5 fordele ved småvaremezzaninen

Lageropbevaring er forbundet med mange omkostninger, og som regel gælder at jo større lageret er, jo større er driftsomkostningerne. Derfor giver det mening at udnytte den tilgængelige plads fuldt ud, og det betyder ikke kun at kigge på gulvpladsen, men også højden.

Constructor's Hi280 småvaremezzanin består af en integreret mezzanin og småvarereoler på to eller flere niveauer. Perfekt hvis du har et større lager med mange forskellige varetyper. Foto: Constructor.

Takket være moderne lagerløsninger er det muligt at opbevare produkter i højden, uden at gå på kompromis med hverken sikkerhed eller effektivitet.

En af disse løsninger er småvaremezzaninen, der har den yderligere fordel at den ikke kræver automatisering for at gå i højden.

Hvad kan en småvaremezzanin gøre for dit lager?

Småvaremezzaninen tilbyder forskellige niveauer, med mulighed for at have forskellige højder på etagerne og mellemgangene. Det giver størst mulig udnyttelse af den tilgængelige vertikale plads. Mezzaninen bygges separat og er ikke en del af bygningens struktur.

Hvert individuelt niveau har adgang via trapper, og kan indrettes med småvarereoler der er tilpasset de forskellige produkttyper.

Småvaremezzaninen er særlig velegnet til virksomheder der sælger mindre produkter, f.eks. medicinal eller reservedele. Med andre ord produkter der plukkes manuelt.

Plukkerne har hurtig og sikker adgang til ethvert produkt på ethvert niveau til enhver tid. Småvaremezzaninen fjerner behovet for stort håndteringsudstyr, f.eks. gaffeltruck.

Fem fordele ved småvaremezzanin

Vi har nævnt nogle af dem, men det er værd at gentage at særligt for virksomheder der er ved at løbe tør for lagerkapacitet, kan en småvaremezzanin være et godt alternativ til en kostbar flytning.

 1. Maksimerer pladsudnyttelsen i højden, og øger lagerkapaciteten betydeligt. Mezzaninen kan også integreres med andre lagerløsninger.
 2. Småvaremezzaninen er et godt alternativ til en flytning, og derfor en mere kosteffektiv løsning.
 3. Velegnet til manuelt pluk af operatører, og bidrager til en hurtigere plukkeproces.
 4. Undgå omkostninger til automatisering, da småvaremezzaninen optimerer plukkeeffektiviteten.
 5. Fjerner behovet for pladskrævende håndteringsudstyr, så som gaffeltruck.

Vores småvaremezzanin

Constructor's Hi280 småvaremezzanin består af en integreret mezzanin og småvarereoler på to eller flere niveauer. Perfekt hvis du har et større lager med mange forskellige varetyper.

Hi280 Småvaremezzaninen tilbyder som standard følgende egenskaber og fordele:

 1. Et effektivt design der giver betydelig besparelse på konstruktionsomkostningerne
 2. Baseret på det velkendte hyldesystem Hi280
 3. Heavy-duty stigeben der bærer belastningerne fra etagerne over
 4. Stor robusthed ved de individuelle komponenter giver optimal opbevaring
 5. Sprinkler- og lysinstallationer kan hurtigt integreres
 6. Tilbehør som trapper, gelænder og pallesluser kompletterer systemet

Der er to andre vigtige overvejelser, hvis du planlægger en småvaremezzanin: For det første skal du undersøge om der er behov for en byggetilladelse, og dernæst er det vigtigt at udføre et grundigt sikkerhedstjek af strukturen. Vi kan rådgive dig om begge dele.

25.08.2022CONSTRUCTOR

Sponseret

Semi- eller fuldautomatisering på high tech lageret

23.06.2022CONSTRUCTOR

Sponseret

Pallereoler kan være løsningen til opbevaring af pladskrævende gods

16.06.2022CONSTRUCTOR

Sponseret

MOVO 3015: Nyhed til mobile pallereoler

09.06.2022CONSTRUCTOR

Sponseret

5 fordele ved småvaremezzaninen

01.04.2022CONSTRUCTOR

Sponseret

Guide til kølelagring

19.08.2021CONSTRUCTOR

Sponseret

Før du køber paller ...