Slimstock bruger viden om lagerstyring i Afrika

På opfordring fra Kühne Foundation, en schweizisk velgørenhedsfond som fremmer logistik i fattige lande, arrangerede Slimstock et lagerhåndterings seminar ved Strathmore Business University i Kenya.

Slimstock som videnspartner i Afrika.

Slimstock som videnspartner i Afrika

Uddannelsen er en del af et stort udviklingsprogram til fremme af vidensniveauet inden for forvaltning af forsyningskæder i Afrika.

Seminaret var rettet mod folk fra det kenyanske erhvervsliv, som fik viden på højt niveau, om styring og optimering af lager. Uddannelsen blev leveret af lagereksperterne Eelco Wever og Martijn Endendijk fra Slimstock, som tidligere også har bidraget til et udviklingsprojekt i Nigeria.

"Dette var et projekt, hvor Bill & Melinda Gates Foundation var involveret og havde til formål, at forbedre distributionen af ​​medicin i Østafrika," siger Wever.”

Vi hører i krogene, fra blandt andet interessenter, at dette projekt nu begynder at bære frugt. Tilgængeligheden af ​​medicin i denne region er siden blevet meget større og permanent forbedret. Det er meget tilfredsstillende. "

Slimstock anerkendt som en videns formidler

Denne gang var det et tre-dages seminar om "drift og lagerbehandling". Dette blev givet på Strathmore Business University i Nairobi, et af de førende vidensinstitutter i Kenya. Deltagerne i seminaret gav efterfølgende høje vurderinger af seminarets indhold og talernes niveau.

”Det er selvfølgelig rart at få den feedback fra gruppen, men for mig er det først og fremmest et tegn på, at vi er på rette vej med Slimstock. At vi bliver bedt af et parti som Kühne Foundation om at fungere som en videnspartner i dette program er en stor ære. Det er en dejlig anerkendelse for den enorme mængde forsyningskædeviden, som vi har opbygget inden for Slimstock i de sidste 26 år. ”

Mere fra...

21.03.2024Slimstock Nordic

Sponseret

Frisk tilføjelse til Supply Chain Club-programmet!

15.03.2024Slimstock Nordic

Sponseret

Supply Chain Club - d. 8. maj 2024 - Munkebjerg Hotel, Vejle

13.02.2024Slimstock Nordic

Sponseret

Ilva case - Slimstock Nordic

20.11.2023Slimstock Nordic

Sponseret

Slimstock Nordic vil gerne byde TEFCOLD velkommen i SLIMSTOCK familien.

31.05.2023Slimstock Nordic

Sponseret

Supply Chain Club d. 14. juni 2023 – FULDT BOOKET

26.12.2022Slimstock Nordic

Sponseret

KVIK gennemfører SLIM4-træning