Axacon A/S

Konference

Warehouse Management Experience Day 2024

Kom med til et stærkt og fagligt arrangement for professionelle, der arbejder med lagerstyring. Her vil være mulighed for at blive inspireret af 4 virksomheder der deler ud af deres erfaringer og netværke med andre, der har samme rolle som dig, hvor I kan dele jeres erfaringer. Se programmet ved at klikke "Tilmeld".

Kategori

Konference

Sted

Axacon A/S, Normansvej 1, 8920 Randers NV

Start dato

11. september 2024 kl. 12:00

Slut dato

11. september 2024 kl. 16:15

Foto: Aicom.dk

Den 11. september 2024 slår Axacon og TechStep dørene op for et fagligt arrangement for professionelle, der arbejder med lagerstyring. Her vil være mulighed for:

  • At blive inspireret af andres dagligdag. 4 virksomheder deler ud af deres erfaringer.
  • At skabe et fagligt netværk med andre, der har samme rolle som dig, hvor I kan dele jeres erfaringer.
  • At lære om de teknologiske muligheder i et lagerstyringssystem (WMS).
  • At bruge pauser på at se forskellige teknologier og udstyr i stande.

Til dette års Warehouse Management Experience Day har vi valgt at arrangere en konference, hvor vi kan præsentere en vifte af de nyeste teknologiske tiltag, samt aktuelle kunders erfaringer. 

Med gæstetalere fra fire interessante virksomheder vil du få mulighed for at lære af andres succeser og fejl. Du bliver klogere på, hvordan andre logikstikledere har valgt at arbejde med digitalisering og automatisering af processerne i deres interne logistik, så du kan blive den ekspert, din virksomhed har brug for.

I pauserne kan du besøg stande med forskelligt udstyr og teknologi for yderligere inspiration fra blandt andre Honeywell og Zebra.

Flere Events

Se alle

Hold dig opdateret med SCM.dk

Tilmeld dig nyhedsbrevet og følg med i alt som rører sig indenfor ledelse af forsyningskæden, Nyhedsbrevet kommer kun to gange pr. uge.