9altitudes vokser i Danmark, og byder Econocap velkommen i familien

9altitudes styrker sin position i Danmark, og tilføjer Econocap Danmark til gruppen, som i Danmark indtil videre også omfatter Bredana Solutions og Optimate.

Væksten vil fortsætte i Danmark

Danmark er et vækstmarked for 9altitudes. Samarbejdet med Econocap Danmark passer perfekt ind i gruppens strategi om både at kombinere arbejdet med Microsoft Dynamics 365 platformen med PTC's løsninger indenfor især CAD, PLM og IoT. Dette gør nemlig, at vi som gruppe kan komme med et endnu stærkere tilbud til vores kunder.


”Vores konsulenter har alle arbejdet i industrien, så de forstår hvad vores kunder taler om, og kan derfor sikre forretningsværdien fra deres anvendelse af PTC software og services", siger Bo Rixen, Direktør i Econocap.

Med det nye familiemedlem er 9altitudes nu +150 medarbejdere i Danmark.

Den rette teknologi på det rigtige sted

Econocap arbejder bl.a. med Product Lifecycle Management (PLM), Computer Aided Drafting (CAD), Industrielle IoT løsninger m.v. Det er et godt supplement til de eksisterende tilbud i 9altitudes Danmark, idet vi fremover kan trække på hinandens kompetencer og lave stærke integrationer mellem de forskellige løsninger.

”For os handler det hele om tillid, et delt mål og en fælles værdi – at forstå kundens forretning 100% og dermed sikre en succesfuld implementering af opgaven. Det er dét der skaber resultater. og tilføjer værdi til kundens organisation”, siger René J. Frøkjær CEO for 9altitudes danske aktiviteter - herunder Bredana Solutions og Optimate.

Læs mere om, hvordan 9altitudes aktiviteterne kan supportere digitaliseringen i din forretning >

03.04.2023Bredana Solutions A/S

Sponseret

Sådan bliver de stigende priser en gevinst

30.03.2023Bredana Solutions A/S

Sponseret

Hvornår kan nedetid forhindres?

27.03.2023Bredana Solutions A/S

Sponseret

Skab stabil indtjening trods svingende tider

24.03.2023Bredana Solutions A/S

Sponseret

5 områder hvor du med fordel kan forbedre din Business Central løsning

09.03.2023Bredana Solutions A/S

Sponseret

5 ting AR kan styrke i din værdikæde

03.03.2023Bredana Solutions A/S

Sponseret

Undgå de klassiske fejl med struktureret dokumenthåndtering