Coca-Cola sparer 6 minutter per læs

Zetes har designet et nyt scanner-system til Coca-Cola's trucks i den hollandske by Dongen. Det har ført til en imponerende reduktion af tiden til loading på 6 minutter per bil ligesom sikkerheden er blevet forbedret og antallet af fejl er reduceret.

Coca-Cola's tapperi i Holland (Dongen) leverer til distributionscentre for store supermarkedskæder, detailhandel og catering-firmaer i hele landet. Der produceres 6 dage i ugen, 24 timer per dag i hold af 20 medarbejdere. I løbet af hvert skift læsses i gennemsnit 50 - 80 lastbiler, afhængigt af vejret - i varmt vejr loades der flere biler på grund af øget efterspørgsel efter kolde drikke.

I forbindelse med læsseprocessen havde Coca-Cola en stor udfordring med hensyn til hastighed og sikkerhed. Paller med sodavand bliver pakket og lablet med stregkoder på en conveyor. 16 gaffeltrucks kører frem og tilbage for at hente pallerne på conveyoren og bringe dem på bilerne. Gaffeltrucksene kunne loade op til 3 paller men kunne kun scanne de 2 af dem automatisk, hvilket resulterede i at hvis en 3. palle blev samlet op, var truckføreren nødt til at stige ud af trucken og scanne pallen manuelt med en håndholdt scanner. Alt dette førte til tidstab og farlige situationer, så der var behov for en ny og bedre løsning.

High performance lift trucks bruger et robust scanner system

Coca-Cola var på udkig efter nye trucks der kunne bære flere paller samtidigt og som kunne scanne dem automatisk. Zetes udviklede et scannings-sytem til de nye Motrac gaffeltrucks og ydede rådgivining omkring design af tilbehør til disse. Med det nye system kan en truck enten løfte 1 europalle, 2 blok paller, 2 europaller, 2 blok paller, 3 europaller eller 12 dollies. Zetes udrustede hver truck med 3 bevægelige, meget robuste scannere og sensorer på fronten. Scannerne blev desuden udrustet med et beskyttende skjold i rustfrit stål.

6 minutter hurtigere per lastbil

Scannerne er i stand til at læse labels på pallerne direkte når der køres hen til dem, da de bevægelige scannere kan læse både vertikalt og horisontalt. Truckføreren får herefter besked om nummeret på hvilken lastbil  de skal læsses på. Alle data opdateres automatisk til Coca-Cola's SAP system ved hjælp af applikationen udviklet af Zetes. 

Læs mere her.

12.11.2015Zetes Limited Denmark

Sponseret

Coca-Cola sparer 6 minutter per læs

23.09.2015Zetes Limited Denmark

Sponseret

Voice-picking løsning nu på Android-baserede devices

15.09.2015Zetes Limited Denmark

Sponseret

Legetøjskæde implementerer ZetesAthena for at kunne tilbyde Click & Collect i 80 butikker

07.09.2015Zetes Limited Denmark

Sponseret

Mediedistributøren AMP har indført mobil Proof of Delivery (POD) løsning til deres 350 biler

27.08.2015Zetes Limited Denmark

Sponseret

5.000 GLS Pakkeshops kom i luften med ny Mobility-løsning og Managed Services i løbet af 9 uger

24.08.2015Zetes Limited Denmark

Sponseret

Mobility og Logistics Execution i fokus på HI-messen