VintageKeeping foretrækker PostNord Logistics

I den lille by Ans nord for Silkeborg finder man nichevirksomheden VintageKeeping, der sammen med PostNord Logistics sørger for, at vinentusiaster får opbevaringsløsninger og vintilbehør bragt til døren.

VintageKeeping x PostNord Logistics.

Når kun det bedste er godt nok til din vinsamling, står VintageKeeping og PostNord Logistics klar

Hvis du er vinentusiast og går op i den rette opbevaring og servering af din vin, kender du muligvis allerede webshoppen VintageKeeping. Hvis ikke, så har du en oplevelse til gode. Hos VintageKeeping er de nemlig eksperter i specialløsninger til vinopbevaring, og deres konsulenter tager gerne ud til dig, måler op og vejleder til valget af den helt rette løsning. Det gælder både for privatpersoner og virksomheder. Hvis ikke du har ambitioner om en vinkælder, er der stadig mange spændende produkter at komme efter hos VintageKeeping. I deres webshop finder du alt inden for vintilbehør lige fra proptrækkere til champagnesabler – alt sammen af høj kvalitet.

Èn transportør til hele forretningen

Variationen af de mange produkter og kunder stiller krav til den transportpartner, der skal bringe varer ud for VintageKeeping. I starten af 2021 indgik virksomheden et fuldt samarbejde med PostNord Logistics med fragt af paller og stykgods til både private og erhvervskunder.

Tina Frost Lindgaard, der er økonomichef hos VintageKeeping udtaler om samarbejdet: 

”Før i tiden var vi afhængige af forskellige transportører og havde delt afhentning. I dag kommer der bare én mand fra PostNord og henter alle vores forsendelser. Det gør processen meget lettere”.

Hun uddyber: 

”Det er vigtigt for os at vores transportpartner overholder leveringstiderne, og det gør de hos PostNord”. Samtidigt understreger Tina Frost Lindgaard vigtigheden i, at kunden får en god samlet købsoplevelse lige fra besøget i webshoppen til levering af varen. Sidstnævnte del er overladt til PostNord Logistics, som formår at bibeholde den positive oplevelse, som kunden har fået gennem hele købsprocessen hos VintageKeeping.

Landegrænser er ingen hindring

Størstedelen af VintageKeepings kunder bor i Danmark, men PostNord Logistics fragter også en del produkter til de nordiske nabolande heriblandt Sverige, hvor virksomheden har en forhandler. I enkelte tilfælde har rygtet om virksomhedens speciallavede kvalitetsløsninger endda spredt sig sydpå, og en konsulent har taget den lange vej med fly for at vejlede kunden. Det er tydeligt for enhver at se, at man hos VintageKeeping hellere ser muligheder end begrænsninger og kunderne mødes præcis, der hvor de befinder sig. Skulle det ske, at endnu flere rundt omkring i verden får øjnene op for VintageKeepings produkter, så står PostNord Logistics klar til at levere. 

Hvis du vil vide mere om VintageKeeping og vinopbevaring, kan du besøge deres webshop her hvor du kan gå på opdagelse i deres spændende univers af opbevaringsløsninger og vintilbehør.

Skal vi også være din fortrukne transportør?

Hos PostNord Logistics kan vi løfte ethvert behov! Vil du høre mere om, hvad vi kan gøre for dig? Så er du velkommen til at ringe direkte til vores specialist Michael Karmark på +45 5229 6127  eller pr. mail: michael.karmark@postnord.com. Du kan også få et uforpligtende tilbud her eller læse mere om vores palle og godsservices her

23.01.2023PostNord Logistics A/S

Sponseret

Ruteoptimering og mindre C02-udledning

04.01.2023PostNord Logistics A/S

Sponseret

Philipson Wine anbefaler nyt leveringskoncept med PostNord

07.12.2022PostNord Logistics A/S

Sponseret

Vinlevering i original emballage: PostNord Logistics udvider med nyt, smart koncept

16.11.2022PostNord Logistics A/S

Sponseret

Fra elev til leder på rekordtid

06.05.2022PostNord Logistics A/S

Sponseret

Queen Flowers og PostNord Logistics leverer glæde på Mors dag

05.05.2022PostNord Logistics A/S

Sponseret

Toprent A/S: "PostNord Logistics går en ekstra mil for os"