5.000 GLS Pakkeshops kom i luften med ny Mobility-løsning og Managed Services i løbet af 9 uger

Zetes har leveret en komplet Managed Services Mobility løsning til cirka 5.000 GLS Pakkeshops rundt omkring i Tyskland, for at øge tempoet og reducere fejl i håndteringen af indkommende og udgående pakker.

Optimering af PakkeShop Service for kunderne

Placeret inde i butikkerne fungerer GLS PakkeShops som lokale pakkepost centre. Tidligere blev pakker til afhentning og afsendelse håndteret via en papirbaseret proces, som gav mulighed for fejl og var tidskrævende. GLS havde et ønske om at optimere processen med en ergonomisk løsning som kunne øge effektiviteten i afsendelsesdelen og dermed forbedre den overordnede kundeservice. Det var nødvendigt at løsningen kunne rulles ud i hele GLS’s netværk i løbet af et ekstremt kort tidsinterval på bare 9 uger.

Mobil infrastruktur og Managed Services

Zetes har leveret hver pakkeshop med Zebra GX420d printere og TC55 mobile devices, som kører en App udviklet af GLS. Takket være den nye løsning kan ekspedienterne nu acceptere og udlevere pakker hurtigere og eliminere fejlkilder. For at sikre oppetiden for systemet, leverer Zetes en fuld Managed Services løsning, inklusive bruger helpdesk support, vedligehold, reparation og ombytningsservice. Et Mobile Device Management modul, gør det muligt for GLS fra centralt hold at installere nye versioner af den mobile App på alle mobile devices.

Roll-out i løbet af 9 uger

Efter en pilot-fase blev løsningen rullet ud i slutningen af 2014 til cirka 5.000 PakkeShops rundt omkring i Tyskland. ”En stor udfordring i dette projekt var at udstyre alle PakkeShops i løbet af så kort et tidsinterval og oplære brugerne på samme tid. Takket være Zetes lykkedes det os”, forklarer Jens Minneker, Director Product Management E-Commerce & Sales at GLS IT Services GmbH

Læs mere her

12.11.2015Zetes Limited Denmark

Sponseret

Coca-Cola sparer 6 minutter per læs

23.09.2015Zetes Limited Denmark

Sponseret

Voice-picking løsning nu på Android-baserede devices

15.09.2015Zetes Limited Denmark

Sponseret

Legetøjskæde implementerer ZetesAthena for at kunne tilbyde Click & Collect i 80 butikker

07.09.2015Zetes Limited Denmark

Sponseret

Mediedistributøren AMP har indført mobil Proof of Delivery (POD) løsning til deres 350 biler

27.08.2015Zetes Limited Denmark

Sponseret

5.000 GLS Pakkeshops kom i luften med ny Mobility-løsning og Managed Services i løbet af 9 uger

24.08.2015Zetes Limited Denmark

Sponseret

Mobility og Logistics Execution i fokus på HI-messen