17.000 begejstrerede branchefolk var samlet til årets hi-messe

Værdien af det personlige møde blev mere end bekræftet, da 17.408 branchefolk fra 5.-7. oktober var samlet til Danmarks største industrimesse, hi Tech & Industry Scandinavia 2021, hvor teknologiske løsninger blev fremvist, erhvervsrelationer styrket og innoverende viden delt.

Hi Tech & Industry Scandinavia blev gennemført 5.-7. oktober 2021 i MCH Messecenter Herning. Foto: MCH/Lars Møller.

18.10.2021

SCM.dk

Industriens fremsynethed blev håndgribeliggjort på hi Tech & Industry Scandinavia 2021, der fra 5.-7. oktober gjorde det muligt både at se og afprøve de mange innovative teknologier, løsninger og produkter, som industrien har at byde på. 550 udstillere tiltrak sammen med messens store event- og konferenceprogram 17.408 besøgende branchefolk i MCH Messecenter Herning.

”Både tillykke og stor tak til alle udstillere og samarbejdspartnere for at tiltrække tusindvis af branchefolk. Udover antallet kan vi sammen med branchen glæde os over den stemning, der var på messen fra start til slut. Den rigtige messestemning. Halvandet år med restriktioner har betydet en øget interesse for at mødes personligt, og der har på messen været enighed om vigtigheden og værdien af det personlige møde - det glæder mig naturligvis som messemand”, siger Georg Sørensen, administrerende direktør i MCH A/S.

Fysiske kunderelationer i fokus

Netop messeformatets mulighed for fysisk at demonstrere produkterne blev fremhævet af flere udstillere, heriblandt Jørn Poulsen, direktør i IFM Electronic, der udvikler komponenter til industriel automatisering. Siden virksomheden første gang deltog på hi-messen for seks år siden, er de gået fra en stand på 18 kvadratmeter til nu 210 kvadratmeter.

”På hi-messen er det meget lettere at tale om vores løsninger og produkter, fordi vi har dem fysisk fremme, så det bliver meget mere håndgribeligt og håndterbart. Dengang for seks år siden var der mange mennesker forbi vores stand. I dag er standen stuvende fuld, så vi er yderst tilfredse, og derfor kommer vi også igen næste gang og næste gang igen”, fastslog Jørn Poulsen.

Hos Beckhoff Automation, en af landets førende producenter af automationsudstyr, kan direktør Michael Nielsen også nikke genkendende til de positive effekter af at mødes ansigt til ansigt.

”Når du står over for dine relationer, får du en helt anden føling med dem, og samtidig kan de besøgende se produkterne med fingrene, og det vil ingeniørerne gerne. Hi-messen er den helt rigtige platform for os at være på, og vi har en masse registreringer og leads med hjem, så der er noget at tage fat i på den anden side af messen”, siger Michael Nielsen, der også er medlem af messekomitéen.

Læs også: Verdens første brintanlæg hyldet på årets hi-messe

Allan Nielsen, der er technical advisor i Valk Welding, som producerer robotiseret svejseudstyr, var også yderst positiv efter tre travle messedage.

”Der har været mange gæster forbi, mange beslutningstagere og mange teknisk interesserede, og vi må sige det, som det er: Hi-messen er stedet at være. Vi har altid været her, og vi vil også komme igen. Det er vores platform i Danmark”, siger Allan Nielsen.

Foruden den omfattende udstilling bød hi-messen også på et stort aktivitetsprogram med alt fra vindsektorens store begivenhed Wind Energy Denmark og Ingeniørforeningen IDA's teknologiunivers Technomania over events som 3D Tech, The Smart Company og Data Centers Denmark til Eksportkonference, Maskinsikkerhedskonference og fødevarebranchens International Food Contest.

Næste udgave af hi Tech & Industry Scandinavia finder sted i 2023

- KCP

Bredana Axcite A/S

Sponseret

Download gratis e-bog om BI-løsning udviklet specielt til Supply Chain Management

Teknologisk Institut Innovation og Digital Transformation

Sponseret

Vækst kræver robusthed

Relateret indhold

03.03.2024SCM.dk

Rotterdam-terminal vil komme først med landstrøm til alle skibe

02.03.2024SCM.dk

Aalborg Havn klarer sig flot uden Royal Arctic Lines

29.02.2024SCM.dk

EU-Rådet kunne ikke vedtage due diligence-direktivet

27.02.2024SCM.dk

Tidligere Maersk-chef får toppost i Ørsted

27.02.2024Descartes

Sponseret

3 ud af 4 virksomheder inden for logistik oplever den mærkbare mangel på arbejdskraft

27.02.2024Delfi Technologies A/S

Sponseret

Hurtig og præcis lageroptælling med mobile PDA’er hos Beck & Jørgensen

26.02.2024PALOMAT

Sponseret

Salgssucces: PALOMAT® præsterer 10% over budget og trodser tenden-ser

23.02.2024SCM.dk

Unimec bygger nyt og udvider med 33 procent

Jobmarked

Se alle

Styrelsen for Forsyningssikkerhed

IT-konsulent til Styrelsen for Forsyningssikkerhed

Vil du være med til at gøre samfundet mere modstandsdygtigt over for fremtidens trusler? Er du ivrig efter, at blive en del af et fantastisk team, hvor du får ansvaret for at udvikle og understøtte styrelsens IT-løsninger? Så er stillingen som IT-konsulent i Styrelsen for Forsyningssikkerhed noget for dig.

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

03.03.2024

Apport Systems A/S

Bliv vores Software Developer. Vores SQL Expert til udviklingsteamet.

Er du klar til at blive Apports nye softwareudvikler: et job med ansvar, selvstændighed og IT-kundskaber. Vi glæder os til at modtage din ansøgning.

Område

Midtjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Bredana Axcite A/S

Er du vild med programmering - og stærk til D365FO?

Hvis du elsker programmering helt ud i fingerspidserne og nikker entusiastisk, når snakken går på D365FO, OOP, SOLID og polymorphe variable, så læs endelig videre. Vi er nemlig på udkig efter en passioneret og hardcore udvikler til vores team i Kolding. Er det dig?

Område

Midtjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Bredana Axcite A/S

Banker dit hjerte for programmering?

Hvis du elsker programmering helt ud i fingerspidserne og nikker entusiastisk, når snakken går på OOP, SOLID og polymorphe variable, så læs endelig videre. Vi er nemlig på udkig efter en passioneret og hardcore udvikler til vores team i Aarhus eller Kolding. Er det dig?

Område

Midtjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Bredana Axcite A/S

Har du erfaring inden for intern logistik og/eller produktion?

Bredana Axcite søger en handlekraftig ERP-konsulent

Område

Midtjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Bureau Veritas

Specialist i livscyklusvurderinger, miljøvaredeklarationer mm.

Specialist i livscyklusvurderinger, miljøvaredeklarationer mm. søges til international virksomhed

Område

Sydjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Bureau Veritas

Auditor til ISO 9001, ISO 14001 OG ISO 45001

Bureau Veritas Certification søger auditor til ISO 9001, ISO 14001 og ISO 45001

Område

Sydjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Bureau Veritas

Administrative assistant for marine & offshore

Join Bureau Veritas Denmark in an exciting position as part-time administrative assistant in the Marine Department

Område

Hovedstaden

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Bureau Veritas

IT-Sikkerhedskonsulent

Bureau Veritas søger IT-sikkerhedskonsulent

Område

Sydjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Hold dig opdateret med SCM.dk

Tilmeld dig nyhedsbrevet og følg med i alt som rører sig indenfor ledelse af forsyningskæden, Nyhedsbrevet kommer kun to gange pr. uge.

Se flere temaer

Events

Se alle
RELEX Solutions
Webinar
The future of consumer goods supply chain planning

Join us for an exclusive online event that will introduce the new RELEX end-to-end supply chain planning solution capabilities for consumer goods companies.

Dato

07.02.2024

Sted

On-line

RELEX Solutions
Webinar
RELEX Next

Deltag til vores årlige online begivenhed RELEX Next. Her vil du høre alt om RELEX’ nyeste løsninger, samt erfaringer fra virksomheder, der allerede bruger dem succesfuldt. At følge med udviklingen er afgørende for detailhandlens succes. Under RELEX Next vil vi dykke ned i kritiske branchetemaer for at undersøge, hvordan hurtigt skiftende forbrugsvaner, supply chain disruptions og økonomisk usikkerhed understreger behovet for intelligent detailplanlægning - og hvorfor det er vigtigere end nogensinde før. Se hele agendaen på linket.

Dato

15.02.2024

Tid

14:00

Sted

On-line

TrueCommerce
Webinar
Webinar: EDIFACT

Alt du skal vide om EDIFACT

Dato

05.03.2024

Tid

11:00

Sted

Online

DTU Learn for Life
Efteruddannelse
Agile projekter - Hybrid - dag

Vil du lære at lede agile projekter professionelt og effektivt? Så tilmeld dig dette kursus, som også er et diplommodul, og få indsigt i agile værktøjer og kompetencer i agil projektledelse.

Dato

08.03.2024

Tid

09:00

Sted

Lautrupvang 15. 2750 Ballerup

DTU Learn for Life
Efteruddannelse
Projektledelse – metoder og værktøjer - dag

Vil du være projektleder – eller ønsker du at opkvalificere dine projektlederkompetencer? Så tilmeld dig dette kursus, som også er et diplom modul, og styrk dine evner til at planlægge, styre og følge op på projekter.

Dato

11.03.2024

Tid

09:00

Sted

Lautrupvang 15. 2750 Ballerup

DTU Learn for Life
Efteruddannelse
Projektstrategi og -organisation

Skal du til at lede projekter, – eller gør du det allerede? Så tilmeld dig kurset Projektstrategi og –organisation, som også er et diplommodul, og få indblik i virksomheders og organisationers værdiskabelse, udviklingsfaser og meget mere.

Dato

11.03.2024

Tid

09:00

Sted

Lautrupvang 15. 2750 Ballerup