Spar købmand slår alle rekorder

Den lokale Spar købmand i Klitmøller har fået vokseværk og har det seneste års tid foretaget en massiv millioninvestering i en omfattende modernisering af butikken.

Hos Spar i Klitmøller har ejeren, Mikael Konradsen, skabt helt ekstraordinære resultater – noget som i 2018 også har givet ham en nominering til den prestigefyldte internationale FMI Award, der hvert år uddeles af det amerikanske Food Marketing Institute. Gennem 16 år som selvstændig Spar købmand i Klitmøller, har Mikael Konradsen skabt en tredobling af omsætningen og øget antallet af medarbejdere fra 15 til 25. I dag er Spar Klitmøller også en vigtig del af byens udvikling.

De senere år har budt på en vækst i antallet af fastboende i Klitmøller og i samme periode er der sket en positiv udvikling på turistfronten. Denne udvikling stiller også større krav til indkøbsmulighederne hele året rundt, som har fået den lokale Spar købmand til at foretage en millioninvestering på knap 10 millioner kroner.

- Væksten i antallet af helårsbeboere og flere turister har været med til at ændre på kravene til lokale indkøbsmuligheder. Vi har nu fået mere plads og butiksudvidelsen er med til at imødekomme kundernes behov, fortæller købmanden, Mikael Konradsen, der driver Spar-butikken i Klitmøller.

Elekroniske hyldeforkanter og en bedre indkøbsoplevelse

Siden 2003 har Mikael Konradsen løbende udvidet butikken, som også har fået elektroniske hyldeforkanter, så priserne i butikken altid er opdaterede. Samtidig kan nye tilbud hurtigt eksekveres uden behov for manuelt arbejde fra personalet. Med den seneste – og langt større investering følger også en overskuelig indretning med mere plads mellem hylderne og flere nye madkoncepter. Alt sammen noget, som skal give kunderne en bedre indkøbsoplevelse.

- De seneste års udvikling i Klitmøller stiller også nye krav til specielle varer på hylderne. Vi lytter til vores kunder og forsøger så vidt muligt at imødekomme deres ønsker til nye varer, så vi kan få dem på hylderne. Kombinationen af netop dette og brugen af elektroniske hyldeforkanter er med til at give kunderne en endnu bedre indkøbsoplevelse, siger Mikael Konradsen.

Millioninvesteringen virker – den gennemgribende ombygning har medført en utrolig vækst, som allerede kan ses på tallene hos den moderniserede Spar købmand, som også har holdt åbent under hele ombygningen.

- Jeg kan se en stor fremgang sammenlignet med sidste år, særligt på områder som frugt og grønt, kød samt øl, vin og spiritus. Vi har også knoklet for at få det til at ske, fortæller Mikael Konradsen afslutningsvis.

SPAR er en af Dagrofa-koncernens lokale butikskæder og består i dag af 138 butikker fordelt over hele Danmark. SPAR butikkerne er primært ejet og drevet af selvstændige købmænd. Derudover ejer Dagrofa også nogle SPAR-butikker. SPAR købmanden værner om det lokale og er samlingsstedet i lokalsamfundet. Internationalt er SPAR repræsenteret i 50 lande og omfatter mere end 12.000 butikker.
 

Delfi Technologies er en europæisk it-virksomhed, der udvikler og sælger stregkodeløsninger i forbindelse med vareregistrering og elektroniske hyldeforkanter til detail-, lager & logistik branchen, samt sundhedsvæsnet. Delfi Technologies er vokset markant de senere år og har i dag kontorer i Danmark, Sverige, Norge, Tyskland, Italien og Vietnam. Virksomheden råder over 100 medarbejdere, hvoraf halvdelen sidder på det danske hovedkontor på Galoche Allé i Køge.

Mere fra...

23.02.2024Delfi Technologies A/S

Sponseret

Logistik i Grønland: Central styring sikrer effektivitet hos Pisiffik

21.02.2024Delfi Technologies A/S

Sponseret

Mestergruppen har indgået en koncernaftale med Delfi Technologies om digital skilteløsning

19.02.2024Delfi Technologies A/S

Sponseret

Københavns Maskinservice får hjælp af digitale prisskilte

01.08.2023Delfi Technologies A/S

Sponseret

Medicin & Sundhed - Farums nye ubmandede 24/7 butik

01.08.2023Delfi Technologies A/S

Sponseret

dao forbedrer logistikken i 1.200 pakkeshops

01.08.2023Delfi Technologies A/S

Sponseret

ABC Lavpris: Samarbejde med Delfi Technologies for bedre kundeoplevelse