BluJay’s Parcel Solution modtager FedEx® Platinum Tier Award 2021

Enterprise-class multi-carrier shipping management software, der bruges af tusindvis af virksomheder, sikrer BluJay FedEx Compatible Platinum Status.

BluJays mål er, at Parcel vil give kunderne tillid til, at deres forsendelser vil blive leveret til tiden, omkostningseffektivt og med minimale forstyrrelser uanset oprindelse eller destination. Foto: BluJay Solutions..

Holland, MI – maj, 2021 – BluJay Solutions, en førende leverandør af global supply chain software og -tjenester, meddeler, at deres pakkeløsning er blevet tildelt FedEx® Platinum Tier Award 2021. Hvert år evaluerer og rangerer FedEx alle FedEx-kompatible løsninger udfra en række målinger og tildeler guld, platin eller diamantstatus til hver af de top-25 FedEx-kompatible løsninger.

FedEx's differentierede partnerprogram ser på de leverandører af forsendelsessystemer, der bidrager mest til deres mission om at automatisere kundens forsendelsesprocesser og muliggøre FedEx-tjenester baseret på transaktionsvolumen, vækst og strategisk tilpasning til de markeder, de forsøger at udvide.

FedEx-programmet er bygget til at hjælpe organisationer med at identificere kvalificerede tredjepartsforsendelsesløsninger og kræver, at softwareudviklere er opdaterede med den aktuelle software til FedEx Ship Manager Server eller FedEx Web Services og opretholder en høj grad af kundetilfredshed og fastholdelse. Platinum Tier-status tildeles løsninger, der har vist et højt niveau indenfor kundeoplevelser og løsninger.

”BluJay er beæret over at blive anerkendt af FedEx med Platinum Tier Award for vores Parcel-løsnings understøttelse af deres tjenester og muligheder,” udtaler Jeannine LaQua, Global Product Manager hos BluJay. "Vores mål er at tilbyde BluJay-kunder de nyeste funktioner fra FedEx og at samarbejde om at imødekomme vores kunders behov for multinationale leverings- og forsendelsestjenester."

BluJay's Parcel-løsning bruges af tusindvis af virksomheder hver dag og er multi-carrier-skibsadministrationssoftware i såkaldt enterprise-class, der bidrager til den kritiske last-mile. BluJays mål er, at Parcel vil give kunderne tillid til, at deres forsendelser vil blive leveret til tiden, omkostningseffektivt og med minimale forstyrrelser uanset oprindelse eller destination.

Klik ind på www.blujaysolutions.com for at lære mere. 

E2open Completes Acquisition of BluJay Solutions and Raises Fiscal Year 2022 Guidance

07.09.2021BluJay Solutions, now part of E2open

Sponseret

23.08.2021BluJay Solutions, now part of E2open

Sponseret

Seneste software-versioner fra BluJay tilbyder nye muligheder for yderligere understøttelse af problemfri global handel

02.08.2021BluJay Solutions, now part of E2open

Sponseret

Behovet for en smart forsyningskæde

02.07.2021BluJay Solutions, now part of E2open

Sponseret

Volvo fornyer og udvider TMS-partnerskabet med BluJay

15.06.2021BluJay Solutions, now part of E2open

Sponseret

Fleksibel transport bliver et stadig vigtigere konkurrenceparameter

24.05.2021BluJay Solutions, now part of E2open

Sponseret

BluJay’s Parcel Solution modtager FedEx® Platinum Tier Award 2021