Sourcingkæmpe forsætter oprustning med nyt sortiment

Nyt samarbejde mellem Solar og værktøjsproducenten GEDORE giver skandinaviske industrivirksomheder adgang til kvalitetsværktøj. Men samarbejdet handler om mere end værktøj, lyder det fra Solar, der har indfaset mere end 30.000 produkter i nye sortimentskategorier.

Både GEDORE og Solar fejrer i år 100 års jubilæum, men kan nu også fejre et nyt, fælles samarbejde. Partnerskabet giver skandinaviske industrivirksomheder adgang til GEDORES værktøj via Solars logistiske set-up fra 1. april. 

Aftalen er blot en af mange sortimentsudvidelser, som Solar har foretaget i løbet af de sidste 12 måneder. Tilføjelsen af nye produktkategorier er en fortsættelse af strategien om at flytte Solar fra at være en teknisk grossist til at blive en sourcing- og servicevirksomhed. 

”Ambitionen er at konsolidere positionen som den foretrukne sourcing partner for udvalgte industri-fokusområder, og her er det afgørende at være i stand til at tilbyde det rette sortiment,” forklarer Ole Sørensen. 

30.000 nye mekaniske produkter

Ud over værktøj har Solar udvidet deres sortiment med kabler fra Lapp, pneumatik fra SMC, ligesom mere end 30.000 andre mekaniske varer er blevet tilføjet produktudvalget.  

”Vores forretning er baseret på en solid TCO-tankegang og en stærk evne til fortsat at udfordre os selv og vores kunder til at udvikle og forbedre sig. Vi udvider vores sortiment for at skabe mere værdi for vores kunder. Med GEDORE på hylderne kan vores kunder optimere yderligere og konsolidere deres udgifter, reducere tiden brugt på at bestille, fakturere og håndtere varer osv. Ved at kombinere højteknologiske produkter med et bredere sortiment, en effektiv logistik og en digital tilgang har det virkelig vist sig at være opskriften på betydelig værdiskabelse. Og det er selvfølgelig noget, som vores kunder kigger ind i,” siger Ole Sørensen 

GEDORE var det naturlige valg

Ole Sørensen forklarer, at den tyske, familieejede virksomhed GEDORE blev valgt pga. dens anerkendelse verden over som en innovativ og pålidelig værktøjsproducent.  

“Med vores stigende aktivitetsniveau i industrien har vi været på udkig efter en stærk partner på værktøj. Med GEDORE ombord kan vi nu tilbyde vores industrikunder noget af det bedste værktøj, der findes,” siger Ole Sørensen, Senior Vice President hos Solar. 

Også hos GEDORE, er der tilfredshed med samarbejdet. Her ser man partnerskabet som den bedste måde at tilgå det skandinaviske marked. 

”Skandinaviske industrivirksomheder er vigtige kunder for GEDORE, og det er derfor vi har indgået dette partnerskab. Solar er det perfekte match med hensyn til kundeerfaringer, viden om værkstøjforretningen og teknisk support,” siger GEDOREs administrerende direktør Chris Metzler. 

GEDOREs sortiment er tilgængelig i Solars danske webshop fra 1. april, mens norske og svenske kunder vil få adgang til produkterne senere på året. 

04.09.2020Solar Danmark A/S

Sponseret

Firestjernet el-arbejde og skræddersyet levering

17.03.2020Solar Danmark A/S

Sponseret

Grønne håndværkere producerer strømmen på taget af varevognen

31.10.2019Solar Danmark A/S

Sponseret

Direktør om lagerløsning: "Det er et fantastisk system"

03.09.2019Solar Danmark A/S

Sponseret

Minimer nedetid: Solar leverer frekvensomformere på rekordtid

26.08.2019Solar Danmark A/S

Sponseret

Solar angriber markedet for mekanik og teknik

01.04.2019Solar Danmark A/S

Sponseret

Sourcingkæmpe forsætter oprustning med nyt sortiment