9altitudes udvider igen forretningen i Danmark – denne gang med Dynalogic

9altitudes styrker positionen i Danmark, og bliver nu en endnu mere markant spiller på Dynamics NAV og Dynamics 365 Business Central marked. 9altitudes har været til stede her siden opkøbet af Bredana Solutions i 2021, og er nu styrket yderligere.

René J. Frøkjær th. og Christian Riis tv..

Væksten vil fortsætte i Danmark

Danmark er et vækstmarked for 9altitudes, og da Dynalogic og 9altitudes allerede har samarbejdet igennem en række år, så virker sammenlægningen oplagt. Og ikke mindst fordi, at begge selskaber leverer en række løsninger rettet mod produktionsindustrien.

Efter henvendelsen fra 9altitudes, var vi ikke i tvivl om at det var det helt rigtige match for os, da de dels har samme markedsfokus, og dels driver forretningen på samme vis, som vi har gjort hos os. 9altitudes er en førende Business Central partner i såvel Danmark som Europa, og vi er sikre på, at vi kan bidrage positivt til denne forretning”, siger Christian Riis, CEO hos Dynalogic

Med opkøbet har 9altitudes nu omkring 180 medarbejdere i Danmark.

Den rette teknologi på det rette sted

Dynalogic har over 20 års erfaring med Dynamics NAV og Business Central. De har altså en del kompetencer, som 9altitudes nuværende kunder kan få glæde af fra “Dag 1”. Ligesom mange 9altitudes kunder allerede bruger Dynalogics JobManager løsning. Tilsvarende kan Dynalogics kunder kigge ind i nye kompetencer fra 9altitudes indenfor områder som CAD/PLM, BI og CRM - løsninger som også er tæt forbundet med produktionsindustrien.

”Med Dynalogics indtræden i 9altitudes gruppen styrkes vores ’tilbud’ til produktionsindustrien betragteligt, og da dette er ét af vores primære fokusområder er synergierne selskaberne imellem ret udtalte. Vi tror fuldt og fast på, at sammenlægningen af de to virksomheder vil kunne foregå ret smertefrit, og dermed hurtigt – for vi kender jo allerede hinanden fra flere års godt samarbejde”, siger René J. Frøkjær CEO, 9altitudes Danmark.

Læs mere om opkøbet her

03.04.2023Bredana Solutions A/S

Sponseret

Sådan bliver de stigende priser en gevinst

30.03.2023Bredana Solutions A/S

Sponseret

Hvornår kan nedetid forhindres?

27.03.2023Bredana Solutions A/S

Sponseret

Skab stabil indtjening trods svingende tider

24.03.2023Bredana Solutions A/S

Sponseret

5 områder hvor du med fordel kan forbedre din Business Central løsning

09.03.2023Bredana Solutions A/S

Sponseret

5 ting AR kan styrke i din værdikæde

03.03.2023Bredana Solutions A/S

Sponseret

Undgå de klassiske fejl med struktureret dokumenthåndtering