Sverre W. Monsen AS vælger en ny cloudbaseret toldlagerløsning fra Descartes

Norges førende leverandør af arbejdstøj og andre tekstiler, Sverre W. Monsen AS, vælger en cloudbaseret toldløsning fra Descartes til at forenkle og effektivisere deres toldbehandling.

”Vi er stolte over, at Sverre W. Monsen AS har valgt vores løsning til at gøre deres toldbehandling smidigere og bedre. Vi er også glade for at være med og hjælpe dem med at nå deres forretningsmål”, siger Lars Persson, salgschef, Norden. Foto: Descartes. .

Med implementeringen af den nye GCT-løsning (Global Customs and Transport) vil Sverre W. Monsen AS kunne håndtere deres kommunikation med toldmyndighederne hurtigt og effektivt. Med en løsning til toldlager slipper virksomheden også for at betale unødige toldafgifter. Sammen med andre systemer hos Sverre W. Monsen vil løsningen fra Descartes på en effektiv måde lette deres håndtering af toldlager. 

”Når vi anvender Descartes løsning til toldbehandling, opnår vi fuld kontrol over vores import- og eksportdeklarationer. Hvis man har toldlager, er det mere fleksibelt at have sit eget system, vi kan hurtigere og mere sikkert få det overblik, der er nødvendig for vores toldbehandling”, siger økonomichef hos Sverre W. Monsen AS, Torstein Klokk Pettersen. 

Cloudbaseret løsning effektiviserer og forenkler toldbehandlingen 

For Sverre W. Monsen AS er det vigtigt, at kunderne får deres varer, når de ønsker dem. Med implementeringen af den nye løsning GCT (Global Customs and Transport) vil deres toldbehandling ikke alene være enklere og mere effektiv, men også helt opdateret og tilpasset nye og ændrede krav fra toldmyndighederne.  

”Vi er stolte over, at Sverre W. Monsen AS har valgt vores løsning til at gøre deres toldbehandling smidigere og bedre. Vi er også glade for at være med og hjælpe dem med at nå deres forretningsmål”, siger salgschef for Norden hos Descartes, Lars Persson. 

Om Sverre W. Monsen AS 

Sverre W. Monsen AS er markedsledende leverandør af arbejdstøj, uniformer og andre tekstiler samt en stor leverandør til sundhedsvæsenet, vaskeindustrien, hoteller, restauranter og cateringbranchen i Norge. Desuden er Sverre W. Monsen AS en stor leverandør af tekstiler til skibe og offshore-markedet både i Norge og i udlandet. Mere end 150 års erfaring kombineret med et omfattende lager på mere end 4.000 m2 gør Sverre W. Monsen AS til en meget stabil leverandør med et godt netværk af velrenommerede internationale producenter, der sørger for, at deres produkter produceres under tilfredsstillende miljømæssige forhold med godt arbejdsmiljø og til konkurrencedygtige priser. Sverre W. Monsen er medlem af Grønt Punkt Norge og Etisk Handel Norge. 

Mere fra...

02.07.2024Descartes

Sponseret

Descartes bliver stærkere inden for fragthåndtering med opkøbet af BoxTop Technologies

12.06.2024Descartes

Sponseret

Sanktioner kan være en udfordring for dem, der arbejder med transport og logistik

15.05.2024Descartes

Sponseret

54 % af alle virksomheder inden for supply chain og logistik satser på automatisering

07.05.2024Descartes

Sponseret

Descartes opkøber irsk virksomhed inden for told- og RFID-løsninger

27.02.2024Descartes

Sponseret

3 ud af 4 virksomheder inden for logistik oplever den mærkbare mangel på arbejdskraft

10.01.2024Descartes

Sponseret

Fire tendenser, der vil forme logistik- og transportbranchen i 2024