Connect4Land: DB Schenker gør logistik nemmere

Den 1. oktober 2019 kan kunder ved hjælp af Connect4Land platformen nu booke landtransport online, nemt, hurtigt og bekvemt. DB Schenker har udviklet den nye Connect 4.0 platform, for at imødekomme B2C købsoplevelsen på et B2B marked. Planen er, at konceptet også skal udrulles til sø- og luftfragt.

Bare ved et klik med musen kan erhvervskunder tilgå virksomhedens internationale transportnet, og sende forsendelser med landtransport til hele verden.

Personlig og direkte kommunikation vil stadig forblive en del af DB Schenker, men platformen gør det nemt for små og mellemstore kunder at benytte DB Schenkers service. ”Vi ønsker at være førende på markedet og følge tidens tendenser. I dag skal serviceydelser være ligetil og nemt, hvorfor ”online shopping oplevelsen” er et nyt træk inden for transport og logistik.”, siger Henrik Dam Larsen, CEO i DB Schenker Danmark.

Den nye platform er designet ud fra kundernes betingelser om nemt layout og hurtig booking. Med platformen får man oplevelsen af nethandel i B2B logistik business – alt du skal bruge, er et betalingskort.

Som alternativ er det også muligt at benytte senere betaling via faktura. Enhver virksomhed kan oprette en profil og bruge Connect4Land til at se, hvilke fragtmuligheder, produkter og tilvalg, som giver mest mening for lige præcis deres sending, samt en forventet leveringstid. De kan også bruge platformen til at spore gods samt oprette og distribuere sendingsrapporter og statistik. 

”Selv mindre kunder kan nemt få adgang til et kæmpe netværk, som giver dem nye muligheder logistisk set. Nem forretningsgang uden kontraktforhandlinger og specialviden.

Processen er kortet ned til et minimum med klik, book og track, så man i en travl hverdag hurtig kan få sendt godset afsted i en fart”, udtaler Kent Larsen, Salgsdirektør i DB Schenker Danmark 
Click. Ship. Done!  – ingen lange dialoger eller kontraktforhandlinger.

14.12.2020DB Schenker

Sponseret

DB Schenker får sin første eCanter

15.10.2020DB Schenker

Sponseret

DB Schenker kører nu på HVO100 biodiesel

04.06.2020DB Schenker

Sponseret

En ny visuel identitet: DB Schenkers mest markante relancering af brandet i mere end 10 år

24.10.2019DB Schenker

Sponseret

DB Schenker investerer trecifret millionbeløb i 90.000 m2 grund til stort logistikcenter ved Taulov i DanmarkC

01.10.2019DB Schenker

Sponseret

Connect4Land: DB Schenker gør logistik nemmere

20.06.2019DB Schenker

Sponseret

Selvkørende lastbil får debut på svensk landevej