DSV og UNICEF indgår partnerskab for at sikre adgang til vitale forsyninger for børn over hele verden

Det strategiske partnerskab vil sikre hurtig mobilisering af nødhjælp og styrke nationale forsyningskæder.

Foto: DSV

26.06.2024

SCM.dk

DSV og UNICEF har i dag indgået et nyt partnerskab, der har til formål at sikre hurtig mobilisering af nødhjælp og styrke globale forsyningskæder. Som en del af partnerskabet skal DSV stille gratis flytransport til rådighed til hurtig levering af vitale forsyninger til katastroferamte områder og bidrage med fleksible midler til hjælp til børn verden over.

"I 2023 leverede UNICEF 2,79 milliarder vaccinedoser til 105 lande til støtte af nationale vaccinationsprogrammer og udbrudsberedskab. Men millioner af børn verden over fik ikke de livsvigtige vacciner som en konsekvens af betydelige problemer i forsyningskæderne - særligt i afsidesliggende områder. Sammen med DSV vil vi adressere disse sårbarheder for at sikre hurtig levering af vitale forsyninger. Partnerskabet vil både gøre det muligt for os at adressere akutte behov samt at arbejde mere langsigtet med at forbedre den måde, vi leverer vitale forsyninger til børn på," siger Carla Haddad Mardini, Director of Private Fundraising and Partnerships i UNICEF.

I katastrofesituationer er det ofte børnene, der lider først og lider mest, fordi de er mere udsatte for sygdomme og fejlernæring. Udover at sørge for luftfragt af nødhjælp vil DSV's tilsagn om fleksible midler gøre det muligt for UNICEF hurtigt at mobilisere de nødvendige ressourcer - i nogle tilfælde allerede inden for 24 timer efter, at en katastrofe er indtruffet - og dermed sikre nødhjælp til de børn, der har allermest brug for det, også i afsidesliggende områder.

"Vi oplever stadig flere kriser rundt om i verden, og derfor har vi valgt at samarbejde med UNICEF om at sikre effektiv humanitær logistik-support til kriseramte områder," siger Jens H. Lund, Group CEO i DSV. "En fast garanti om gratis flytransport er en fundamental del af dette strategiske partnerskab, som vil gøre det muligt at sikre livsvigtig nødhjælp til børn og deres familier uanset hvor i verden, der er brug for det. Når en katastrofe rammer, er DSV klar til at hjælpe UNICEF med levering af vital nødhjælp inden for 72 timer for at hjælpe børn med at overleve og komme sig efter en katastrofe."

Styrkede forsyningskæder

Som en del af det nye partnerskab vil DSV stille sin ekspertise til rådighed og samarbejde med UNICEF om at styrke forsyningskæderne, særligt i Latinamerika, og dermed forbedre børns adgang til vitale forsyninger og tjenesteydelser. Et højt kompetenceniveau er et væsentligt element i en stærk forsyningskæde. Op mod 40 % af ressourcerne i den globale sundhedsindsats går årligt til spilde som følge af ineffektivitet, der ofte kan relateres til manglende kompetencer i forsyningskæden.

Partnerskabet anvender UNICEFs Supply Chain Maturity Model til at evaluere og styrke centrale operationelle og tekniske aspekter i styringen af forsyningskæderne, herunder budgettering, planlægning, transport, distribution og opbevaring, samt slutbruger-monitorering. Resultaterne vil blive anvendt af regeringerne i Latinamerika som led i deres arbejde med at udvikle evidensbaserede nationale planer for at styrke forsyningskæderne via målrettede investeringer i mere robuste forsyningskæder og bedre adgang til medicin og lægehjælp.

Global humanitær indsats

I 2023 estimerede UNICEF, at næsten en fjerdedel af verdens børn lever i eller er flygtet fra konfliktramte områder. Disse børns akutte behov forværres ofte af udfordringer i form af ødelagt infrastruktur og usikkerhed. Stærke partnerskaber er derfor afgørende for at løse sådanne komplekse logistiske problemstillinger.

Med sit omfattende globale netværk kan DSV bidrage med robuste og effektive forsyningskædeløsninger, der understøtter UNICEFs arbejde med at sikre hurtig levering af vitale forsyninger til afsidesliggende områder.

Det strategiske partnerskab bygger videre på DSV's tidligere samarbejde med UNICEF i 2020, hvor DSV underskrev World Economic Forums Supply Chain & Transport Industry Charter om hjælp til distribution af vacciner for UNICEF og COVAX. DSV har også tidligere støttet op om UNICEFs humanitære arbejde, senest efter jordskælvet i Tyrkiet og Syrien i 2023.

- EHS

Toyota Material Handling A/S

Sponseret

Bæredygtig materialehåndtering i logistikterminalen

Teknologisk Institut Innovation og Digital Transformation

Sponseret

Vækst kræver robusthed

Relateret indhold

22.07.2024SCM.dk

Reachstacker løfter 180 ton for Blue Water Shipping

19.07.2024SCM.dk

ADP får 50 millioner kroner til havneudvidelse

16.07.2024SCM.dk

Maersk tager levering af første 777 fragtfly

15.07.2024SCM.dk

Maersk containerskib angrebet i Det Arabiske Hav

15.07.2024SCM.dk

Grønne lastbilchauffører får flere lademuligheder

11.07.2024SCM.dk

Fremtidens transport har flere udfordringer end blot elektrificering

03.07.2024SCM.dk

Det Blå Danmark vil være først på de nye grønne bølger

02.07.2024EAB Lagerindretning

Sponseret

EAB HJÆLPER OATLY MED AT LEVERE PRODUKTER MED MINIMALT KLIMAAFTRYK.

Jobmarked

Se alle

Tasklet Factory

Softwareudvikler til Tasklet

Vi søger lige nu en dygtig kollega til vores #TeamCode til at bidrage med at udvikle vores mobilapp, der effektiviserer lagre verden over.

Område

Nordjylland

Ansøgningsfrist

14.08.2024

Apport Systems A/S

Sales And Administration Coordinator

Her hos Apport Systems A/S er vi på udkig efter en ny medarbejder, der skal være med til at få dagligdagen på vores kontor i Risskov til at glide let. Er du en haj til administrative opgaver inden for bogholderi, salg og kontor? Perfekt, så læs med her.

Område

Midtjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Körber Supply Chain DK A/S

Technical Documentation Engineer / Technical Writer

Kan du formulere og forenkle tekniske instruktioner og skabe gode brugeroplevelser i interaktionen mellem menneske og maskine? Og motiveres du af en varieret hverdag som en del af et stærkt team og muligheden for at arbejde med komplekse og højteknologiske løsninger? Så er det dig vi leder efter!

Område

Nordjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Körber Supply Chain DK A/S

Service Specialist

Har du en dybdegående teknisk viden og en passion for fejlfinding, og drømmer du om at udforske verden? Vi leder efter en dygtig Service Specialist med en solid baggrund og kendskab til både mekanik, elektronik, samt PLC.

Område

Nordjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Körber Supply Chain DK A/S

Category Manager - med primært fokus på projektindkøb

Hos Körber Supply Chain lægger vi stor vægt på godt kollegaskab og stærk holdånd i en travl hverdag: Vi ved ganske enkelt, at det er nøglen til vores succes! Vi er en virksomhed i udvikling og søger derfor en erfaren Category Manager til at styrke vores indkøbsteam. Vores dedikation til innovation har gjort os til en førende aktør i branchen. Som Category Manager hos Körber bliver du en del af et passioneret og resultatorienteret team, hvor din erfaring vil spille en central rolle i at udvikle vores indkøbsstrategi og forbedre vores leverandørnetværk.

Område

Nordjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Körber Supply Chain DK A/S

Project Engineer - Controls

Hos Körber Supply Chain lægger vi stor vægt på godt kollegaskab og stærk holdånd i en travl hverdag: Vi ved ganske enkelt, at det er nøglen til vores succes! Som vores nye Project Engineer - Controls bliver det derfor også en central del af din hverdag, som del af et passioneret og internationalt team der hver dag arbejder for at bringe automation og PLC til nye højder.

Område

Nordjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Hold dig opdateret med SCM.dk

Tilmeld dig nyhedsbrevet og følg med i alt som rører sig indenfor ledelse af forsyningskæden, Nyhedsbrevet kommer kun to gange pr. uge.

Se flere temaer

Events

Se alle
DTU Learn for Life
Efteruddannelse
Netværkssikkerhed

Vil du opkvalificere dine færdigheder inden for netværkskommunikation? Så tilmeld dig dette kursus, som også er et diplommodul, og få kompetencer til at sikre virksomhedens netværk mod angreb.

Dato

26.08.2024

Tid

13:00

Sted

Lautrupvang 15. 2750 Ballerup

DTU Learn for Life
Efteruddannelse
Udviklingsmetoder og udviklingsprocesser

Vil du styrke dine kompetencer inden for systematiske metoder til analyse, design og implementering af objektorienterede systemer? Så er dette kursus, som også er et diplommodul, interessant for dig.

Dato

26.08.2024

Tid

17:00

Sted

Lautrupvang 15. 2750 Ballerup

DTU Learn for Life
Efteruddannelse
Projektledelse – metoder og værktøjer - aften

Vil du være projektleder – eller ønsker du at opkvalificere dine projektlederkompetencer? Så tilmeld dig dette kursus, som også er et diplom modul, og styrk dine evner til at planlægge, styre og følge op på projekter.

Dato

26.08.2024

Tid

17:00

Sted

Lautrupvang 15. 2750 Ballerup

Bredana Axcite A/S
Webinar
Sådan får I (bedre) styr på jeres varer i transit

Landed Cost modulet i Dynamics 365 giver jer en stribe fordele

Dato

27.08.2024

Tid

10:00

Sted

Live webinar fra Bredana Axcite, Aarhus

DTU Learn for Life
Efteruddannelse
Fra specialist til leder

Vil du have mere viden om de krav, der stilles til ledere i erhvervslivet? Og vil du udvikle dine ledelseskompetencer? Så tag dette kursus, som også er et diplommodul modul, og få sat fokus på dit potentiale i overgangen fra rollen som specialist til rollen som leder.

Dato

27.08.2024

Tid

17:00

Sted

Lautrupvang 15. 2750 Ballerup

DTU Learn for Life
Efteruddannelse
Det personlige lederskab og forandring - aften

Udvid og styrk dine personlige ledelseskompetencer og få udviklet dine samarbejdsevner og evner til at vække tillid hos medarbejdere.

Dato

27.08.2024

Tid

17:00

Sted

Lautrupvang 15. 2750 Ballerup