Seneste software-versioner fra BluJay tilbyder nye muligheder for yderligere understøttelse af problemfri global handel

Nye værktøjer og avancerede funktioner hjælper brugerne med at øge effektiviteten, synligheden og kundeoplevelsen, mens de står over for et stadig mere uforudsigeligt miljø i forsyningskæden.

BluJay Solutions, en førende leverandør af global supply chain software og -tjenester, har udgivet version 21.2 af sine applikationer til transport, distribution og global handel. Med fokus på at levere højeffektive brugeroplevelser tilbyder BluJays seneste version både shippers, logistikudbydere, speditører og toldmæglere udvidede muligheder, integrationer samt de nyeste compliance-opdateringer.

“Denne udgivelse er en kærkommen udvikling for vores kunder på et tidspunkt, hvor branchen føler presset fra hidtil usete omkostningsniveauer, usikkerhed og tid, der er indlejret i forsyningskæder. Hele BluJay -teamet overgik sig selv med version 21.2 for at levere umiddelbare fordele til vores kunder, der står over for en række udfordringer i forsyningskæden,” udtaler David Landau, Chief Product Officer hos BluJay Solutions.

“Vores seneste softwareopdateringer tilbyder lidt af hvert: forbedringer af brugeroplevelsen, innovationer designet til at spare brugerne tid og penge og enorme tilføjelser til vores globale handelsplatform. Faktisk har 21.2 det største antal nye, certificerede tolddeklarationer for enhver BluJay-udgivelse i vores historie.”

Nøgleimplementeringer i version 21.2 af BluJays DNA - data, netværk og applikationer - afspejler også en forpligtelse til løbende forbedring af brugeroplevelsen.

BluJays højeffektive UI/UX designfilosofi, kendt som HELIX, er en brugercentreret tilgang fokuseret på højeffektive designs for at give kunderne en fordel i driftseffektivitet og kundetilfredshed. HELIX hjælper også med at sikre et ensartet udseende på tværs af applikationer med tilslutning på flere platforme.

Blandt højdepunkterne i 21.2 udgivelser er:

Forbedrede brugeroplevelser

 • Dataintegrationer og nye dashboardkortkonfigurationer - BluIQ af BluJay, et praktisk data- og indsigtsanalyseværktøj med et konfigurerbart visuelt dashboard integreret på tværs af flere applikationer, er nu integreret i AGT -platformen. Nye kortforbedringer er også blevet frigivet, så brugerne kan vælge trafik- og/eller vejr-overlays.
 • Forbedret rapportering og routing for speditører - BluJays Transportation Management for Speditører giver forbedrede rapporteringsfunktioner integreret via dashboarded i BluIQ. Derudover kan speditører visualisere ruten og status for en forsendelse i TMS’ huskeliste.
 • Opgraderet mobilfunktionalitet - BluJays MobileSTAR har nu et mere intuitivt og standardiseret layout på tværs af alle skærme, herunder opdaterede ikoner, tydeligere afkrydsning og et forbedret layout af jobdetaljer. I kurerprogrammet afstemmes nu pakker, da de scannes under onboarding -processen. En ekstra opgradering til MobileSTAR gør det muligt at sende et job via afsendelsesportalen til flere ruter, og den første chauffør, der accepterer, vil blive tildelt jobbet.

Ny implementeringsmulighed for pakkeløsning

 • BluJays pakkeforsendelsessoftware tilbydes nu som en implementeret del. Denne cloudbaserede mulighed giver kunderne valgmuligheder samt sikkerhed når BluJay administrerer hardware/infrastruktur, operativsystemer og databaser til pakkeprogrammet. BluJay-hostet distribution garanterer et ydelsesniveau med bevist failover og disaster recovery og et højt sikkerhedsniveau for pakkeforsendelsesstyring.

Udvidede muligheder og funktioner til internationale afsendere

 • Udvidet compliance- og notifikationsfunktioner - Customs Management-US (CM-US) inkluderer Notification Manager, et nyt værktøj, der giver brugerne mulighed for at konfigurere automatiske forsendelsesmeddelelser til deres kunder, der kan udløses baseret på ændringer i begivenheder eller data i forsendelsen. Derudover blev der frigivet 33 overensstemmelsesrelaterede funktioner til CM-US, herunder afsnit 301, yderligere toldsuspensioner, ændringer i APHIS/Lacey, ændringer i EPA, ikke-CBMA-skattesatser, APHIS Core-opdateringer, aluminiumsimportlicenser, FTZ-flere licenser, Single Transaction Bond Improvements og såkaldt Tax-Deferred Collections.
 • Udvidet landedækning for global handel - BluJay udsender sin største udvidelse af customs country coverage til dato inden for Augmented Global Trade (AGT): Austria Express Cargo Services (ECS), Austria Export, Ireland Import Control System (ICS), Ireland Import H7 Forsendelse med lav værdi (LVC), Irland Import Refundation and Remission -meddelelser, Holland Client PD Export, Portugal Export, Portugal Import, Slovenia New Computerized Transit System (NCTS), Spain Import, Storbritannien Export with Customs Declaration Services (CDS) og United Kingdom Commercial Transportation Services (CTS) med Common Transit Convention (CTC).
 • Strømlinede tolddeklarationer - Augmented Global Trade (AGT) platformen gør det nu muligt for brugerne at oprette deklarationer eller Unified Customs Schema (UCS) ud fra en tidligere deklaration baseret på data fra en skabelon og/eller fra en eksisterende deklaration. Denne datakortlægning fungerer til eksport til import, og den samme proces er tilgængelig fra AGTs kommandocenter.
 • International faktureringsstøtte - BluJays Transportation Management for Shippers inkluderer nu understøttelse af en internationalt gældende konnossement (BOL), der gør det let at bruge et BOL -dokument, uanset i hvilke lande afsenderen har sin fragt.

Forbedrede kundeinteraktioner

 • Handlingsorienteret overblik for toldmægleres kunder - BluJays kundeportal er nu integreret med Customs Management-US og giver track & trace overblik i forsendelsesdetaljerne for kundernes kunder. Den forbedrede synlighed omfatter omfattende søgemuligheder og oplysninger såsom frigivelsesstatus, Partner Government Agency (PGA) status, forsendelsesdokumenter og en widget-baseret landingsside med et hurtigt overblik over forsendelsesoplysninger.
 • Strømlinet booking til speditører - Bookingskabeloner til forsendelser med gentagne opgaver kan nu tilføjes til BluJays kundeportal for transportstyring til speditører (TMFF). Når der foretages en reservation i kundeportalen, kan brugeren vælge reservationsskabelonen, og oplysninger vil som standard indgå i den nye booking, hvilket igen vil udfylde reservationen inden for TMFF, hvor e-bookingen automatisk accepteres.
 • Nye faktureringsarbejdsgange for logistikudbydere - BluJays LSP -platform har en ny arbejdsgang til fakturering, ekstern fakturering, som giver fuld håndtering af fakturaer via en ekstern service. Omkostninger og gebyrer genereres stadig af LSP Platform og behandles op til det øjeblik, de er klar til fakturering, på hvilket tidspunkt de overdrages til den eksterne service, der enten kan trække eller skubbe omkostninger og gebyrer. Der er også frigivet yderligere opdateringer, herunder understøttelse af obligatoriske kreditnota-årsager og konfiguration på divisionsniveau til funktioner som selvfakturering eller fakturablokke, der tidligere var holdt på et virksomheds- eller forretningsrelationsniveau.

E2open Completes Acquisition of BluJay Solutions and Raises Fiscal Year 2022 Guidance

07.09.2021BluJay Solutions, now part of E2open

Sponseret

23.08.2021BluJay Solutions, now part of E2open

Sponseret

Seneste software-versioner fra BluJay tilbyder nye muligheder for yderligere understøttelse af problemfri global handel

02.08.2021BluJay Solutions, now part of E2open

Sponseret

Behovet for en smart forsyningskæde

02.07.2021BluJay Solutions, now part of E2open

Sponseret

Volvo fornyer og udvider TMS-partnerskabet med BluJay

15.06.2021BluJay Solutions, now part of E2open

Sponseret

Fleksibel transport bliver et stadig vigtigere konkurrenceparameter

24.05.2021BluJay Solutions, now part of E2open

Sponseret

BluJay’s Parcel Solution modtager FedEx® Platinum Tier Award 2021