Target køber lynleveringsfirma

Den amerikanske supermarkedskæde Target har indgået en aftale om at købe startuppen Shipt, der arrangerer samme-dagsleveringer. Prisen lyder på knap 3,5 mia. kr.

Target har over 1.800 butikker i USA, bl.a. her i Chicago, og sammen med Shipt vil man tilbyde sammedagslevering fra omkring halvdelen af dem allerede i starten af 2018. Foto: Target.

18.12.2017

SCM.dk

En konkurrent til aktører som ovennævnte er (ligeledes) amerikanske Target, som udover 1.834 fysiske butikker på tværs af USA også har target.com som salgskanal. For at styrke sin fulfillment-kapacitet har Target netop sat blæk på papir i en handel, der skal tilgodese netop selskabets onlinekunder, lyder det i en pressemeddelelse.

Target har således netop annonceret, at man er nået til enighed om en aftale, der betyder at man opkøber den under fire år gamle startup Shipt, der udbyder samme-dagsleveringer. Overtagelsen skal gå stærkt – Target forventer at servicen vil være tilgængelig fra halvdelen af kædens butikker allerede i starten af 2018.

Handlen, der kommer til at koste Target 550 mio. dollars (knap 3,5 mia. kr.), vil ”accelerere Targets digitale fulfillmentarbejde”, vil gøre i første omgang gøre same-day delivery tilgængelig for dagligvare, kosmetikprodukter, elektronik og boligartikler. I løbet af 2018 vil tjenesten gradvist blive udbygget til flere produkter og markeder, og ved udgangen af 2019 skal alle større produktkategorier være omfattet.

Fortsat vækst på programmet
”Vi fastsatte en ambitiøs strategisk agenda i starten af 2017, som fokuserede på at give vores gæster en række bekvemmelige måder at handle hos Target på, uanset om det er onlinebestilling og pickup i en af vores butikker, afhentning i bil eller brug af vores nye Restock-program. Med Shipts netværk af lokale indkøbere og deres nuværende markedsposition kan vi rykke fra dage til timer og dramatisk øge vores evne til at tilbyde favorabel samme-dagsleveringer over hele landet”, siger VP og COO for Target, John Mulligan.

Shipt blev grundlagt i Alabama i 2014 og er siden vokset hastigt som medlemsbaseret markedsplads og leveringstjeneste, der i dag omfatter over 20.000 personal shoppers, der håndtere ordre for en stribe forskellige detailbutikker og leverer inden for få timer inden for 72 forskellige sektorer.

Læs også: Danske Coolrunner vil hjælpe små webshops med billig fragt

Som en del af handlen vil Shipt blive et datterselskab, fuldt ejet af Target, med fortsat uafhængig drift, ligesom man fortsat vil søge at indgå partnerskaber med andre detailkæder. Sideløbende med overtagelsen af Shipt vil Target yderligere styrke sin forsyningskæde, som også omfatter integrationen af det nyligt opkøbte transportteknologifirma Grand Junction.

Target forventer at handlen vil være lukket allerede med udgangen af kalenderåret 2017.

-AK

Toyota Material Handling A/S

Sponseret

Bæredygtig materialehåndtering i logistikterminalen

Teknologisk Institut Innovation og Digital Transformation

Sponseret

Vækst kræver robusthed

Relateret indhold

14.06.2024SCM.dk

5 benspænd for AI i supply chain planlægning

13.06.2024SCM.dk

Danmark mangler plan for anvendelse af CO2 til e-fuels

04.06.2024SCM.dk

Vi skal blive klogere på fangst og lagring af CO₂

28.05.2024SCM.dk

Bugnende ordrebog skaber nye logistik-arbejdspladser i Nordjylland

24.05.2024N.C. Nielsen A/S

Sponseret

Fleksibel lagerhåndtering med elektrisk Terberg YT203-EV

24.05.2024Apport Systems A/S

Sponseret

Brugbare og realistiske ROI-beregninger giver effektive investeringer

23.05.2024Zetes

Sponseret

Mediq benytter lagerløsning ZetesMedea for optimeret plukkeproce

23.05.2024Axacon A/S

Sponseret

Tjek om jeres manuelle processer er for dyre

Jobmarked

Se alle

Körber Supply Chain DK A/S

Automation Engineer, Remote Assistance

Har du kompetencerne og lysten til at yde support på komplekse og højteknologiske løsninger? Så søger vi nu endnu en kollega til vores Remote Assistance team.

Område

Nordjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Körber Supply Chain DK A/S

Kantineassistent - med flair for det grønne køkken

Hos Körber Supply Chain er kantinen vores fælles samlingspunkt, hvor alle medarbejdere fra alle afdelinger mødes dagligt over et veltillavet og lækkert frokostmåltid. Vores kantine er kendt og anerkendt for sin høje kvalitet, et bredt udvalg af lækre og sunde retter, samt masser af smil og god service.

Område

Nordjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Körber Supply Chain DK A/S

Mechanical Engineer

Drømmer du om at arbejde med komplekse og højteknologiske løsninger?

Område

Nordjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Körber Supply Chain DK A/S

Category Manager - med primært fokus på projektindkøb

Hos Körber Supply Chain lægger vi stor vægt på godt kollegaskab og stærk holdånd i en travl hverdag: Vi ved ganske enkelt, at det er nøglen til vores succes! Vi er en virksomhed i udvikling og søger derfor en erfaren Category Manager til at styrke vores indkøbsteam. Vores dedikation til innovation har gjort os til en førende aktør i branchen. Som Category Manager hos Körber bliver du en del af et passioneret og resultatorienteret team, hvor din erfaring vil spille en central rolle i at udvikle vores indkøbsstrategi og forbedre vores leverandørnetværk.

Område

Nordjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Körber Supply Chain DK A/S

Project Engineer - Controls

Hos Körber Supply Chain lægger vi stor vægt på godt kollegaskab og stærk holdånd i en travl hverdag: Vi ved ganske enkelt, at det er nøglen til vores succes! Som vores nye Project Engineer - Controls bliver det derfor også en central del af din hverdag, som del af et passioneret og internationalt team der hver dag arbejder for at bringe automation og PLC til nye højder.

Område

Nordjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Hold dig opdateret med SCM.dk

Tilmeld dig nyhedsbrevet og følg med i alt som rører sig indenfor ledelse af forsyningskæden, Nyhedsbrevet kommer kun to gange pr. uge.

Se flere temaer

Events

Se alle
DTU Learn for Life
Efteruddannelse
Netværkssikkerhed

Vil du opkvalificere dine færdigheder inden for netværkskommunikation? Så tilmeld dig dette kursus, som også er et diplommodul, og få kompetencer til at sikre virksomhedens netværk mod angreb.

Dato

26.08.2024

Tid

13:00

Sted

Lautrupvang 15. 2750 Ballerup

DTU Learn for Life
Efteruddannelse
Udviklingsmetoder og udviklingsprocesser

Vil du styrke dine kompetencer inden for systematiske metoder til analyse, design og implementering af objektorienterede systemer? Så er dette kursus, som også er et diplommodul, interessant for dig.

Dato

26.08.2024

Tid

17:00

Sted

Lautrupvang 15. 2750 Ballerup

DTU Learn for Life
Efteruddannelse
Projektledelse – metoder og værktøjer - aften

Vil du være projektleder – eller ønsker du at opkvalificere dine projektlederkompetencer? Så tilmeld dig dette kursus, som også er et diplom modul, og styrk dine evner til at planlægge, styre og følge op på projekter.

Dato

26.08.2024

Tid

17:00

Sted

Lautrupvang 15. 2750 Ballerup

Bredana Axcite A/S
Webinar
Sådan får I (bedre) styr på jeres varer i transit

Landed Cost modulet i Dynamics 365 giver jer en stribe fordele

Dato

27.08.2024

Tid

10:00

Sted

Live webinar fra Bredana Axcite, Aarhus

DTU Learn for Life
Efteruddannelse
Fra specialist til leder

Vil du have mere viden om de krav, der stilles til ledere i erhvervslivet? Og vil du udvikle dine ledelseskompetencer? Så tag dette kursus, som også er et diplommodul modul, og få sat fokus på dit potentiale i overgangen fra rollen som specialist til rollen som leder.

Dato

27.08.2024

Tid

17:00

Sted

Lautrupvang 15. 2750 Ballerup

DTU Learn for Life
Efteruddannelse
Projektstrategi og -organisation

Skal du til at lede projekter, – eller gør du det allerede? Så tilmeld dig kurset Projektstrategi og –organisation, som også er et diplommodul, og få indblik i virksomheders og organisationers værdiskabelse, udviklingsfaser og meget mere.

Dato

27.08.2024

Tid

17:00

Sted

Lautrupvang 15. 2750 Ballerup