Vestergaard Company A/S investerer i automation

Kardex Remstar er glad for at kunne meddele, at Vestergaard Company A/S har investeret i 4 lagerautomater (Shuttle XP1000) til deres lager ved Roskilde.

Kardex Remstar Shuttle XP .

Det automatiserede lagringssystem gør det muligt for Vestergaard Company A/S at opbevare et stort antal komponenter på et minimalt gulvareal (55 kvm). På dette areal vil der kunne indlagres hvad der svarer til over 600 kvm normale hylder og samtidig øge både effektiviteten og arbejdsmiljøet på lageret.

"Vi valgte at investere i Kardex maskiner, fordi de tilbød en høj kvalitet og samtidig opfyldte kravet om en kapacitet på op til 900 kg pr. hylde. Det matchede vores behov for automatisering perfekt" siger Klaus Steffensen, Supply Chain chef hos Vestergaard Company A/S.

Vestergaard Company A/S udvikler, producerer og servicerer lufthavnsudstyr baseret på avanceret teknologi. Med deres ”High End” produktlinje har Vestergaard Company A/S til formål at fortsætte og udvikle deres ”World Leading” standardt for kvalitet, funktionalitet og holdbarhed i Ground Support Equipment (GSE) industrien. Vestergaard Company`s produkter består primært af: De-icing trucks, Water/Vaste trucks og Vaskesystemer for fly.

>> Læs mere om Vestergaard Company

>> Læs mere om Kardex Remstar Shuttle XP 1000

Mere fra...

20.04.2023Kardex Danmark

Sponseret

Kardex introduces a new way of picking at LogiMAT 2023

10.01.2023Kardex Danmark

Sponseret

Med24: en fortsat stærk vækstrejse og øget automatisering

10.10.2022Kardex Danmark

Sponseret

Efficient Order Consolidation - Automated order consolidation

06.10.2022Kardex Danmark

Sponseret

3 Strategies to Recession-Proof Your Warehouse in 2023

28.04.2022Kardex Danmark

Sponseret

SkalHuset automatiserer sit nye lager med AutoStore-løsning fra Kardex

30.03.2022Kardex Danmark

Sponseret

Kardex bliver medlem af Odense Robotics