Udvidet sortiment af prisbelønnet skinnesystem til LED-belysning i industrien

LEDVANCE udvider sortimentet af det prisbelønnede (German Design Award) skinne-system TruSys og tilbyder nu endnu flere fordele, når det drejer sig om belysningsløsninger i industrien.

TruSys Performance - LED-belsyning til fabrikker, værksteder og lagerbygninger..

Med den nye TruSys Performance udvider LEDVANCE sit meget attraktive sortiment af belysningsløsninger til fabrikker, værksteder og lagerbygninger betragteligt. Armaturerne i TruSys Performance serien kendetegnes ved et meget højt lysudbytte og en lang levetid samtidig med, at de er nemme at installere og økonomiske i drift. LEDVANCE introducerer TruSys PFM On/Off og TruSys PFM DALI på i september 2019. TruSys Performance EM med indbygget nødbelysning kommer i december 2019.

I industrien kan belysning være meget komplekst og møde mange udfordringer: en velafbalanceret belysnng og optimal skarphed er vigtige faktorer for at kunne skabe et sikkert, behageligt og produktivt arbejdsmiljø. Samtidig skal lyset i industrielle områder kunne brænde i lang tid. Derfor skal det være meget fleksibelt, så det nemt og hurtigt kan tilpasses komplekse betingelser og ændringer, uden at det går udover produktionen. De nye TruSys armaturer lever fuldt ud op til disse krav. Armaturerne kan hurtigt og nemt monteres uden brug af værktøj, da de kan klikkes på plads og afmonteres lige så nemt igen. Med kun en tilslutning pr. lyslinie er eneste begrænsning antallet af armaturer i sikringen.

Tre forskellige typer

Udvidelsen af den eksisterende TruSys produktfamilie består af 3 typer:

  • TruSys Performance On/Off
  • TruSys Performance DALI (Digital Addressable Lighting Interface) og
  • TruSys Performance EM (Nødbelysning).

Disse nye armaturer giver op til 11.200 lumen med en farvetemperatur på 4000K. Derudover har de en meget høj lumenpakke på op til 160 lm/W og en høj gennemsnitlig levetid på L80/B10 ved 60.000 timer. Udover TruSys Performance On/Off, lancerer LEDVANCE også TruSys Performance DALI-versionen, som kan dæmpes og styres - og er kompatibel med et centralt nødbelysningsbatteri. Den tredie version, TruSys Performance EM, tilbyder nødbelysningsdrift til decentral drift og kan drives som enkeltstående armatur med en drifttid på 3 timer i tilfælde af strømsvigt. LEDVANCE yder en garanti på op til 5 år for alle tre typer.

Med fire spredningsvinkler (meget bred 120°, bred 90°, smal 60°, meget smal 30°) og tre forskellige lumenpakker (5.600lm, 8.000lm eller 11.200lm) kan TruSys Performance anvendes i industrielle bygninger med en loftshøjde på helt op til 10 meter, da armaturet overholder de lovgivningsmæsige krav, der der stilles til perfekt og ensartet lys. Det smalstrålende skinnesystem kan f.eks. anvendes i lagerbygninger med højt til loftet til belysning af hyldeforkanter med gennemsnitligt mindst 200 lux, mens den bredstrålende version er ideel til lavloftede rum som værksteder eller fabrikker, hvor en ensartet belysning er påkrævet.

Flere egenskaber og endnu flere fordele

Det er ikke kun den gode driftøkonomi, men også den nemme montering og afmontering, der er en fordel. Som ved eksisterende skinnesystemer fra LEDVANCE består Performance-typerne af grundmoduler og ekstrem flade linære armaturer, som hurtigt kan klikkes på plads – som fortløbende eller afbrudte lysbånd. Forskellen ligger i armaturhuset og diffuseren. Armaturhuset på den ekstisterende armaturserie er fremstillet i anodiseret letvægtsaluminium, mens armaturhuset på de nye versioner er fremstillet i højkvalitets pladestål. Materialet på diffuseren er blevet opgraderet fra PC til stærk og letvægts PMMA, hvilket giver en bedre ydeevne, når det kommer til UV-modstandsdygtighed og effektivitet.

Matchende grundmoduler og tilbehør

Udover de tre versioner kvalitetsarmaturer består det nye LEDVANCE TruSys sortiment også af grundmoduler med en længde på 1,5 og 3 meter samt et udvalg af det hyppigst anvendte tilbehør, såsom konnektorer, nedhængningskit, monteringsbeslag, blændcovers og endestykker

LEDVANCE TruSys PFM armaturer sælges via elgrossisterne.

Se mere information her.

Mere fra...

01.05.2024LEDVANCE A/S

Sponseret

LEDVANCE lyser FENIE ENERGÍAS hovedkvarter op med avanceret LED kontorbelysnings-løsning

20.03.2023LEDVANCE A/S

Sponseret

At holde sig den cirkulære økonomi for øje

15.08.2022LEDVANCE A/S

Sponseret

LEDVANCE extends its range of professional luminaires

09.05.2022LEDVANCE A/S

Sponseret

LEDVANCE: El & Teknikmessen har været en bragende succes

25.04.2022LEDVANCE A/S

Sponseret

RoHS-direktivet og hvad det betyder for dig

28.03.2022LEDVANCE A/S

Sponseret

LEDVANCE og ENERGIHJEM danner samarbejde