​Ekstra power og intelligens til din juice

Hos Rynkeby arbejdes der tæt sammen med detailhandlen om dataindsamling og performancemålinger. Men hvordan skabes de bedste betingelser for at få de korrekte data indsamlet og analyseret overalt i værdikæden?

Rynkeby skabte brugervenlighed i hele værdikæden omkring dataindsamling og anvendelse.

Hos Rynkeby arbejdes der tæt sammen med detailhandlen og det var tidligere en udfordring at identificere succesen på de enkelte kampagner og placeringer i detailbutikkerne. Ved at koble Power BI og Power Apps til Rynkebys eksisterende CRM-løsning fik de et setup, som giver en øget indsigt i salget på tværs af mange forskellige butikker og forhandlere.

For at opnå kvalificerede data var det dog essentielt at modtage data fra de medarbejdere, der håndterer produkterne i butikkerne. Det blev løst med en brugervenlig App vha. Power Apps.

Rynkeby har nu overblik over, hvilke butikker der klarer sig bedst kampagnemæssigt og kan nu udnytte best-practices imellem butikkerne til at optimere salget. Samlet set gør det hverdagen nemmere for Rynkeby’s kunder – detailbutikkerne - og ikke mindst for den interne rapportering og analysering af data.

Det var blot et enkelt eksempel på, hvordan Power BI kan samle data fra forskellige datakilder og omdanne disse til værdifulde indsigter. I 9altitudes er der desuden udviklet en pre-konfigureret Power BI model, der gør det enkelt at komme i gang med business intelligence.


Med ’9A Smart Insights’ er implementeringen af Power BI gjort enkel, så virksomheden hurtigt kommer i gang med Power BI og ikke drukner i tekniske udfordringer i opsætningen. Den udfordrende del af opsætningen af et fleksibelt, men indsigtsfuldt Power BI-dashboard er gjort gnidningsfri ved hjælp af et accelereret opstartsforløb, baseret på erfaringerne fra mere end 300 pre-konfigurerede løsninger i 9altitudes.

Læs mere om, hvordan Rynkeby fik skabt en brugervenlighed hele vejen rundt om dataarbejdet.

03.04.2023Bredana Solutions A/S

Sponseret

Sådan bliver de stigende priser en gevinst

30.03.2023Bredana Solutions A/S

Sponseret

Hvornår kan nedetid forhindres?

27.03.2023Bredana Solutions A/S

Sponseret

Skab stabil indtjening trods svingende tider

24.03.2023Bredana Solutions A/S

Sponseret

5 områder hvor du med fordel kan forbedre din Business Central løsning

09.03.2023Bredana Solutions A/S

Sponseret

5 ting AR kan styrke i din værdikæde

03.03.2023Bredana Solutions A/S

Sponseret

Undgå de klassiske fejl med struktureret dokumenthåndtering