Dansk startupvirksomhed er Europas mest innovative

Den danske startupvirksomhed byACRE, der producerer mobilitetsløsninger til et globalt marked, er kåret til den mest innovative i stor europæisk konkurrence.

I dag leverer byACRE rollatorer til alt fra Amerika til Australien og Asien, og med hæderen fra FedEx er virksomheden ét skridt tættere på målet om at blive førende på det globale marked. Foto: byACRE..

31.01.2022

Poul Breil-Hansen, SCM.dk

Der er fuldt drøn på den danske iværksætterkultur i disse år, hvor det sprudler med spændende startup-virksomheder med store forretningspotentialer. Det er opstartsvirksomheden byACRE et godt eksempel på. Virksomheden har netop vundet førstepladsen i en global konkurrence for startups.

Verdens største eksprestransportvirksomhed, FedEx, har henover de seneste fire måneder kørt en af verdens største konkurrencer for startup-virksomheder i hele Europa. I alt har over 2100 virksomheder været en del af forløbet om at blive kåret som Europas mest innovative virksomhed og hovedpræmien på DKK 370.000. Vinderen er den danske virksomhed byACRE.

Rollatorer til Amerika, Australien og Asien
Siden grundlæggelsen af byACRE i 2015, har den københavnske startup-virksomhed, med base i Lyngby, arbejdet for at bekæmpe stigmatisering forbundet med mobilitetsudfordringer og hjælpe folk med at leve det liv, de ønsker – uden at gå på kompromis med deres livsstil. En vision, der er blevet til en ny generation af rollatorer, der hjælper mennesker over hele verden med at genopdage deres mobilitetsfrihed og forbedre deres livskvalitet.

I dag leverer byACRE rollatorer til alt fra Amerika til Australien og Asien, og med hæderen fra FedEx er virksomheden ét skridt tættere på målet om at blive førende på det globale marked.

Om Small Business Grant-konkurrencen

FedEx Small Business Grant-konkurrencen blev startet i USA i 2012, og konkurrencen søger at hjælpe virksomheder på 50 eller færre medarbejdere med at opnå deres vækstambitioner. I Europa blev konkurrencen første gang lanceret i 2016 i tre lande, hvilket blev til fem lande i 2019, og satte rammen for dette års største konkurrence. Konkurrencen fortsætter med at udvide år for år rundt om i verden og anerkender SMV'er, der viser passion og innovation.

Vil fjerne aldersdiskrimination
”Vi er utrolig glade og stolte over at vinde denne pris. Mobilitet er en af de primære forudsætninger for at leve et moderne liv. Desværre er markedet for rollatorer fyldt med aldersdiskriminerende og forældede budskaber, der tegner et billede af, at folk med mobilitetsudfordringer er skrøbelige. Det er et stort samfundsproblem, for i takt med at befolkningen bliver ældre, vil flere og flere stå med disse udfordringer,” siger CEO hos byACRE, Anders Berggreen, og fortsætter:

”Vores mål er nu, at vi skal bruge de midler, vi har fået fra FedEx til at bryde med dette stigma, så flere mennesker med mobilitetsudfordringer i fremtiden kan have et aktivt liv uden kompromiser og begrænsninger. Det gælder i Danmark såvel som på verdensplan”.

Om FedEx Corp

FedEx Corp. (NYSE: FDX) leverer en bred vifte af transport-, e-handels- og serviceløsninger til kunder og virksomheder over hele verden. Med en årlig omsætning 90 milliarder USD, tilbyder virksomheden integrerede forretningsløsninger gennem operative enheder, der konkurrerer kollektivt, samarbejder og innoverer digitalt under det respekterede FedEx-brand. FedEx placeres konsekvent blandt verdens mest beundrede og pålidelige arbejdsgivere, og virksomheden opfordrer sine 600.000 teammedlemmer til at have fokus på sikkerhed, de højeste etiske og professionelle standarder samt kundernes og samfundets behov. FedEx er dedikeret til at forbinde mennesker og muligheder verden over på en ansvarlig og innovativ måde, med et mål om at opnå CO2-neutral drift i 2040. Se about.fedex.com for at få mere at vide.

Behov for visioner
Hos FedEx lyder begrundelsen for kåringen: “I en usikker tid, hvor små virksomheder har brug for mere støtte end nogensinde, er vi glade for at præmiere og anerkende vinderne af dette års konkurrence. Det var et svært valg i betragtning af bidragenes enestående kvalitet, men vores hovedvinder viste enestående ambitioner og innovation, og vi er glade for at hjælpe dem med at skrive deres næste kapitler i 2022 og videre frem”, udtaler Helena Jansson, SVP Finance International, FedEx Express og et af jurymedlemmerne i Small Business Grant-konkurrencen.

Toyota Material Handling A/S

Sponseret

Bæredygtig materialehåndtering i logistikterminalen

Teknologisk Institut Innovation og Digital Transformation

Sponseret

Vækst kræver robusthed

Relateret indhold

22.07.2024SCM.dk

Logistikgiganter vil hæve temperaturen på køletransport

22.07.2024SCM.dk

Reachstacker løfter 180 ton for Blue Water Shipping

03.07.2024Teknologisk Institut Innovation og Digital Transformation

Sponseret

Modstandsdygtighed sat på formel

01.07.2024TrueCommerce

Sponseret

Nyt om PEPPOL

28.06.2024SCM.dk

Logistikgigant fortsætter med fyldte ordrebøger

25.06.2024SCM.dk

Geodis Danmark skifter til vedvarende energi

20.06.2024SCM.dk

Er der et liv efter compliance?

18.06.2024SCM.dk

Korte værdikæde-tjek skal bidrage til mere cirkulære forsyningskæder

Jobmarked

Se alle

Tasklet Factory

Softwareudvikler til Tasklet

Vi søger lige nu en dygtig kollega til vores #TeamCode til at bidrage med at udvikle vores mobilapp, der effektiviserer lagre verden over.

Område

Nordjylland

Ansøgningsfrist

14.08.2024

Apport Systems A/S

Sales And Administration Coordinator

Her hos Apport Systems A/S er vi på udkig efter en ny medarbejder, der skal være med til at få dagligdagen på vores kontor i Risskov til at glide let. Er du en haj til administrative opgaver inden for bogholderi, salg og kontor? Perfekt, så læs med her.

Område

Midtjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Körber Supply Chain DK A/S

Technical Documentation Engineer / Technical Writer

Kan du formulere og forenkle tekniske instruktioner og skabe gode brugeroplevelser i interaktionen mellem menneske og maskine? Og motiveres du af en varieret hverdag som en del af et stærkt team og muligheden for at arbejde med komplekse og højteknologiske løsninger? Så er det dig vi leder efter!

Område

Nordjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Körber Supply Chain DK A/S

Service Specialist

Har du en dybdegående teknisk viden og en passion for fejlfinding, og drømmer du om at udforske verden? Vi leder efter en dygtig Service Specialist med en solid baggrund og kendskab til både mekanik, elektronik, samt PLC.

Område

Nordjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Körber Supply Chain DK A/S

Category Manager - med primært fokus på projektindkøb

Hos Körber Supply Chain lægger vi stor vægt på godt kollegaskab og stærk holdånd i en travl hverdag: Vi ved ganske enkelt, at det er nøglen til vores succes! Vi er en virksomhed i udvikling og søger derfor en erfaren Category Manager til at styrke vores indkøbsteam. Vores dedikation til innovation har gjort os til en førende aktør i branchen. Som Category Manager hos Körber bliver du en del af et passioneret og resultatorienteret team, hvor din erfaring vil spille en central rolle i at udvikle vores indkøbsstrategi og forbedre vores leverandørnetværk.

Område

Nordjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Körber Supply Chain DK A/S

Project Engineer - Controls

Hos Körber Supply Chain lægger vi stor vægt på godt kollegaskab og stærk holdånd i en travl hverdag: Vi ved ganske enkelt, at det er nøglen til vores succes! Som vores nye Project Engineer - Controls bliver det derfor også en central del af din hverdag, som del af et passioneret og internationalt team der hver dag arbejder for at bringe automation og PLC til nye højder.

Område

Nordjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Hold dig opdateret med SCM.dk

Tilmeld dig nyhedsbrevet og følg med i alt som rører sig indenfor ledelse af forsyningskæden, Nyhedsbrevet kommer kun to gange pr. uge.

Se flere temaer

Events

Se alle
DTU Learn for Life
Efteruddannelse
Netværkssikkerhed

Vil du opkvalificere dine færdigheder inden for netværkskommunikation? Så tilmeld dig dette kursus, som også er et diplommodul, og få kompetencer til at sikre virksomhedens netværk mod angreb.

Dato

26.08.2024

Tid

13:00

Sted

Lautrupvang 15. 2750 Ballerup

DTU Learn for Life
Efteruddannelse
Udviklingsmetoder og udviklingsprocesser

Vil du styrke dine kompetencer inden for systematiske metoder til analyse, design og implementering af objektorienterede systemer? Så er dette kursus, som også er et diplommodul, interessant for dig.

Dato

26.08.2024

Tid

17:00

Sted

Lautrupvang 15. 2750 Ballerup

DTU Learn for Life
Efteruddannelse
Projektledelse – metoder og værktøjer - aften

Vil du være projektleder – eller ønsker du at opkvalificere dine projektlederkompetencer? Så tilmeld dig dette kursus, som også er et diplom modul, og styrk dine evner til at planlægge, styre og følge op på projekter.

Dato

26.08.2024

Tid

17:00

Sted

Lautrupvang 15. 2750 Ballerup

Bredana Axcite A/S
Webinar
Sådan får I (bedre) styr på jeres varer i transit

Landed Cost modulet i Dynamics 365 giver jer en stribe fordele

Dato

27.08.2024

Tid

10:00

Sted

Live webinar fra Bredana Axcite, Aarhus

DTU Learn for Life
Efteruddannelse
Fra specialist til leder

Vil du have mere viden om de krav, der stilles til ledere i erhvervslivet? Og vil du udvikle dine ledelseskompetencer? Så tag dette kursus, som også er et diplommodul modul, og få sat fokus på dit potentiale i overgangen fra rollen som specialist til rollen som leder.

Dato

27.08.2024

Tid

17:00

Sted

Lautrupvang 15. 2750 Ballerup

DTU Learn for Life
Efteruddannelse
Det personlige lederskab og forandring - aften

Udvid og styrk dine personlige ledelseskompetencer og få udviklet dine samarbejdsevner og evner til at vække tillid hos medarbejdere.

Dato

27.08.2024

Tid

17:00

Sted

Lautrupvang 15. 2750 Ballerup