Styrk kompetencerne hos Danske Speditører

Vidste du, at Danske Speditører også tilbyder kurser til medarbejdere i virksomheder, som ikke er medlem af Danske Speditører? I løbet af kort tid starter Speditørskolen efterårets sidste kurser op. Kurser der er åbne for alle og enhver.

- I modsætning til, hvad mange tror, er nogle af vores kurser åbne for medarbejdere i virksomheder, der ikke er medlemmer af Danske Speditører. Det er en slags Public Service, som vi stiller til rådighed for alle, der har behov for at blive dygtigere. Vores praktiske lederuddannelse, der gennemføres over 15 dage, tager godt nok udgangspunkt i ledelse inden for transport og logistik, men vi har da også kursister fra virksomheder, der ikke er speditionsvirksomheder. De kommer typisk fra virksomheder, der er transportoperatører. Først og fremmest inden for vejgodstransporten, hvor der er behov for at den autodidakte leder får ledelsesværktøjer til f.eks. situationsbestemt ledelse, motivation af medarbejdere, MUS-samtaler og konflikthåndtering. fortæller Jakob Størling, der er uddannelseschef i Danske Speditører.

Også toldkurserne i Danske Speditører er åbne for andre end medarbejdere i speditionsvirksomheder.

- Der er bestemt ikke alene inden for vores egen branche, at der er behov for at holde tungen lige i munden i forhold til de mildest talt komplicerede regler på toldområdet. Vi har kurser, der kan medvirke til at hæve kompetence- og kvalitetsniveauet i forbindelse med forsendelsesområdet, forædling, toldoplag, toldpræference og toldskyld. Hvem har ikke brug for at blive dygtigere til det i denne tid, hvor EU-Toldkodeksen kommer til at vende op og ned på mange ting. Alt inden for told- administrationen står til at blive digitaliseret i løbet af de næste 5-6 år, og det vil vi gerne bidrage til, at medarbejderne i alle slags virksomheder bliver klar til, fortæller Jakob Størling fra Danske Speditører.

Faktaboks: Disse kurser er åbne for alle:

·         Forsendelse (toldkursus) den 30. oktober 2018 i København. Læs mere her

·         Tarifering og Varekundskab den 6. november 2018 i København. Læs mere her

·         Praktisk lederuddannelse den 9. november 2018 i Kolding. Læs mere her

·         toldpræference (Toldkursus) den 13 november i Kolding. Læs mere her

Mere fra...

28.09.2020Danske Speditører

Sponseret

Transport-udspil er dyrere – ikke grønnere

15.05.2020Danske Speditører

Sponseret

Danske Speditører opfordrer til nyt syn på 25 timers-reglen

19.03.2020Danske Speditører

Sponseret

Anbefalinger om at undgå smitte ved modtagelse og afsendelse af gods

27.12.2019Danske Speditører

Sponseret

Nytårshilsen: Det lange, seje træk fortsætter

12.12.2019Danske Speditører

Sponseret

Speditørerne: Godt at EU-Vejpakken er kommet i hus

09.12.2019Danske Speditører

Sponseret

Virksomheder bliver inddraget i systemudvikling og test