Amesto Solutions går ind på det danske CRM-marked

Amesto Solutions går nu også ind på det danske CRM-marked og bliver SuperOffice Partner i Danmark. Dermed bliver Amesto Solutions Nordens største SuperOffice Partner med 230 medarbejdere fordelt over 16 kontorer i Norge, Sverige og Danmark.

Hos Amesto Solutions går det stærkt for tiden. Udover at være den største forhandler af ERP-systemet Visma Business fra Visma Software, så satser Amesto Solutions nu også for alvor på markedet for CRM i Danmark. Som salgs- og implementeringspartner hos SuperOffice kan Amesto Solutions Danmark nu tilbyde implementering af den komplette pakke inden for ERP/CRM-systemer.

Erik Højbjerg, CEO i Amesto Solutions Danmark, er meget glad for at kunne præsentere denne udvidelse af produktsortimentet: ”Vi kan nu tilbyde både eksisterende og nye kunder flere muligheder i hele Norden med denne aftale. SuperOffice CRM kan leveres som ren Cloud-løsning og stadig være integreret med virksomhedens ERP/økonomiløsning. Dermed fjernes manuelle rutiner og medarbejderne får bedre forudsætninger for at servicere sine kunder/emner på den mest optimale måde.”

Et naturligt skridt at gå ind på det danske CRM-marked
Amesto Solutions har allerede været på CRM-markedet hos vores nordiske naboer i en årrække og råder over 60 konsulenter med ekspertise i SuperOffice, der servicerer over 800 kunder. At virksomheden nu træder ind på det danske CRM-marked er således et naturligt skridt i udviklingen.

Kunderne skal have løsninger, der gør hverdagen lettere
Tidligere på sommeren købte Amesto Solutions den danske virksomhed Adwiza, der har stærke kompetencer på apps og integrationer til netop SuperOffice. Og med det nye danske partnerskab med SuperOffice satser Amesto Solutions således yderligere på CRM-markedet.

Erik Højbjerg uddyber: ”For os handler det ikke om, at vi bare skal sælge et system mere. Det handler om, at vores kunder skal få en lettere og mere effektiv hverdag, der både gavner medarbejderens arbejdsliv og firmaets bundlinje. Det er dét, vi leverer til vores kunder, og det har aftalen med SuperOffice givet os endnu bedre mulighed for i fremtiden.”

08.08.2017Amesto Solutions

Sponseret

Sløve ledere får teknologigæld

Danmarks bedste ERP-leverandør på Visma Business

20.09.2016Amesto Solutions

Sponseret

Amesto Solutions går ind på det danske CRM-marked

04.08.2016Amesto Solutions

Sponseret

11.06.2015Amesto Solutions

Sponseret

INTELLIGENT B2B E-HANDEL

12.12.2014Amesto Solutions

Sponseret

HIGHLIGHTS FRA KUNDE-SEMINAR: VISMA BUSINESS NÅR NYE HØJDER

04.12.2014Amesto Solutions

Sponseret

NYT MODUL TIL VISMA BUSINESS GIVER STØRRE TILPASNINGSMULIGHEDER