Før du køber paller ...

Paller har altid udgjort en vigtig del af lagerlogistikken, men mange tror at den ene palle er lige så god som den anden. Det er imidlertid ikke tilfældet. De kan variere i størrelse, belastningskapacitet og opbygning, og så spiller det materiale de er fr

Hvis du planlægger at investere i nye paller til dit lager, anbefaler vi at bruge et minut eller to på at overveje hvad dine paller skal gøre for dig og dit lager, for dernæst at kunne tage en velbegrundet beslutning. Her kommer 5 faktorer du bør overveje, før indkøb af paller:

1. Hvad skal dine paller bære og hvor ender de?

Dette er en vigtig overvejelse, ikke kun i relation til lager eller distributionscenter, men for hele din supply chain. Hvis f.eks. produkterne på dine paller inkluderer fødevare eller medicinalvarer er der hygiejnemæssige overvejelser at tage i betragtning.

Spørg dig selv i hvilket miljø pallerne skal opbevares. Uden- eller indendørs? På køle- eller fryselager? Det er også vigtigt at vide hvordan pallerne opbevares. Står de i pallereoler? Eller på gulvet? Bliver de transporteret på rullebaner eller håndteret med gaffeltruck?

Den viden du opnår om dine paller og deres håndtering/opbevaring i hvert trin af processen, vil påvirke din købsbeslutning.

Læs de sidste 4 her

25.08.2022CONSTRUCTOR

Sponseret

Semi- eller fuldautomatisering på high tech lageret

23.06.2022CONSTRUCTOR

Sponseret

Pallereoler kan være løsningen til opbevaring af pladskrævende gods

16.06.2022CONSTRUCTOR

Sponseret

MOVO 3015: Nyhed til mobile pallereoler

09.06.2022CONSTRUCTOR

Sponseret

5 fordele ved småvaremezzaninen

01.04.2022CONSTRUCTOR

Sponseret

Guide til kølelagring

19.08.2021CONSTRUCTOR

Sponseret

Før du køber paller ...