Danmarks bedste ERP-leverandør på Visma Business

I Computerworlds Top 100-undersøgelse over Danmarks bedste ERP-leverandører ligger Amesto Solutions på en flot fjerdeplads. Og når man kigger udelukkende på Visma Business-leverandører er der ingen, der kommer bare i nærheden af Amesto Solutions.

Erik Højbjerg, direktør i Amesto Solutions, udtaler; ”Jeg er meget stolt over vores flotte placering som nummer fire i undersøgelsen om Danmarks bedste ERP-leverandører. Det bekræfter mig i det indtryk jeg får i dagligdagen, hvor jeg kan se, at vores medarbejdere virkelig brænder for at give kunderne de rigtige løsninger. For det er kun igennem glade kunder, at det er muligt at komme så højt op på den liste.”

De tre foranliggende på listen er alle leverandører af Microsofts produkter. Hvis man derfor kigger udelukkende på Visma Business-leverandører, er Amesto Solutions således den absolut bedste leverandør i Danmark.

Erik Højbjerg følger op; ”Igennem de sidste par år er vi blevet kåret som Årets Visma Partner og det har været vigtigt for os at være de bedste inden for Visma Business. Det gør vi hver eneste dag en stor indsats for at leve op til. Derfor er det også meget glædeligt, at et eksternt nyhedsmedie nu også bekræfter os i, at vi virkelig er den bedste Visma Business-leverandør i Danmark.”

Læs mere om undersøgelsen på Computerworlds hjemmeside – klik her

08.08.2017Amesto Solutions

Sponseret

Sløve ledere får teknologigæld

Danmarks bedste ERP-leverandør på Visma Business

20.09.2016Amesto Solutions

Sponseret

Amesto Solutions går ind på det danske CRM-marked

04.08.2016Amesto Solutions

Sponseret

11.06.2015Amesto Solutions

Sponseret

INTELLIGENT B2B E-HANDEL

12.12.2014Amesto Solutions

Sponseret

HIGHLIGHTS FRA KUNDE-SEMINAR: VISMA BUSINESS NÅR NYE HØJDER

04.12.2014Amesto Solutions

Sponseret

NYT MODUL TIL VISMA BUSINESS GIVER STØRRE TILPASNINGSMULIGHEDER