DB Schenker forstærker sin tilstedeværelse i Afrika

DB Schenker Logistics udvider sine aktiviteter i Afrika ved at integrere samarbejdspartneren Bochimar i logistikkoncernens netværk i Angola. Desuden åbnes der et filialkontor i Mozambique.

Det går godt for DB Schenker, der udvider på det afrikanske kontinent. .

10.07.2014

SCM.dk

Primo juni blev DB Schenkers afrikanske samarbejdspartner i Angola, Bochimar, integreret i logistikkoncernens netværk efter ni års partnerskab.

"I overensstemmelse med vores vækststrategi fortsætter vi med at forstærke vores egen tilstedeværelse på interessante markeder", siger dr. Thomas Lieb, der er formand for Schenker AG's direktion og ansvarlig for DB Schenker Logistics' globale aktiviteter.

"Vi er overbeviste om, at fremtidig vækst i den globale økonomi også vil komme fra Afrika", vurderer Thomas Lieb.  

Læs også: Danmark falder 11 pladser på liste over verdens bedste logistik-lande

I 2005 blev DB Schenker i Portugal udpeget til at være den ansvarlige organisation for alle forsendelser til og fra Angola på verdensplan. I 2013 ekspederede DB Schenker og Bochimar over 3.400 containere søfragt og over 1.100 tons luftfragt.

"Dette tiltag vil styrke vores tilstedeværelse i Angola samt garantere innovative og omkostningseffektive transport- og logistikløsninger i eget regi", siger Philippe Gilbert, regionsdirektør for region Vesteuropa, DB Schenker Logistics, og også ansvarlig for lande i Vestafrika.

"Vi vil fortsætte vores aktuelle fokus på samhandel mellem Europa og Angola, og vi vil helt sikkert udvide vores servicetilbud inden for olie- og gassektoren", tilføjer han. 

Læs også: DFDS køber engelsk logistikfirma

Filialerne og samarbejdet i Angola har gjort det muligt for DB Schenker at skabe et stærkt internationalt netværk, der omfatter luft- og søfragt, landtransport med egen vognpark indenrigs og lokal fortoldning.

Desuden har DB Schenker fra juni oprettet et filialkontor i Mozambiques hovedstad, Maputo. Kontoret er en filial af Schenker South Africa, men opererer uafhængigt af den sydafrikanske organisation og i overensstemmelse med love og bestemmelser i Mozambique. Med kontoret er DB Schenker dermed klar til at håndtere alle ind- og udgående luft- og søfragtforsendelser samt olie- og gasindustrien, oplyser DB Schenker i en pressemeddelelse.

-RA 

Toyota Material Handling A/S

Sponseret

3 centrale trin til ESG i din materialehåndtering

Teknologisk Institut Innovation og Digital Transformation

Sponseret

Vækst kræver robusthed

Relateret indhold

17.04.2024SCM.dk

Maersk opgiver at sælge containerfabrikker

17.04.2024SCM.dk

SBTi’s accept af klimakreditter er tegn på ny klimaøkonomi

16.04.2024DACHSER Intelligent Logistics

Sponseret

Dachser overtager logistikudbyderen Brummer

15.04.2024SCM.dk

Net zero mål for CO2 er problematiske for mange virksomheder

12.04.2024SCM.dk

Industrivirksomhed vender ESG-krav til fordel

11.04.2024Bureau Veritas

Sponseret

CSRD - hvem, hvad, hvor og hvordan?

11.04.2024SCM.dk

Ny retspraksis i Europa: Klimabeskyttelse som menneskeret

09.04.2024SCM.dk

Vigtigt skridt for den grønne omstilling

Jobmarked

Se alle

Hold dig opdateret med SCM.dk

Tilmeld dig nyhedsbrevet og følg med i alt som rører sig indenfor ledelse af forsyningskæden, Nyhedsbrevet kommer kun to gange pr. uge.

Se flere temaer

Events

Se alle