Vidensdeling på tværs af brancher i jagten på intelligent ruteoptimering

Ruteplanlægning og transportoptimering kan være en kompleks sag. Derfor er vidensdeling afgørende, også på tværs af forskellige brancher, hvor ligheder ikke nødvendigvis er givne.

14.03.2019

Sponseret

AMCS

Med netværks- og vidensdeling kommer inspiration og innovation. Selvom to virksomheder kan transportere varer med forskelligartede og komplekse krav, betyder det ikke, at den underliggende forudsætning for at have et behov for ruteoptimering  ændrer sig. Sparring med usandsynlige allierede kan resultere i nye ideer og muligheder, måske endda noget, som før virkede usandsynligt eller uforståeligt.

Tidligere i år arrangerede AMCS Group et event for nordiske kunder for at facilitere netop dette. Det er et arrangement, som finder sted hvert år i København. Hos AMCS er vidensdeling værdsat og prioriteret som et middel til gavn for udvikling og selvfølgelig kundetilfredshed. Det giver AMCS  mulighed for på første hånd at lære om relevante markedstendenser, der kan bruges til den fremtidige produktstrategi. Derfor rejste kunder, som bruger Route Planner løsningen, til den danske hovedstad for at forbedre deres færdigheder, ekspertise og for at netværke med folk i lignende stillinger i forskellige virksomheder. 

Indholdet af dagen omfattede en introduktion til nye funktionaliteter i løsningen, samt et overblik over, hvad de kan forvente af forbedringer og funktionaliteter i fremtiden. Derudover blev forskellige praktiske emner diskuteret, inklusive ruteplanlægning med besøgsfrekvenser (og overordnet ruteoptimering), kort og KPI’er, import og eksport vha. stylesheets, eksport fra Route Planner løsningen, modellering af tider (køretid, stoptid, etc.), generel planlægning og bedste praksis. Det var også muligt at medbringe en konkret udfordring kunderne selv sidder med og få ideer til at løse problemet. Deltagerne forlod arrangementet med strategiske take-aways og inputs til deres egne specifikke processer. 

De fremmødte kunder kom fra en bred vifte af industrier, herunder genbrug, landbrugsprodukter, pengetransport, postudbringning, vare- og emballagetransport, avisleverancer, detailhandel og indsamling af affald. Nogle kunder mødte op med flere medarbejdere, fra superbrugere til IT chefer. På trods af de vidt forskellige virksomheder var deres fællesnævner et behov for ruteplanlægning og optimering af transporten. Man skulle tro, at disse firmaer ikke havde meget til fælles, men der er mange synergier på tværs af brancherne, når man tænker på den måde, hvorpå de arbejder med ruteplanlægning og stræber efter at optimere deres virksomheder. Det gælder både med hensyn til at reducere omkostninger, men også med hensyn til at være grøn og miljøvenlig. 

Tilbagemeldingerne på arrangementet var overvældende positive med en gennemsnitlig rating på 4,5 ud af 5, når de blev spurgt, hvor sandsynligt det var, at de ville deltage igen, samt hvor sandsynligt det var, at de anbefalede et lignende arrangement til en kollega. Ikke alene var der en stor mulighed for, at deltagerne lærte noget nyt, men der var også mulighed for at netværke og fungere som sparringspartnere for hinanden. Derudover fik AMCS også en afgørende indsigt i tendenser, strategier og måske endda funktionalitetsmangler, der kan kan bruges til fremtidig produktstrategi. Det er en win-win-situation, som først og fremmest gavner AMCS kunder med at opnå en ekstra konkurrencefordel i brugen af deres intelligente ruteoptimeringsløsning. 

Om Intelligent Optimisation, Route Planner

Løsningen er et algoritme-baseret optimeringsværktøj for langsigtet ruteplanlægning af stamruter og/eller dynamiske ruter. Systemet kan anvendes til hvad-hvis-simuleringer, oprettelse af stamruter samt til den daglige optimering af distributions-/indsamlingsruter og -afvikling. Systemet er udstyret med optimeringsalgoritmer og standardsystemet kan konfigureres til at matche kravene til enhver branche, uanset om grundlaget er distribution, afhentning, indsamling eller en kombination. Sammen med dens intuitive brugergrænseflade danner den den perfekte løsning til at gøre kørsel så effektiv som muligt i din virksomhed. Med 25 års erfaring indenfor udvikling og implementering af ruteplanlægningsløsninger, tilbyder AMCS produkter af høj kvalitet, som bruges i en bred udstrlking førende virksomheder i forskellige brancher.
Læs mere her.

Om AMCS Group

AMCS er den førende leverandør af integreret software- og køretøjsteknologi til affald, genbrug, olie og gas, aggregater, beton og materialeressource-brancherne, såvel som virksomheder med enhver form for logistik og transport. Vi hjælper mere end 2450 kunder med at reducere deres driftsomkostninger, øge udnyttelsen af deres aktiver, optimere marginer og forbedre kundeservicen. Vores enterprise software og SaaS løsninger leverer digital innovation til den cirkulære økonomi i hele verden. AMCS’ løsninger reducerer papirarbejdet, tid og driftsomkostninger. Resultatet for vores kunder er forbedrede marginer, bedre kundeservice og en hurtigere betaling.

Mere fra...

19.04.2022AMCS

Sponseret

Cascades Recovery+, Synlighed i operationer

28.02.2022AMCS

Sponseret

Lang Recycling, smarte løsninger til metal

23.02.2022AMCS

Sponseret

Seks grunde til, at Telematik er en Game Changer for affalds- og genanvendelsesindustrien

17.02.2022AMCS

Sponseret

En ny verden af Transport Logistics er ved at opstå hurtigt - grib mulighederne

09.11.2021AMCS

Sponseret

AMCS Launches AMCS Platform Winter 21 Release

04.11.2021AMCS

Sponseret

Meet us at ICT & Logistiek - online!