SCM.dk's øvrige digitale tilbud, siger kommerciel direktør i mediehuset Horisont Gruppen a/s Rasmus Brylle..

Det nye jobunivers er et godt supplement til SCM.dk's øvrige digitale tilbud, siger kommerciel direktør i mediehuset Horisont Gruppen a/s Rasmus Brylle.

SCM.dk bringer en oversigt over ledige stillinger inden for supply chain management, indkøb og leverandører; it og datafangst; lager og distribution, strategi og ledelse, processer og optimering samt beslægtede områder. Oversigten bringes i form af annoncer fra virksomheder, som søger medarbejdere beskæftiget i branchen. SCM.dk har knapt 9.000 månedlige besøgende og kan derfor tilbyde adgang til såvel jobsøgende som til personer, der er i job, men som måske er potentiel ansøger til et nyt job med nye udfordringer.

Jobopslag i nyhedsbrev
Jobopslag kan findes på forsiden af SCM.dk under et selvstændigt menupunkt, ligesom det ugentlige nyhedsbrev også vil henvise til enkelte stillinger.

Rasmus Brylle, der er kommerciel direktør i Horisont Gruppen, siger:
"Vi ønsker med dette tiltag at samle branchernes udbud af ledige job. På vores sites vil man udelukkende finde job fra virksomheder, der er relevante for den bestemte målgruppe. De nye jobuniverser er et glimrende supplement og en naturlig udvidelse af husets digitale forretningsområder, som skal bidrage til omsætningen og supplere det faglige indhold til fordel for læserne”.

SCM.dk er virksomhedernes rekrutteringspartner
SCM.dk tilbyder en række forskellige produkter til virksomheder, der søger nye medarbejdere. Udover et almindeligt jobopslag på SCM.dk er der også mulighed for bannerannoncering, annoncer i det trykte Erhvervsmagasinet SCM og annoncer i det ugentlige e-nyhedsbrev, der sendes ud hver tirsdag.

Med lanceringen af jobuniverset på SCM.dk har to af mediehuset Horisont Gruppens digitale medier nu et jobunivers. CSR.dk gik for nylig i luften med et jobunivers, og Installator.dk er på vej.

Har du spørgsmål til de nye jobuniverser, kontakt produktchef Malene Lindgren på tlf. 3247 3126 eller email: ml@horisontgruppen.dk

Interesserede kan læse mere om muligheder for annoncering af jobopslag på SCM.dk

Toyota Material Handling A/S

Sponseret

3 centrale trin til ESG i din materialehåndtering

Teknologisk Institut Innovation og Digital Transformation

Sponseret

Vækst kræver robusthed

Relateret indhold

17.04.2024SCM.dk

Maersk opgiver at sælge containerfabrikker

17.04.2024SCM.dk

SBTi’s accept af klimakreditter er tegn på ny klimaøkonomi

14.04.2024Toyota Material Handling A/S

Sponseret

3 centrale trin til ESG i din materialehåndtering

10.04.2024SCM.dk

Et væld af nye emballageformer står på spring i Danmark

09.04.2024Industriens Fond

Sponseret

Kan vi klare os uden Kina?

05.04.2024Global AGV

Sponseret

5 fordele ved at skalere din produktion med AGV

03.04.2024WITRON Group

Sponseret

20 years of successful partnership

02.04.2024SCM.dk

Cybersikkerhed giver nye karriereveje for unge

Jobmarked

Se alle

Hold dig opdateret med SCM.dk

Tilmeld dig nyhedsbrevet og følg med i alt som rører sig indenfor ledelse af forsyningskæden, Nyhedsbrevet kommer kun to gange pr. uge.

Se flere temaer

Events

Se alle