Volvo fornyer og udvider TMS-partnerskabet med BluJay

Bilproducenten Volvo udvider brugen af BluJays Transportation Management som rygraden i sit globale vehicle supply chain distribution network.

Volvos afdelinger i Europa, Kina og USA anvender BluJays løsning til transportadministration i forhold til global outbound transport, fra produktionsanlæg til bilforhandlere. Foto: BluJay Solutions.

BluJay Solutions, en førende udbyder af global supply chain software og -tjenester, meddeler, at den svenske bilproducent Volvo, en langvarig bruger af BluJays Transportation Management for Shippers-løsning, har fornyet og udvidet sit partnerskab med BluJay for at understøtte fortsat vækst i virksomheden.

Volvos afdelinger i Europa, Kina og USA anvender BluJays løsning til transportadministration i forhold til global outbound transport, fra produktionsanlæg til bilforhandlere. Med udvidelsen af ​​TMS-partnerskabet forventer Volvo en øget effektivitet, mens de opskalerer til at fordoble produktionen i løbet af de næste tre år.

”Volvo er glad for at udvide vores relation til BluJay i forhold til at understøtte vores vækst, fokusere på bæredygtighed og sigte mod kun at sælge elbiler og hybrider inden 2025 - udelukkende online”, udtaler Pieterjan Landuyt, CED M & L - SCM Global hos Volvo Cars. "Vores samarbejde de seneste år med BluJay har været fremragende."

BluJays Transportation Management-software fungerer som rygraden i Volvos vehicle distribution network ved at planlægge, optimere og tracke leverancer af deres køretøjer, så Volvo kan nå sine nye mål og forblive grønne. Volvo Cars har for nylig annonceret sine planer om at ændre, hvordan og hvor de skal møde deres kunder, omdanne den nuværende engrosmodel ved at flytte online og skabe stærke kunderelationer. Volvo sigter mod globalt at være et fuldt elbilselskab i 2030, og vil lancere en ny familie af elbiler i de kommende år og skifte væk fra emissionsproducerende køretøjer.

”BluJay er stolt af at udvide vores partnerskab med Volvo og understøtte deres innovative forretningsmodel, vækst og succes”, udtaler Roel Assies, VP Sales for BluJay Solutions. ”Idet Volvo skifter deres supply chain leveringsmodel, giver BluJay dem fleksibiliteten til at udvikle sig og fortsætte med at vokse. Derudover er vi glade for at støtte Volvos bæredygtighedsinitiativer både med teknologi og fælles værdier. Vi ser frem til det fortsatte samarbejde mellem vores teams.”

E2open Completes Acquisition of BluJay Solutions and Raises Fiscal Year 2022 Guidance

07.09.2021BluJay Solutions, now part of E2open

Sponseret

23.08.2021BluJay Solutions, now part of E2open

Sponseret

Seneste software-versioner fra BluJay tilbyder nye muligheder for yderligere understøttelse af problemfri global handel

02.08.2021BluJay Solutions, now part of E2open

Sponseret

Behovet for en smart forsyningskæde

02.07.2021BluJay Solutions, now part of E2open

Sponseret

Volvo fornyer og udvider TMS-partnerskabet med BluJay

15.06.2021BluJay Solutions, now part of E2open

Sponseret

Fleksibel transport bliver et stadig vigtigere konkurrenceparameter

24.05.2021BluJay Solutions, now part of E2open

Sponseret

BluJay’s Parcel Solution modtager FedEx® Platinum Tier Award 2021