SSI Schäfer indgår samarbejde med STL Lagerteknik A/S for at udbygge tilstedeværelsen i Danmark

Fra 1.oktober 2023 overtager STL Lagerteknik A/S salgsansvaret for følgende produktlinje fra SSI Schäfer:

Product & Equipment (PE):
• PR 600 pallereolsystemer, herunder PR 600 mezzaninsystemer i flere etager
• R 3000 reoler, herunder R 3000 reolbårne mezzaninsystemer i flere etager
• Grenreolsystemer
• Fritstående mezzaninsystemer
• Tilbehør til ovennævnte reol-/hyldesystemer
• SSI plastkasser i kombinerede projekter
• Mobilreoler
• SSI Orbiter lagershuttle-systemer
• SSI LOGIMAT® lagerautomater
• Alt serviceansvar og alle kontrakter for SSI LOGIMAT (starter i 2024)

Som nævnt ovenfor vil STL Lagerteknik A/S dermed overtage håndteringen af alle PE-projekter og salg af produkter på det danske marked. Med dette nye samarbejde bliver STL Lagerteknik A/S eksklusiv salgsdistributør for de nævnte produktlinjer i Danmark. Dette strategiske samarbejde er indgået for at styrke tilgængeligheden og adgangen til udstyr fra SSI Schäfer, samtidig med at det sikrer lokal dansk kundeservice og support.

SSI Schäfer, en førende global leverandør af logistikløsninger, fortsætter som totalleverandør af semi- og fuldautomatiserede lagerløsninger. Deres lokale in-house team med applikationsingeniører, projektledelseseksperter og softwareudviklere vil fortsat understøtte kunder i regionen og sikre problemfri integration og effektiv drift af systemer fra SSI Schäfer.

Samarbejdet markerer en betydelig milepæl i bestræbelserne på øget lokal opmærksomhed og dermed ekspertise i den danske lager- og materialehåndteringsbranche. Både STL Lagerteknik og SSI Schäfer har fokus på at levere banebrydende løsninger og exceptionel service til vores kunder.

"Vi er glade for samarbejdet med STL Lagerteknik A/S om distributionen af vores anerkendte produktlinje," siger Michael Hillström, administrerende direktør i SSI Schäfer. "Deres store erfaring og markedskendskab gør dem til den ideelle partner til en udvidelse af vores lokale fokus i Danmark, hvilket vil give os et løft i vores fælles markedstilstedeværelse og dermed vil kunne servicere vores kunder effektivt.

"Vi ser frem til at påtage os dette ansvar og bidrage til SSI Schäfers vækst i Danmark," siger Carsten Normann-Poulsen , administrerende direktør i STL Lagerteknik A/S. Carsten Normann-Poulsenhar 15 års erfaring med SSI Schäfers produkter og det danske materialehåndteringsmarked. "Med kombinationen af SSI Schäfers fremragende produkter og vores salgs- og serviceekspertise ser vi frem til at imødekomme vores kunders forskelligartede behov og forbedre deres lagerdrift," afslutter Carsten Normann-Poulsen.

Besøg https://www.ssi-schaefer.com/da-dk for mere information om produktlinjen og for at udforske det store udvalg af SSI Schäfer-udstyr.

Om STL Lagerteknik A/S
Carsten Normann-Poulsen har 15 års erfaring med SSI Schäfers produkter. Centrale medarbejdere hos SSI Schäfer vil fortsætte deres arbejde i SSI-afdelingen hos STL Lagerteknik A/S. Medstifter Ole Madsen vil støtte Carsten Normann-Poulsen i opbygningen af en stærk SSI PE-tilstedeværelse i Danmark. Ole Madsen er tidligere administrerende direktør for SSI Schäfer, Nord- og Østeuropa.

STL Lagerteknik A/S er et nyt forretningssegment i SystemTeknik-koncernen. Koncernen består af ST Logistics, der distribuerer Geek+ AMR-robotter til lagerautomatisering. SystemTeknik beskæftiger cirka 100 fuldtidsansatte i Danmark og Polen og arbejder inden for elektrisk ingeniørarbejde, eltavler og software til materialehåndteringssystemer. 

Som den nye distributør i Danmark vil STL Lagerteknik A/S fortsætte og udvide SSI Schäfer-produkternes solide fodaftryk i Danmark med et stærkt engagement i kundetilfredshed. Virksomheden har opbygget et solidt omdømme i branchen for sin professionalisme, pålidelighed og store udvalg af løsninger

SSI Schäfer-koncernen – om virksomheden
SSI Schäfer-koncernen er en af verdens største totalleverandører og producenter af systemer og løsninger til lager og intern logistik. Virksomheden beskæftiger cirka 10.000 medarbejdere på sit koncernhovedkontor i Neunkirchen (Tyskland), på mere end syv indlandske og internationale produktionssteder og i cirka 70 verdensomspændende operative datterselskaber. SSI Schäfer udvikler innovative koncepter og branchespecifikke løsninger til sine kunder, og spiller dermed en central rolle i at forme fremtiden for intern logistik.
Virksomheden planlægger, designer og producerer systemer til lagre/logistikcentre og fabrikker samt manuelle og automatiske lager-og transportløsninger samt plukke- og sorteringsanlæg. Affaldshåndtering og recyclingløsninger fuldender virksomhedens portefølje. SSI Schäfer er nu også en førende leverandør af modulopbyggede koncepter, som kan integreres optimalt i allerede eksisterende systemer og software, der opdateres regelmæssigt, til interne materialeflow. De mere end 1.000 topuddannede IT-specialister, fordelt rundt omkring i hele verden, udvikler højtydende applikationer og giver kunderne detaljeret rådgivning om den intelligente kombination af software og internt logistikudstyr. De omfattende softwareløsninger med WAMAS® og SAP håndterer alle processer fra lagring til håndtering af materialeflow. SSI Schäfer tilbyder flere softwareløsninger, blandt andet den egenudviklede standardlogistiksoftware WAMAS®, og SAP-løsninger, der sørger for perfekt afstemte lager- og materialeflow i alle processer.
SSI Schäfer tilbyder ligeledes meget avancerede nøglefærdige systemer. Som international aktør kan virksomheden levere komplette løsninger i alle fire verdenshjørner. Den store portefølje omfatter design, planlægning, rådgivning og kundespecifik eftersalgsservice og vedligeholdelse.

Mere fra...

05.10.2023SSI Schäfer

Sponseret

SSI Schäfer indgår samarbejde med STL Lagerteknik A/S for at udbygge tilstedeværelsen i Danmark

15.12.2022SSI Schäfer

Sponseret

Sådan løses de tre største udfordringer ved fryselagring

24.10.2022SSI Schäfer

Sponseret

Automatisering som konkurrencefordel

17.10.2022SSI Schäfer

Sponseret

SSI Schäfer Group udnævner Michael Hillström til ny administrerende direktør for SSI Schäfer Nordics

19.09.2022SSI Schäfer

Sponseret

Den ultimative rejse fra manuel drift til automatisering

06.09.2022SSI Schäfer

Sponseret

Den ultimative rejse fra manuel drift til automatisering