Sækko Presenning got you covered

Sækko Presenning ApS er en virksomhed med mange års erfaring i produktion og fremstilling af alle mulige løsninger med presenning som råmateriale.

Vi samarbejder med Sækko Design når der skal reklame på enten lastbil siderne, eller logo på specialprodukterne.Vi sælger både til private, foreninger og virksomheder.

Mange af vore kunder laver en samarbejdsaftale med os, således vi sammen skaber bedst mulig grundlag for et godt samarbejde. Har du en opgave står vi naturligvis klar til at hjælpe. Ingen opgave er hverken for lille eller for stor.

Sækko Presenning  tilbyder vi produktion og salg af løsninger inden for lastbil presenninger, lastvogns presenninger, thermoprodukter, specialafdækninger og tilbehør.

Vores produktsortiment dækker lastbil presenninger af enhver art lige fra små ladbiler til trailere med skydesider og skydetag se mere her.

Hertil kommer afdækningspresenninger, toprullepresenninger, luftlededuge og et bredt udvalg af andre produkter. Også andre brancher har glæde af vores produkter: Vi tilbyder miljøfolier til landbrugssektoren, og vindbrydende net til staldbygninger.

20.02.2020Sækko Presenning

Sponseret

Vekselladspresenning fra Sækko Presenning

06.02.2020Sækko Presenning

Sponseret

Thermo skydepresenning

22.01.2020Sækko Presenning

Sponseret

Bilpresenning til mindre ladbiler

08.01.2020Sækko Presenning

Sponseret

Thermo kølegardin til transport

10.12.2019Sækko Presenning

Sponseret

Sækko Presenning ApS - Din professionelle samarbejdspartner

28.11.2019Sækko Presenning

Sponseret

Toprullepresenning fra Sækko Presenning