5 ting AR kan styrke i din værdikæde

Skal din virksomhed investere i Augmented Reality eller ej? Der er allerede mange succesfortællinger om AR projekter i industrien. Mød en håndfuld industrivirksomheder, der på hver sin vis har integreret brugen af AR i organisationen.

Udviklingen af AR- og VR initiativer er i fuld gang, både fra store og små aktører, der investerer i udviklingen af platforme og tjenester, der anvender Augmented Reality i industrien – hvilket tydeligt viser, at vi ikke har set toppen af denne udvikling endnu.

Skal din virksomhed investere i Augmented Reality og Virtual Virkelighed eller ej?

Der er allerede mange succesfortællinger om AR- og VR projekter i industrien, så når ledelsen søger et direkte investeringsafkast, så er der heldigvis mange cases at henvise til. Begge teknologier har meget at byde på og er i stærk fremgang.

De nyeste tal peger på, at AR-markedet forventes at vokse markant i de kommende år, fordi teknologien er langt mere tilgængelig og anvendelsesmulighederne efterhånden er gennemprøvede i  industrien. Men det vigtigste er naturligvis primært, hvilket afkast det vil give at  investere i disse teknologier.

Som markedet ser ud i dag, kan det være afgørende at være innovativ - og netop en investering i innovative teknologier, kan vise sig at være den afgørende konkurrencefordel.

Vi har samlet 5 virksomheder, der på hver sin vis har implementeret AR i forskellige dele af værdikæden. Det er for mange en øjenåbner til, hvordan AR også kan bringe værdi i netop jeres virksomhed. Uanset om det er indenfor udvikling, design og teknik eller i træning, service, salg og support - for ikke at nævne kvalitetskontrol og montage mm. 

Få det fulde overblik her >

03.04.2023Bredana Solutions A/S

Sponseret

Sådan bliver de stigende priser en gevinst

30.03.2023Bredana Solutions A/S

Sponseret

Hvornår kan nedetid forhindres?

27.03.2023Bredana Solutions A/S

Sponseret

Skab stabil indtjening trods svingende tider

24.03.2023Bredana Solutions A/S

Sponseret

5 områder hvor du med fordel kan forbedre din Business Central løsning

09.03.2023Bredana Solutions A/S

Sponseret

5 ting AR kan styrke i din værdikæde

03.03.2023Bredana Solutions A/S

Sponseret

Undgå de klassiske fejl med struktureret dokumenthåndtering